DENK-bolleboos Kuzu na Turkije-rel: help, straks winnen Rutte en Wilders de verkiezingen!

Nou, de reactie van DENK op de diplomatieke crisis tussen Nederland en Turkije is binnen. Uiteraard geen begin van een veroordeling van wat er gaande is, maar wél worden de VVD en de PVV de mantel uitgeveegd.

Het is weer eens duidelijk wie de vijfde wiel aan de wagen van Nederland is: de Nederturkse partij DENK en hun politici. Terwijl gisteren alle politiek leiders van Nederland één voor één hun steun uitspraken voor de koers die het kabinet had gekozen, bleef DENK angstvallig stil. Er kwam alleen het bericht dat men zich “beraadde” op een reactie. Wat is dat voor laf gedoe?

De partij heeft daarna urenlang de kat uit de boom gekeken, om vervolgens pas te reageren nadat de Turkse minister Kaya werd afgevoerd naar de Duitse grens. En in plaats van het veroordelen van het inmengen in Nederlandse aangelegenheden, vond Kuzu het kennelijk opportuun om Aboutaleb, Rutte en Wilders aan te pakken.

Wat die laatste met de escalatie te maken heeft snap ik niet zo goed. Wilders heeft niet bedacht dat Nederland en Turkije hun spierballen tonen – die man zit in de oppositie. Kuzu doet dus lekker mee met de complottheorie dat alles in Nederland op Wilders terug te leiden zou zijn. Aperte nonsens.

Verder slaat het echt nergens op om Aboutaleb op te roepen “geen geweld te gebruiken”. Pardon? We leven hier niet in Syrië ofzo. Er is geen lukraak geweld ingezet, en voor zover er wel een paar tikken met gummi-knuppels zijn uitgedeeld lokten rellers dat geheel zelf uit.

Ten slotte ben ik heel benieuwd wat Kuzu had voorgesteld in plaats van deze escalatie. Turkije behandelt Nederland als een soort ongehoorzame provincie. Dat zijn we natuurlijk niet en dat zullen we nooit zijn. Als er van Turkse zijde een stuk rustiger was opgetreden, was deze escalatie ook nooit gebeurt. Waarom moet Kuzu dan weer alléén het vingertje heffen tegenover Nederlandse politici als burgemeester Aboutaleb en premier Rutte? Waarom geeft hij eindelijk niet eens een grote mond tegenover de Turkse premier Yilderim of president Erdogan?

Het antwoord verbaast natuurlijk niemand meer: DENK is zelf onderdeel van de Turkse inmenging in de Nederlandse politiek. Gisteravond was een kans om daar eens mee af te rekenen, maar Kuzu toonde zich weer Kuzu: mak en slaafs pro-Ankara. Zonde.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Wim

  Er is grandioos bloot gelegd hoe D66, CDA,VVD,PVDA,GL.SP dit land naar de totale kloten helpen. Pechtholt Nederlanders zijn er niet meer de baas in eigen huis ,want die bestaat niet meer.Wie schopt die vent het land uit.

  1. NoDoubt

   De Turkse vrouw was al eerder te verstaan gegeven dat ze niet mocht verder reizen in Nederland. Zij heeft dit genegeerd en willens en wetens is zij naar Rotterdam gereden. De Turken hebben het over dat zij een democratisch land zijn, maar beelden laten zien dat mensen in Turkije die tegen het referendum flyeren door politie hardhandig/met geweld worden aangepakt. Mijn voorstel naar het parlement toe is binnen het parlement geen politici toe te laten die een dubbel paspoort hebben. Vorig jaar mochten alleen enkele fractievoorzitters staatsgeheimen inzien. Ik moet er niet aan denken dat mensen van DENK, staatsgeheimen kunnen inzien omdat al te duidelijk is waar hun loyaliteit ligt en waar de informatie naar toegelekt kan worden als Erdoghan daar om vraagt.

   1. Christian Wouters

    Turkije is een democratisch land zonder rechtsstaat.

    Ze gebruiken democratie als wapen om de rechtsstaat te ondermijnen.

    En de westerse wereld min Trump wellicht trapt daar in.

    Tja, bij zo weinig inzicht verdien je dit als westen.

    1. jennifer

     Heeft niets met intrappen te maken, is allemaal een afgesproken politiek spel. van de EU, Merkel en Soros. Lees het maar eens, en met de gebeurtenissen gister waar de EU helemaal geen commentaar op geeft, bevestigen ze het hier alleen maar mee.

 2. swetsnek

  Kijk hem daar nu zitten,zo zat ik vroeger ook als ik verslagen was.

 3. DidiA

  Dat heb je BIJNA goed, mafturk….. Wilders op 1 !!! En jij terug naar je dictator in Murkije…….

 4. Wim

  De nacht van 11 op 12 maart zal de geschiedenis ingaan als de nacht dat het gevecht begon om onze vrijheid te behouden als Staat der Nederlanden. De beelden op TV maar vooral op internet zijn om te janken. Duizenden Turken die roepen dat Nederland een fascistisch land is en hardop roepen dat Allah Groot is. Als je naar de beelden kijkt zie je het verschil niet tussen een demonstratie in Turkije, Egypte of Rotterdam.

  Bron Protentieel

  Wanneer heeft een volk genoeg?
  Het Nederlandse volk is al 20 jaar lang veels te tolerant geweest voor grote groepen die massaal hier zijn komen wonen. Al die jaren hebben de linkse politici en de NPO geroepen dat als immigranten maar lang genoeg wonen in Nederland ze onze normen en waarden wel over zullen nemen. Alles blijkt niet waar te zijn. Turken die hier al 30 jaar wonen en Turken die hier geboren zijn stonden gisteren te demonstreren tegen Nederland en voelen zich 100% Turk en 0% Nederlands.

  We zagen gisteren overigens geen demonstratie van Turken die blij waren met Nederland en hun Turkse broeders veroordelen. Het Turkse volk is namenlijk wel trouw aan elkaar. Daar kunnen wij Nederlanders wat van leren.

  Turkije – Nederland 1-0
  De Turken hebben gisteren gewonnen en ze zullen blijven winnen. De stoere taal van Mark Rutte komt 10 jaar te laat. Erdogan is hem 5 stappen voor. Door deze krachtmeting met de Nederlandse overheid en het niet welkom zijn van zijn ministers hebben bijna alle Turken in Nederland een nieuwe vijand erbij: namelijk Nederland. Als een Turkse minister al niet welkom is dan zijn ze zelf ook niet welkom zal de gedachte zijn. Al die Turken zien Erdogan nu nog meer als hun grote held die wel altijd voor hen klaar zal staan en opkomt voor hun rechten. Erdogan zal in hun ogen zelfs een man van het vrijewoord zijn die opkomt voor de rechten van Turken, zelfs als het in een ander land is.

  Erdogan is hard aan het werk om stemmen te winnen van alle Turken in Europa om nog meer macht naar zich toe te trekken. Het zal hem lukken. En als hij klaar is met zijn show, wat dan? Dan zullen de vluchtelingensluizen weer richting Europa open gaan en zitten onze poitici nog feest te vieren dat ze ooit stoer waren door een minister tegen te houden. NIet wetende dat ze al 10 jaar te laat waren.

  1. Marija

   mee eens, hoop dat zwevende kiezers nu voor Wilders gaan stemmen.

 5. jennifer

  Al die turken die daar stonden te roepen dat Nederland een fascistisch land is, moeten zich schamen dat ze hier in dit land überhaupt aanwezig zijn. Ze zouden verplicht het land uitgegooid moeten worden. Dit zijn Turken en laten dit hier ook duidelijk mee zien dat ze geen Nederlander willen zijn, maar alleen willen profiteren in dit land. Ga lekker terug naar Turkije zou ik zeggen,en zeker als je aan een dictatuur de voorkeur geeft, dan heb je niets te zoeken in dit land. En neem die terroristenclub Denk gelijk mee. Hij is bang dat Rutte en Wilders wel eens zouden kunnen winnen, nou laat ze maar in de kamer komen, als iedere partij niet vergeet wat er gisteren gebeurd is in dit land, zouden alle voorstellen van die partij dan gelijk naar de prullenbak verwezen moeten worden. Dus zit daar dan een clubje wat 0000 voorstelt in de Nederlandse politiek, dat zal ze leren te denken dat ze het hier voor het zeggen gaan krijgen.

  1. Syntha

   Ik hoop, Jennifer, dat er nu nog meer burgers wakker geworden zijn….

   De keus van het volk moet als een immigranten-tsunami over links stromen.

   1. jennifer

    Dat blijft altijd een raadsel bij de burgers in Nederland, helaas laten ze zich voor de verkiezingen steeds weer inpakken door de loze beloftes van links.Moet er niet aan denken dat er weer n regering van VVD CDA en nog zo n kwakzalver partij gaat komen.

  2. Janalb

   Jennifer,
   Je denkt toch Niet dat al die steuntrekkers vrijwillig ons land verlaten, in turkije krijgen ze nog geen droog brood te vreten, hier krijgen ze bijstand, kinderbijslag, WAO,AOW en huursubsidie en al die Turkse voddenwijven in Hun gesubsidieerde scootmobiels moeten Daar weer gewoon lopen of op een ezel kruipen. Née, ze gaan hier nooit weer weg, Helaas. Maar ze hebben wel een grote muil over ons land, we zijn racisten, de politie is te hardhandig, eigenlijk deugt er Niets Aan NL – ze willen alleen maar uit de ruif meevreten. Walchelijk gajes met Hun turkenvlaggetjes.

   1. jennifer

    Ja dan wordt het hoog tijd dat de burgers zelf hun terug trappen of knuppelen naar hun zandbak, ik ben klaar met die Turken die niet meer als de parasieten van onze Nederlandse samenleving zijn geworden. Snel terug met dat rot volk voordat het te laat is.

 6. Paaldanseres

  Het politieke steekspel teneinde er een electoraal slaatje uit te kunnen slaan gaat nu beginnen, wacht maar af. Wat trekpop Kuzu ‘denkt’ of vindt interesseert me waarlijk geen bal, die man is irrelevanter dan de keutel die ik hedenmorgen heb doorgespoeld.

  Wel denk ik dat de Turkse gemeenschap in ons land ons één ding duidelijk heeft gemaakt: het zijn geen Nederlanders, het blijven Turken, tot aan hun dood. Integreren? Slechts aan de buitenkant. Van binnen zijn en blijven het ultra-nationalistische gekkies waarvan 65% een megalomane gek aanhangt.

  1. Paaldanseres

   Tevens ben ik van mening, dat veel zevende kiezers hun keuze inmiddels hebben gemaakt.

   1. Paaldanseres

    Zevende = zwevende.

 7. Adriaan

  Rutte moet nu doorpakken en voorlopig geen verzoenend gesprek willen. De turkse diplomaten moeten het land uit. Alle schade die is ontstaan, verhalen op de turken in Rotterdam. Heel simpel. Voorlopig geen uitkering meer. Alle sympathisanten van erodogan Nederlands paspoort afpakken en terugsturen naar turkije. Wettelijk mag dit natuurlijk niet, maar ga er wel aan werken dat een wet dit mogelijk maakt. Helaas zijn we al twintig, dertig jaar te laat. Nederland wordt een bananenrepubliek. Het zijn de moslims die ons gaan vertellen wat we moeten doen. DENK kuzu, je bent een smerige intrigant in onze gemeenschap. Voor velen bent hier ongewenst.

  1. Adriaan

   bent = ben je

  2. giel

   hij wil er met een groot bord eten alweer over praten onze Mark hoor dus die poot stijf houden gaat net zo lopen als de integratiewens

 8. Syntha

  Ach, men heeft toch het verzoek van de zonnebadende,trapzittende figuur ter harte genomen en niemand gearresteerd.

  Al die papierwinkels die dat meebrengt en de actie die daarop ondernomen moet worden is toch zo veel werk.

  Maar de politie was er. Bent u nu gerustgesteld, Nederlandse burger?

  1. Christian Wouters

   Je fantasie is te groot en je haat ook. Als je die vermengt krijg je dat soort taal.

   1. Wim

    Mijn gevoel zegt dat die Turken ons haten gezien hun gedrag.

    1. jennifer

     Goh en dat weet je nu pas?? volgens mij is het al vanaf het begin zo geweest met die import. Natuurlijk haten ze ons, wij zijn christenen en hun hangen een dodelijke moordende,verderflijke ideologie aan wat ze hun achterlijke volk door de strot naar die weinig hersens wat daar zitten duwen. Ze zien zich zelf als superieur, terwijl ze de hersens niet hebben om in te zien hoe dom ze eigenlijk wel niet bezig zijn. Maar mochten ze ons haten,denk dat dat gevoel wederzijds is inmiddels.

   2. Syntha

    Bedoeld u mij daarmee, aangezien uw reactie onder de mijne staat…

    Gelukkig ken ik mijzelf en haat heb ik totaal niet. Fantasie heb ik wel, in kunstige ideeën. De plaatsvindende gebeurtenissen laten geen ruimte voor fantasie bij mij.

    Wat de rest van mijn reactie betreft: die heb ik….uit ERVARING.

    1. jennifer

     Synthia je moet maar zo denken het kan nooit zo erg zijn als het haatgif wat de islam verspreid .

     1. Syntha

      Je hebt helemaal gelijk, Jennifer. Daarmee valt alles in het niet.

    2. Syntha

     Even een correctie: “kunstige” moet zijn “kunstzinnige” .

  2. Marija

   Er zijn wel arrestaties verricht

   1. Marija

    12 arrestaties, 7 gewonden bij de politie.

    1. Syntha

     Dat stelt mijn beeld wat ik had gekregen weer enigszins bij en dat doet me goed.

     Verder wachten we af….. dank je wel, Marija.

 9. Ni28

  Natuurlijk is het na gisteren nu voordelig voor de VVD maar ook voor DENK en dat weet Kuzu ook. Hij stelt zich nu in de slachtofferrol als kuzu in de wei maar intussen stookt hij het vuurtje op in zijn eigen voordeel. Hypocrisie ten top. De Turken hebben zich weer laten zien zoals zij altijd al zijn geweest. Hun strijd voor heerschappij in Europa proberen zij te verzilveren door de vijfde colonne in Europa aanwezig. Nu zonder kromme sabels maar door verbale intimidatie en chantage. Rutte weerspreekt dat de migrantendeal mee te maken heeft maar uiteraard is het zo. Met zo vriend hebt je geen vijand nodig.

 10. Christian Wouters

  Vraag eens simpelweg aan Kuzu welk paspoort hij zou kiezen.

 11. oravis

  dit hele gedoe zal DENK aardig in de kaart spelen a.s. woensdag

 12. Josef Hondenboer

  Zie hier waar het mogen voeren van twee nationaliteiten toe leidt: chaos, openlijke indoctrinatie en zelfs intimidatie. Migranten moeten slechts bij uitzondering aanspraak kunnen maken op de Nederlandse identiteit met bijbehorend paspoort. Daar horen zware eisen aan gesteld te worden, in ieder geval het opgeven van de éérste nationaliteit. Kan dat niet, dan dient de migrant zijn thuisland te bewegen dat alsnog mogelijk te maken. Die hindernis mag nimmer óns probleem worden.
  Van belang nú is de wetgeving daarop aan te passen.

 13. NederNederlander

  Mijn dank is groot voor de mooiste gratis reclame die Erdogan maakt voor de PVV!!

 14. unitokkie

  We kunnen het met zn allen nog heel lang uitstellen maar de grote schoonmaak zal er hoe dan ook komen.

  1. jennifer

   Na gisteren ben ik hiervan inmiddels ook wel overtuigd, dat kan niet uitblijven.

 15. RS

  Ik snap iets niet. Als die Erdogan zo graag wil dat alle turken die in het buitenland vertoeven, NIET OPROEPT OM NAAR TURKEIJE TE KOMEN. HIJ BETAALD DE REIS…………….WAS TOCH VEEL SIMPELDER GEWEEST ? Domme vraag ? Ja zekers…………ik weet het.

 16. Ni28

  Het probleem van dubbele paspoorten heeft zich gisteren weer bewezen.

 17. jowyajax

  Ik blijf zeggen, als het je hier niet bevalt dan pak je je biezen en ga naar het land waar je nu voor opkomt.

 18. Nasrani

  Wanneer gaan we beseffen dat we de dubbele nationaliteit moeten afschaffen? Dat voorkomt echt een hoop ellende.

 19. HW

  Ik hoop op het Fortuijn effect. Van Europa hebben we geen steun te verwachten. Het laffe Frankrijk van socialist Hollande ontvangt deze Turkse minister van buitenlandse zaken met open armen.
  Wat doen we eigenlijk nog bij deze club, behalve onze centjes wegbrengen.
  Na de verkiezingen het associatie verdrag opzeggen en de Nederturken hun paspoort in laten leveren (het liefst het Nederlandse) en dan als ongewenste vreemdeling het land uit net als dat takkewijf dat gisteren stond te blèren als een schaap.

 20. corfo

  Pak die vent z’n halve NL-paspoort af en schop ‘m het land uit. Hoe lang zijn wij al niet gewaarschuwd voor al die Turken in NL ? Zij zullen nóóit vóór NL zijn, dat moge toch wel duidelijk zijn ! Rutte werpt zichzelf nu op als “de grote leider” , vanzelfsprekend is dat in ’t kader van de a.s. verkiezingen, want hij heeft al járen toegestaan dat al die analfabeten zich in óns landje vestigden. Nu ’t volledig uit de hand is gelopen probeert hij óns wijs te maken dat hij “de leider” is : een soortement van Dappere Dodo dus eigenlijk. Ná de verkiezingen gaat hij gewoon door met z’n ziek makende “politiek”.

 21. Gustaafff

  Hopelijk wint inderdaad Rutte, of als alternatief Buma, de verkiezingen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.