Geert Wilders is nog steeds enorm populair: breekt kijkcijferrecord bij Goedemorgen Nederland

Geen categoriemrt 10 2017, 15:15
Maar liefst 1,4 miljoen mensen keken naar kattenliefhebber Wilders als presentator van Goedemorgen Nederland – een record.
Als we de peilingen mogen geloven, heeft Geert Wilders de afgelopen weken ingeboet aan populariteit. Waar de PVV eerst nog ver boven de andere partijen stond, lijkt de partij nu virtuele zetels kwijt te raken aan VVD en CDA. Toch is Wilders nog altijd gigantisch populair, bewijzen de kijkcijfers van Goedemorgen Nederland, de ochtendshow van omroep WNL. In de aanloop naar de verkiezingen heeft het programma verschillende lijsttrekkers uitgenodigd als gastpresentator. Donderdag 9 maart was Wilders aan de beurt, en niet zonder succes: met 1,4 miljoen kijkers boekte de uitzending met Wilders een kijkcijferrecord.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/840111793888354305
Wilders behandelde in het programma onder meer zijn protest tegen de komst van een Turkse minister naar Nederland, intimidatie tegen vrouwen op straat, en de slechte beveiliging van Nederlandse gevangenissen – gedetineerden hebben namelijk massaal toegang tot mobiele telefoons. Wat Wilders betreft, komt daar snel verandering in:

"Het kan niet zo zijn dat gevangenen in Nederland er beter aan toe zijn dan onze ouderen."

Maar ook luchtige onderwerpen werden behandeld: zo had Goedemorgen Nederland drie nieuwe katten voor de PVV-leider uitgezocht in het asiel. Helaas net te laat, want Wilders had afgelopen woensdag zelf al twee nieuwe katten in huis gehaald. "Ik zou wel honderd katten willen hebben," zei Wilders, "maar twee is genoeg". In 2015 overleed zijn kat Lola, en nu zijn daar twee vervangers voor in de plaats gekomen.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/644956309935292416
Overigens is Wilders nog op zoek naar namen voor zijn twee nieuwe poezen. Suggesties kunnen worden gemaild naar een speciaal emailadres:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/839778141698686976
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten