Knettergek D66-Statenlid: "Wilders hoopt op een aanslag vlak vóór de verkiezingen"

Geen categoriemrt 02 2017, 6:40
De politiekcorrecte elite gaat steeds verder met het demoniseren van Geert Wilders. De PVV-leider wordt regelmatig vergeleken met Hitler en wordt er nu ook van beschuldigd dat hij terroristische aanslagen toejuicht.
Dan ben je dus echt niet goed bij je hoofd. Iets anders kan ik hier niet van maken:

Het Limburgse D66-Statenlid Hans van Wageningen denkt dat PVV-leider Geert Wilders hoopt op een aanslag in Nederland, kort voor de verkiezingen. Hij liet dat vanavond weten via Twitter.

,,Hij hoopt op een aanslag vlak vóór de verkiezingen en dat hij op het Haagse pluche zit als de rook weer is opgetrokken'', aldus Van Wageningen.

Let wel, Wilders is dus één van de weinige Nederlandse politici die al jaren voor het gevaar van de radicale Islam waarschuwen en te pas en te onpas zegt dat er vreselijke dingen kunnen gebeuren als er niet wordt ingegrepen. De hele missie van de man is om het Nederlandse volk te beschermen tegen terreur.
Die man, die zijn persoonlijke veiligheid opgeofferd heeft om ons te waarschuwen voor dit gevaar, wordt er nu dus van beschuldigd dat hij terrorisme toejuicht.
Als je dat beweert ben je echt helemaal van lotje getikt. De redenering slaat nergens op, niet in de laatste plaats omdat Wilders zelf een mogelijk doelwit is van radicaal-islamitische terroristen. Heel gek, maar op de één of andere manier denk ik niet dat hij heel graag vermoord wil worden alleen maar om te bewijzen dat hij "gelijk" had.
Maar wacht, de D66'er was nog lang niet klaar. Voor de goede orde vergelijkt hij Wilders namelijk ook maar even met Adolf Hitler. Zo stelt hij dat Wilders een strategie gebruikt die "eerder door Hitler is gevolgd en nog niet zo lang geleden door de Servische leider Milosevic."
Dat zijn dus twee vreselijke massamoordenaars.
Geheel terecht heeft Wilders woedend gereageerd op de knettergekke beschuldiging van Van Wageningen:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/837081751679827968
Links Nederland is echt helemaal van het padje en draait met de dag verder door. Je zou erom lachen... ware het niet dat de geschiedenis heeft bewezen dat de demonisering van rechtse politici (en columnisten) levensgevaarlijk is. Maar ja, misschien is dat precies wat dit soort links tuig hoopt te bewerkstelligen. Zullen we het daar anders een keertje over hebben, meneer Van Wageningen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten