Ja hoor: Sinterklaas Lodewijk Asscher belooft kiezers weer allemaal gratis kadootjes!

Geen categoriemrt 06 2017, 8:11
Het is weer zover: de PvdA heeft een manier bedacht om de kiezer om te kopen. Ditmaal beloven de socialisten dat er fors "geïnvesteerd wordt" in de kinderopvang.
Denkt de PvdA nou werkelijk dat de Nederlandse kiezer zomaar even gekocht kan worden? Het antwoord daarop is, hoe kan het ook anders, een volmondig ja:

De komende vier jaar trekt de PvdA jaarlijks twee miljard euro extra uit voor de kinderopvang. Niet alleen vinden de sociaaldemocraten dat de opvang van kinderen tot 12 jaar goedkoper moet worden. Ook zou iedere ouder aanspraak moeten kunnen maken op twee dagen in de week peuteropvang.

Dat klinkt natuurlijk geweldig leuk, alleen is er wel een probleem mee: die opvang wordt dan natuurlijk betaald door de belastingbetaler. De PvdA wil dus geld afpakken van Kees om de opvang van Henks kinderen ermee te kunnen betalen. Knettergek, en je reinste diefstal, maar zo rolt de PvdA natuurlijk al jaren. Sterker nog, dit soort 'verdeling van de welvaart' vormt het fundament van de ideologie van de PvdA, wat uiteindelijk immers een socialistische partij is.
Lodewijk Asscher, die we voortaan maar 'Sinterklaas' zullen noemen, legt uit waar het hem zogenaamd om te doen is:

"Als ouder wil je weten dat jouw kind in goede handen is gedurende de werkdag. Dat je kind de juiste zorg en aandacht krijgt. Dat je kind zich zo vroeg mogelijk ontwikkelt door spelend te leren, samen met andere kinderen."

Dit is nou typerend het gedrag van een partij die ernstig in de problemen zit en u en mij allemaal cadeaus belooft in de hoop dat het een paar zetels extra oplevert op verkiezingsdag. Natuurlijk hopen ze dat we ons daarbij niet afvragen waar de PvdA dit geld eigenlijk vandaan haalt... en ook niet welk effect dit zal hebben op de kosten van kinderopvang in het algemeen. Hoe hoger de vraag, hoe hoger de prijs. Ze hopen dat we ons verstand uitzetten en gewoon heel blij reageren door alsnog op de waardeloze Asscher te stemmen.
Jammer maar helaas Lodewijk, iedereen kijkt hier doorheen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten