EU-clown Guy Verhofstadt: ‘Stem niet op Geert Wilders die potlood tegen z’n neus drukt!’

De Europese Unie heeft bij monde van diens grootste schreeuwlelijk ook wat te zeggen over onze landelijke verkiezingen, hoor.

Wij Nederlanders kunnen geloof ik heel goed zélf uitmaken we vandaag gaan stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen, en hebben daar het commentaar van het Brusselse bijdehandje Guy Verhofstadt zeker niet bij nodig. Verhofstadt zelf denkt daar natuurlijk totaal anders over en vindt dat wij eigenlijk allemaal op de VVD of D66 moeten gaan stemmen – de twee partijen die hem steunen in het Europees Parlement. En op wie moeten wij domme Nederlanders niet gaan stemmen? Nou, de PVV. Want Geert Wilders drukt een potlood tegen z’n neus:

Jongens jongens, wat een niveautje schoolplein dit.

Maar los daarvan: yo Guy, anders bemoei je je gewoon even niet met onze verkiezingen. Ik weet dat je als doorgewinterde eurofiel graag onze nationale democratie wil overrulen met één of ander pro-Europees dictaat, maar daar gaan we mooi niet in mee. Onze stembusgang, onze eigen keuze. Daar heb jij, met je grijpgrage handjes die het liefste alle Nederlandse soevereiniteit inpikken, helemaal geen klap mee te maken.

Dus als ik nog één tip mag meegeven voor de mensen die nog niet gestemd hebben… “Vote your conscience and ignore whatever europhile propagandist Guy Verhofstadt says”. Zo!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. HW

  Dit is toch de ex-premier van België. De staat met grote politieke verschillen, waar nog nooit een oplossing is gevonden.
  Nu Guy Verhofstadt in Nederland is ongeveer hetzelfde aan de hand. Wij hebben ons nooit met u bemoeid en ik zou graag willen, dat gij nu uw kop houdt.

  Ik kan U geen garantie geven, dat Nederland straks nog een deel van uw veel te royale salaris betaald.

 2. Dobermann1983

  Als het van een turk niet geaccepteerd wordt om stemadvies te geven, dan ook zeker niet een egoistische eurofielse belg

 3. Adriaan

  Guy Verhofstadt, de grootste onbenul van België.

 4. corfo

  Hé Verhofstadt, effe dimmen ja ? Bemoei je met je eigen zaken en laat NL met rust. Jij hebt, samen met dat clubje van jou, al genoeg ellende en narigheid in de EU veroorzaakt.
  Waarom bemoeien zoveel buitenlanders, zoals Verhofstadt zich eigenlijk met ónze verkiezingen, zouden ze soms ergens bang voor zijn ? In dat geval zou ik zeggen : Dan moet jij, dommerik, zorgen dat de bevolking in de EU géén reden tot klagen heeft, maar je bent vast te dom om dit te kunnen begrijpen.

 5. corfo

  Deze g.g. Belg weet zich ook al niet te gedragen.
  (g.g. = geestelijk gehandicapte)

 6. henk vintage

  Er Verhofstad stalt zijn fiets tussen zijn tanden.

 7. henk vintage

  Er moet natuurlijk En zijn.

 8. zomaar

  om te beginnen is het een balpoint !!, gekke Belg .

  dat jij nu jaloers bent nu je gezien hebt dat , dat ding niet je neus in moet !, geef je nog niet het recht om uit jaloezie ons verkeerd stemadvies te geven .

 9. HaZ

  Amai Manneke, zijde gij totaal van het watercloset geëmigreerd…?

 10. jennifer

  Verhofstadt het vriendje van Fransje Timmermans. Twee mislukkelingen bij elkaar, en beiden schuld eraan dat er steeds meer radicale moslims in Europa zijn. Zelfs de joden in Antwerpen waren niet meer veilig in Belgie,en dit alles dankzij het beleid van Verhofstadt om steeds meer islam te importeren. De laatste keer dat hij zijn bek opentrok in Brussel werd hij op zijn nummer gezet met die onzin wat hij uitkraamde en terecht.

 11. Ni28

  Verhofstadt zou het best een hele dikke potlood voor zijn gebit kunnen plaatsen ondanks het blok beton voor zijn hoofd.

 12. Lex

  Hoge opkomst.

  Hopelijk hebben hierdoor meer mensen PVV gestemd.

  Ik hoop het

 13. Ali Yas

  Als democratiehater Guy iets adviseert, moet men het tegenovergestelde doen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.