Feministen: mannen zijn seksistisch als ze een vrouw laten genieten in bed!

Geen categoriemrt 24 2017, 15:31
Mannen die ervan houden om hun vrouwelijke partner te plezieren tussen de lakens, zijn seksisten volgens vrouwentijdschrift Cosmopolitan.
Ben je een man, en wil je dat je vrouw of vriendin geniet tijdens de seks? Dan ben je een seksist! Althans, dat stelt het vrouwenblad Cosmopolitan:

"Mannen hebben al meer orgasmes dan vrouwen. Maar om het nog erger te maken, bewijst een nieuw onderzoek dat – naast het plezier dat ze aan hun eigen orgasmes beleven – mannen ook nog eens een specifiek soort mannelijk genot ontlenen aan het laten klaarkomen van vrouwelijke partners."

https://twitter.com/Cosmopolitan/status/844888499484610560?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.dailywire.com%2Fnews%2F14733%2Fcosmo-females-should-never-experience-sexual-amanda-prestigiacomo
Natuurlijk vinden mannen het leuk als hun vrouwelijke bedpartner ook geniet van de seks. Seks doe je immers samen, en als je vrouw of vriendin klaarkomt dan heb je als man het idee dat je goed bezig bent. Maar volgens de feministische auteur Hannah Smothers is dat eigenlijk heel slecht:

"Het onderzoek toont aan dat de toegenomen aandacht voor de orgasmes van vrouwen ook ten goede kan komen van de mannelijke seksualiteit, wat de conceptualisering van vrouwelijke orgasmes als vrouw-centrisch bemoeilijkt."

Huh, wat? In normale taal: het is slecht als mannen ervan genieten als hun vrouw klaarkomt, omdat de vrouw dan niet meer centraal staat. Dat je samen kunt genieten van seks, is kennelijk nieuw voor de auteur.
Bovendien is het seksistisch als mannen ervan genieten als hun vrouw geniet, omdat dit "culturele ideeën van vrouwen als passieve ontvangers van wat mannen hen geven" zou versterken. Hierdoor zouden veel vrouwen zich gedwongen voelen om te doen alsof ze klaarkomen, "om de gevoelens van mannen niet te kwetsen". Uiteindelijk kunnen vrouwen dus maar beter geen partner hebben die het belangrijk vindt om hen te laten genieten in de slaapkamer:

"Wanneer het vrouwelijke orgasme verwordt tot een mannelijke doelstelling, staat het orgasme niet meer in het teken van vrouwelijke bevrijding of seksueel genot. Het verwordt tot de zoveelste mogelijkheid voor mannen om te laten zien hoe mannelijk ze zijn."

Pas dus goed op, mannen! Als je je vrouw laat klaarkomen tijdens de seks, dan ben je een seksist! En vrouwen, als je een man tegenkomt die er prijs op stelt als jij ook geniet in bed, dan kun je maar beter snel wegwezen: hij is eigenlijk een seksist!
Het feminisme begon meer dan honderd jaar geleden als een beweging die opkwam voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Inmiddels is de beweging afgegleden tot een soort nieuwe Taliban: plezier tijdens de seks is verboden, en mannen moeten snel ophouden met het plezieren van hun vrouwelijke partners.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten