Kabinet gaat strijd aan met illegale ronselpraktijken van DENK: ‘Onwettig om moskeeën te dwingen tot stemadvies’

Minister Asscher heeft er schoon genoeg van: het is tijd om af te rekenen met de DENK-intimidatie van moskeeën om de islamitische gebedshuizen te dwingen een stemadvies te leveren.

De band tussen DENK en moskeeën is altijd wat… diffuus geweest. DENK-aanvoerders Tunahan Kuzu, Farid Azarkan en Selçuk Öztürk houden een groot deel van hun campagne-evenementen in moskeeën terwijl haatimams de politieke club openlijk steunen.

Voor meer gematigde moskeeën geldt die steun aan DENK soms ook, maar dat gaat niet altijd van ganser harte. Marokkaanse moskeebestuurders maakten er vandaag al een punt van dat ze er klaar mee zijn te worden lastiggevallen door de moslim-muppets van DENK:

“Sommige moslims durven er niet voor uit te komen dat ze kritiek hebben op DENK of overwegen op een andere partij te stemmen, aldus de RMMN zondag. Potentiële kiezers worden continue aangesproken op hun godsdienst en etniciteit door DENK. De RMMN denkt dat deze aanpak polariserend werkt en de integratie in de weg kan staan, zo stelt de raad.”

De moskeeën vinden nu een luisterend oor bij onze regering, die bij monde van minister Lodewijk Asscher stelt dat deze praktijken “niet alleen ongepast, maar ook tegen de wet” zijn. Iedereen mag immers stemmen wat hij of zij zelf wil:

En zo is het natuurlijk maar net. Het moet echt eens klaar zijn met die onzin die DENK aan de lopende band verspreidt, en al helemáál met dat opdringerige gedoe. Deze partij is tot in de haarvaten ondemocratisch en anti-rechtstatelijk, en zou eigenlijk onderzocht en aangepakt moeten gaan worden door justitiële instanties. Zover wil minister Asscher helaas nog niet gaan, maar goed: zijn partij lijkt overmorgen flink te worden vernederd bij de stembus met name door DENK. Wellicht dat hij na de verkiezingen wel anders piept.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Ni28

  Zo vlak voor de verkiezingen roept iedereen nu van alles. De bestrijding van Denk had al in het prille begin plaats moeten nemen.

  1. jennifer

   Helemaal waar wat je zegt. Mensen met een dubbel paspoort hebben niets in de besturing en politiek in ons land te zoeken, zo zou het moeten zijn. Alleen als ze een paspoort hebben zouden ze in de Nederlandse politiek mogen zitten,dat zou een nieuwe wet moeten worden in dit land wil het zich verder van de ondergang redden.

   1. Timo

    Dat wetsvoorstel is er al eens geweest en de meeste bestaande partijen waren tegen afschaffing. Dus als iemand hart heeft voor dit land kiest hij/zij niet op deze partijen.Sterker nog PvdA en D66 willen dit wettelijk vastleggen dat dit wel mogelijk blijft.

    1. jennifer

     Dan zeker een stem voor de PVV ,want dit dient echt veranderd te worden in dit land vind ik.

    2. NoDoubt

     Ik hoorde Buma gisteravond zeggen dat hij voor één paspoort gaat (naast het Wilhelmus). Een variant op Wilders. Wilders vond het al niet kunnen dat parlementsleden een dubbel paspoort hadden. Het gevaar is dat leden als DENK inzage krijgen in risicovolle staatsstukken en deze informatie doorspelen naar Ankara. Turkije wordt een Islamitische staat. Waar begin 1900 er nog 25% Christenen woonden, zijn het er nu 0,2%. Krijgen nauwelijks toestemming om een kerk te bouwen. De bestaande kerken zijn omgevormd tot moskeeën. ¨Wij zijn zo democratisch dat we al meer moskeeën hebben dan dat er westerse kerken in Turkijen zijn. We halen het trojaanse Moskee in huis, want imaams zetten ze aan om te ´integreren´ volgens de wetten van de Jihad. Het gevolg is no go eareas en ze mogen in Engeland al eigen rechtbanken die handelen volgens Sharia law. Ik hoop dat de regering inziet dat de democratie gewaarborgd wordt als er maar één paspoort is.

     1. Top

      U krijgt van mij volkomen gelijk! Maar vertel dat maar eens aan al die ”boer zoekt vrouw adepten’, die zich nergens politiek voor interesseren en eigenlijk al jaren het recht om te stemmen hebben, terwijl ze hun eigen naam nog niet eens foutloos kunnen schrijven. En blijkbaar liever een leugenaar steunen die ons naar de slachtbank leidt!

 2. HW

  Nu is het moment er om eindelijk ferme maatregelen te nemen tegen de door Turkije aangestuurde moskeeën en in het verlengde van de landverraders van Denk.
  Kuzu en Öztürk maak de borst maar vast nat, want nu leer je de VOC mentaliteit van de Nederlanders kennen.

  1. HW

   Turkse Adolf Hitler heeft het verkeerde land uitgezocht. Hij had tijdens de les geschiedenis beter op moeten letten of minder tijd aan de koran moeten besteden.

 3. Duckday

  Straks na de verkiezing is het stil De huidige politiek kijkt steeds de andere kant op en proberen zieltjes te winnen voor hun partij dan krijgen ze weer subsidie voor het aantal leden

  1. HW

   De politiek heeft voor het eerst het brutale, onbeschofte en beledigende gedrag van Turken meegemaakt, iets dat de normale bevolking al jaren ondervindt.
   Het is daarom ook zo goed, dat dit nu voor de verkiezingen is gebeurd, want de blinde kippen en struisvogels in Den Haag voelen zich voor het eerst zelf in hun kruis getast.
   Hier komt Turkije niet mee weg.

   1. nick

    Ha, ja idd, hierin heb je gelijk HW!!

 4. Vabis

  Ja die ASScher denkt het gaat slecht met de PVDA, hun allochtone clientèle loopt over naar DENK, dus daar moeten we maar eens wat aan gaan doen.

  1. jennifer

   Hij zal vanavond bij fluitje jinek wel weer een hoop onzin waar hij niets van meent brallen. Hij zal er niet over praten dat juist de PVDA de boosdoener is dat deze Turkse Hitler een overblijfsel is van zijn partij. De buitenlanders in dit land danken de komst van Denk aan de PVDA dat kan beter niemand vergeten.

 5. Adriaan

  Is Asscher daar dan niet een beetje laat mee? Overmorgen gaan we naar de stembus. Te gek voor woorden. We roepen al maaaaanden dat DENK moet opzouten. Mosterd na de bekende maaltijd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.