DDS interviewt Baudet en Hiddema: "gelukkig had Thierry meer voorkeursstemmen dan ik!"

Geen categoriemrt 24 2017, 18:22
De Kamerleden van Forum voor Democratie voelen een grote verantwoordelijkheid richting hun kiezers en staan klaar om voor Nederland aan de slag te gaan.
Gisteren was de dag dat de nieuwe Tweede Kamer werd beëdigd, inclusief rechtse helden Thierry Baudet en Theo Hiddema. De tweemansfractie van Forum voor Democratie heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan voor hun kiezers, vertellen ze aan De Dagelijkse Standaard in dit interview:
UPDATE:
Het kan zijn dat sommige lezers (met name op mobiele apparaten) de video die we eerder publiceerden niet kunnen afspelen. Daarom hier ook de YouTube-versie (die wél voor iedereen zichtbaar moet zijn):
De komende tijd zullen ze de ideeën van Forum voor Democratie omzetten in concreet beleid. Dat kan natuurlijk niet allemaal in één dag, vertelt Thierry Baudet:

"Het is heel procedureel, dus het heeft niet zoveel zin om meteen morgen ons belangrijkste punt in te dienen. Je moet echt even kijken waar de ruimte ligt, dus dat gaan we rustig bekijken."

Een goed en eerlijk antwoord van Baudet: Rome is niet in één dag gebouwd, en het partijkartel kan niet in één dag worden ontmanteld. Het is dan ook een goed teken dat Forum voor Democratie serieus en strategisch te werk gaat – dat is hun verantwoordelijkheid richting de honderdduizenden Nederlanders die FvD hebben gestemd. Ook Theo Hiddema voelt die verantwoordelijkheid, vertelt hij na zijn beëdiging:

"Dit is geen onderwerp om luchthartig even langs heen te fietsen. (...) Ik had 49 duizend voorkeursstemmen. Een volle Arena. Gelukkig had Thierry er meer!"

-"Dan was Groep Hiddema een feit geweest!" grapt Baudet.

De twee laten in hun korte interview met DDS zien dat ze uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Baudet heeft een zeer energieke uitstraling terwijl Hiddema wat bedachtzamer overkomt, maar samen vullen ze elkaar goed aan. Een geweldig team, dat veel zal bereiken in de Tweede Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten