Kijken! Groene fantast Jesse Klaver wordt live op tv volledig ontmanteld door boeren

Dat was dus geen warm bad voor Jesse Klaver, de zogenaamde ‘wonder boy’ van GroenLinks. Tegenover twee boeren kon de progressieve jeugdleider zich bij Pauw & Jinek maar moeilijk staande houden.

Echt een goede uitzending had het niet; Jesse Klavers optreden in de verkiezingstalkshow Pauw & Jinek verliep niet bepaald volgens plan. Waar de GroenLinks-leider anders zo van het hosanna en de borstklopperij was, was vanavond toch vooral even slikken.

Want alhoewel Klaver zichzelf makkelijk staande hield tegenover de presentatoren, ging de leider van de progressieve padvinderij hard onderuit toen enkele boeren mochten vertellen over het desastreuze landbouwbeleid van GroenLinks. Zoals veeteelthouder Eline Vedder uit Drenthe namelijk vertelt, is de GroenLinks-mening over boeren – allemaal slecht, want ze zijn bijna niet biologisch – gestoeld op leugens:

“Er staat op uw site bij het kopje dierenwelzijn een foto van een legbatterij. Legbatterijen bestaan al jaren niet meer in Nederland. U gebruikt verkeerde beeldvorming!”

Die zit!

Na de tirade van boerin Eline is Jesse Klaver zichtbaar enkele seconden uit het veld geslagen. Pas daarna weet hij wat uit te stamelen over melkprijzen die hij net als de boeren graag wil verhogen, maar haar punt over GroenLinks compleet bij elkaar gefantaseerde idee dat alle landbouw in Nederland biologisch moet, blijft staan.

En alsof dat nog niet genoeg te incasseren was voor neerlands Justin Trudeau, mocht ook een tweede boer nog even de genadestoot geven aan mister gebakken lucht himself:

Zoals Jesse Klaver dat zou zeggen in hippe newspeak: burn! Hier wordt echt geen spaan heel gelaten van de nieuwste linkse messias, en terecht ook. Het landbouwbeleid van GroenLinks is een progressieve fata morgana die gebaseerd is op demonisering van boeren en het orakelen over een duurzaamheid die niet reeël is. En het is goed dat het hele land gisteravond even kon meekijken naar die complete ontmanteling van die fantasie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. zomaar

  tja en daar zat ons kleutertje Klaver met zijn rode bek vol tanden , alles halen de roden aan fabels te voorschijn om de meute op hun handen te krijgen .

  zelfs de legbatterijen , die al lang hier niet meer bestaan , daarvoor moet ons kleutertje in de oost-blok landen zijn , en het die boeren aan hun verstand brengen dat , dat niet diervriendelijk is .

  afin zo horen wij maar weer dat die fabel van groene energie !,dus windmolens ect, beter vooraf op de schroot kan belanden , dit fabel is ook alleen maar bedoeld om de burger financieel uit te kleden .

  1. J.C.

   @ zomaar

   “ons kleutertje Klaver met zijn rode bek vol tanden , alles halen de roden aan fabels te voorschijn om de meute op hun handen te krijgen”.

   Is de opportunist Jesse Klaver (alias Yasser Feras) half Marokkaan (zouden die bestaan?) zichzelf wel?

   Idem dito de vraag bij Groen Links, want: proberen de heer Wilders van de PVV belachelijk te maken met een stekker “zo trek je de stekker uit Rutte I” heer Wilders, maar laten zelf lekker opportunistisch de stekker in Rutte II zitten, ondanks herhaaldelijk theatraal gesputter voor de bühne in de Tweede Kamer.

  2. giel

   0,8 procent van onze energy dat doen de windmolens

 2. J.C.

  Jesse Klaver (alias Yasser Feras) half Marokkaan (zouden die bestaan?) van Groen Links is virtueel omhoog gepeild, maar te licht bevonden, en zakt nu virtueel weer in de peilingen.

 3. Gustaafff

  Agrariërs stemmen CDA en SGP.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27731919/__Boeren_terug_naar_CDA__.html

  Jesse Klaver, de golden boy op links, valt regelrecht door de mand.

 4. Wim

  Jezus wat is die vent met zijn partij een stuk onbenul.

 5. Sam C

  Fijn om te zien dat ze niet alleen Jan Roos en Fleur Agema worden doorgezaagd. Alleen waar Jan en Fleur rechtop bleven valt Yasser volkomen door de mand met zijn waandenkbeelden.

 6. van Urk

  Net als in de Nederlandse landbouw word de Nederlandse visserij ook jarenlang gepolariseerd en eenzijdig benaderd. Ik snap de ergernis van die boeren volkomen!

 7. Ni28

  Altijd leuk als je Klavertje ziet verwelken.

 8. hminkema

  “Fantast volledig ontmanteld”, “hard onderuit”, “zichtbaar uit het veld geslagen”, “geen spaan van heel gelaten”.

  Kijk, ‘framen’ en ‘spinnen’ waren ooit interessante, zelfs grappige fenomenen in de wereld van de politiek. Dat was in de tijd dat de framer nog enige zelfbeheersing kende, en zijn lezers niet voor zó dom versleet dat die niet door zijn groteske overdrijvingen zouden heenkijken.

  Maar zo dom is niet iedereen, Tim. Werk aan je eigen geloofwaardigheid.

 9. Anna

  Groenlinks Jesse Klaver is niet meer dan een macho.
  Hij heeft het heel druk met zijn macho gedrag.Hij mist toekomstvisie en zijn kennis en kunde is zeer beperkt. Dat toont hij voortdurend. Een jong manneke van amper 29 die permanent verkondigt dat hij “heel Nederland gaat veranderen”. Dan klopt er toch iets niet. GroenLinks kilometerheffing en spitsheffing gaat Nederlands gezin 1.782 euro per jaar minder inkomsten opleveren. Dat is bijna 2 duizend euro per jaar minder.

 10. Anna

  Jolande Sap trok de stekker eruit voor Wilders maar Jesse Klaver trekt de financiële stekker eruit voor alle Nederlanders. Hij gaat “heel Nederland veranderen”. Dat heb je er van als je hoofd gevuld is met macho gedrag. Ieder Nederlands gezin gaat gaat bink Jesse 1.782 euro per jaar minder in zijn zakje ontvangen.

  1. giel

   tja en hij zit straks met een chauffeur op het pluche met een km vergoeding van de staat

 11. dapperedodo

  Het kan allemaal.Nog even en half Nederland wil president worden. Ik begin steeds meer te zien dat die gekte begint door te slaan naar veel meer mensen. Als ik kijk naar mijn familie dan slaat de schrik mij om het hart. De ongelofelijke domheid en ego’s van mensen. Komt het door de welvaart? Ik zie nog maar weinig welzijn om me heen. Wel heel veel verwend gedrag. Er is in mijn ogen niets vervelender dan mensen met verwend gedrag. En dat zijn er best veel.

  Een land leiden. Door mensen, die geen enkele ervaring hebben en ook nog eens een ego van heb ik jou daar. Dat kan niet goed gaan. Eerst maar eens kijken wat er 15 maart gaat gebeuren.

 12. corfo

  Heeft de bevolking nu nóg niet door wij door figuurtjes als Yasser Feras (alias Jesse Klaver) en zijn linkse mede leugenaars c.q. bedriegers worden bedonderd ? En zo’n half-Marokkaanse, uit de staatsruif vretend jongetje, durft te verklaren dat hij premier wil worden; gierend van de lach klim ik juist weer op m’n stoel ! Hoe stom kan een mensje zijn ?

  1. Nederland-op1

   Gezien de peilingen zijn dat er helaas een heleboel! De PVV stemmers worden weggezet als dom, maar dat is volledig onterecht. Zij zien hoe de vork echt in de steel zit en de linkse meute snapt er geen snars van, wil er geen snars van snappen of wil Nederland (god mag weten waarom) naar de klote helpen.

   1. Nederland-op1

    Ik stem overigens FvD, een partij die voor de belangen van Nederland op komt, met een sterk partijprogramma en met intelligente heren aan het roer.

    1. corfo

     Elke stem telt als die maar niet gaat naar de vernielers van NL. t.w. VVD, PvdA, D66 een de overige linkse clubjes. Het wordt tijd dat er een geheel andere wind gaat waaien in NL, eigenlijk in de gehele EU. Het feit dat het linkse gepeupel zo hard tekeer gaat tegen de rechtsdenkende inwoners van NL geeft m.i. duidelijk aan dat we met een soort schreeuwers en opruiers te maken hebben dat nergens voor terugdeinst. Dat soort heeft al teveel vernield in dit landje, dat vol staat met Voedselbanken en waar 100-duizenden kinderen zónder ontbijt naar school gaan; tijdens het “Carré-debat” hoorde ik niemand daarover, verbijsterend !

 13. think twice

  Burn, Yasser! Voor wanneer mensen niet zouden begrijpen, in welke richting Nederland de komende jaren moet gaan. Lees het partij progrmma van Yasser en keer dat honderd en tachtig graden om.

 14. dapperedodo

  Als ik hem eens goed op die foto bekijk dan zie ik boosheid uit die ogen stralen. Een ingehouden woede.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.