Knettergekke linkse krant: ‘We moeten veel minder aandacht geven aan terrorisme!’

Oh ja, dan gaat het probleem natuurlijk vanzelf weg!

Ah, de bekende struisvogeloptie is terug van weggeweest:

That is how we normally report the people who die by knifing in London each year, usually by those who are enraged or mentally deranged. Yet more are run down by cars. This is sad but not unusual. Some of those involved are Muslims. Of course it seems different when the attack is on an iconic site in central London, but that is merely how it seems.

What made Wednesday different was its instant subjection to an avalanche of supposition and speculation. This was a choice made by the media and political community, a choice to direct the view of a terrible incident entirely in one direction, even when nothing was known of its cause. Because it looked like a terrorist incident – albeit ham-fisted – and it was not initially known if it was a decoy, it was assumed to be such.

Volgens deze columnist van de linkse de Guardian was er dus veel te veel aandacht voor de vreselijke terreuraanslag in Londen. Je zou denken dat een columnist begrijpt dat zoiets aandacht moet krijgen, en flink ook, omdat het een vreselijk verhaal is én omdat het terreurgevaar nog lang niet geweken is, maar nee, meneer Simon Jenkins weet het beter. Door aandacht te geven aan terrorisme zorgen we namelijk alleen maar voor meer aanslagen. Als we allemaal braaf ons hoofd in het zand steken zal de terreur afnemen!

Het moge duidelijk zijn dat zo’n natuurlijk niet helemaal goed bij zijn hoofd is, maar helaas pakken linkse Nederlandse journalisten zijn talking points op en gaan ze ermee aan de haal:

Die Groenhuijsen wordt met de dag gekker. Toen hij nog in Amerika woonde kon ik zijn bijdragen nog wel enigszins waarderen, maar tegenwoordig is hij echt helemaal van het padje. En dat mag zich dan nog ‘journalist,’ ‘schrijver’ en ‘dagspreker’ noemen ook.

In plaats van terrorisme te negeren stel ik voor dat we vanaf nu gewoon nooit meer een woord vuil maken aan Groenhuijsen en zijn knettergekke linkse vrienden. Komt hij op TV? Wegzappen. Is hij één van de sprekers bij een debat of een symposium? Gewoon niet op komen dagen of weglopen op het moment dat hij zijn mond open doet. Dit soort mensen vormen namelijk het échte gevaar voor de samenleving; door hun wegkijken zorgen ze ervoor dat terroristen juist alle ruimte krijgen om aanslagen te plegen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. poison

  Is een goeie kracht voor ons nieuwe kabinet. Kan hij goed meehelpen met; wegkijken.

 2. Syntha

  De ” onverantwoorde mediagekte” valt wel mee hoor. De plaatsgevonden tweede aanslag na deze Londense aanslag heeft ook al plaatsgevonden, toen een auto op 4 voetgangers inreed na die eerste aanslag.

  Alleen…de onverantwoorde MSM HIER hoor je daar niet over.

 3. Christian Wouters

  Groenhuijsen is een rooms emancipatiekind met HBS-A en een zwak karakter.

  Geen journalist maar presentator met analyses op havo niveau. Zelfs in zijn boekjes.

  De harde werker in de middelmaat. Overgewaardeerd in een egalitaire maatschappij.

  “Meester der nietszeggendheid” noemden we hem. Opvulling voor de mensheid. Geen aandacht waard.

  1. A. Deijksterhuis

   Begrijp ik dat HBS-A voor u de de ondergrens is om hier serieus te worden genomen?

   1. swetsnek

    ja hahahahahahaha

 4. Kodi

  In Polen, Hongarije, Tsjechië etcetera kon men op een normale manier Kerstmarkten houden zonder de dreiging van Islam terreur? Hebben ze daar dan minder Moslims dan in Berlijn, Londen, Parijs, Brussel en zo?

 5. zomaar

  tja de linkse mens en media , het zijn net kinderen die bang zijn in het donker , nijpen de ogendicht !, en trekken een doek over hun hoofd .

  immers wat je niet ziet ,bestaat niet !, simpel in de brein van een kind , toch om nu als volwassen zo te doen ?.

 6. Two Ravens Black Kettle

  “Some times society becomes to stupid to survive.”

  -Mark Steyn

 7. Wim Vreeswijk

  Dit valt dus onder de categorie papegaaijournalistiek !

 8. pejoar

  zo proberen het eerst te bagatelliseren,vervolgens wordt altijd gesuggereerd dat het een verward iemand is of dat het maar een een-mans actie is en dat het helemaal niks met religie te maken heeft.
  dan worden ze boos als er een krant is die zegt dat het om een licht-getint iemand gaat.
  meestal proberen ze ook nog aan te tonen (wat niet lukt) dat het niks met islam te maken heeft.
  en nu hoor je links zeggen dat er teveel aandacht voor aanslagen is.
  en mochten ze er helemaal niet meer onderuit komen ,vertellen ze dat terrorisme ontstaan is omdat het westen moslims onderdrukt.
  fuck links en alles wat links steunt.

 9. Ruud562

  Net als de optredens van die Muiswinkel moeten we ook die Groenhuijsen in de ban doen! Pak ze maar in hun portemonnee, dan is de verachtelijke politiek correctheid bij hun gauw van eraf! Tenminste, dat werkt bij normaal denkende mensen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.