Knettergestoorde Allah Akbar-Turk verwijdert Nederlandse vlag van consulaat in Istanbul

C6tb8YkXUAE_Zt9.jpg large
Foto:

Ik hoop dat Nederland deze idiote vent spoedig verzoekt uit te leveren.

Er is inmiddels één etmaal verstreken sinds premier Rutte de landingsrechten introk van de Turkse minister voor Buitenlandse Zaken, waarna ook ondanks allerlei Turkse listen de minister voor Gezinswaarden de deur werd gewezen. Aan Nederlandse kant zijn de gemoederen inmiddels flink bedaard, maar van deëscaleren is nog niet echt sprake in Erdogannerije. Daar toeteren de tv-zenders nog altijd allerlei anti-Nederlandse berichten rond en wordt de bevolking opgehitst om nare dingen jegens ons land uit te halen.

En dat gebeurt dan ook, want zojuist heeft een demonstrant de Nederlandse vlag op ons consulaat in Istanbul verwijdert en vervangen door de Turkse:

Ook werd er nog even ‘Allah Akbar’ achteraan geschreeuwd. Alsof dit een strijd is van christenen/atheïsten tegen moslims, in plaats van een diplomatiek geschil tussen een brutaal land dat zich een weg probeert te landen in het andere land, en dus dat andere land.

Ik mag hopen dat deze vlaggenhijsende idioot binnenkort zijn acties mag komen uitleggen op een politiebureau.. Ofwel in Turkije, ofwel in Nederland. Want buitenlandse missies zoals bijvoorbeeld ook consulaten hebben een diplomatieke onschendbaarheid. Zelfs de ‘gaststaat’ mag die gebouwen niet zonder toestemming betreden, dus laat staan één of andere willekeurige Turkse moslimtokkie die zo nodig Erdoganesquer dan Erdogan zelf wil zijn. Niets kan een excuus zijn om zo’n beschermd terrein te betreden en te onteren.

Aanpakken en opsluiten, is dus het devies.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

23 reacties

 1.   

  Nou dan wordt het tijd dat een knettergekke Nederlander de Turkse vlag weghaald van de Turkse Ambassade toch die heeft ook niets te zoeken in dit land, en dan gelijk de fik in die vlag.

 2.   

  Groots gelijk, gelijke munt zeggen ze toch in turkije

 3.   

  Knettergestoorde Allah Akbar-Turk verwijdert Nederlandse vlag van consulaat in Istanbul, o ja, je zou eens moeten zien wanneer onze Nederlandse jongens carte blanche kregen van overheidswege, waartoe “wij” bereidt zijn om nationalistische stunt uit te halen om de Koranderthalers lik op stuk te geven, maar ja dat is een snel vervaagd vergezicht, zover laat de linkse overheid het niet komen, alleen het idee al, kan door de gedachtepolitie en justitie zwaar bestraft worden.

 4.   

  Het hijsen van een buitenlandse vlag op Nederlands grondgebied is schending van de Nederlandse soevereiniteit. Is het soms oorlog? (Ja,natuurlijk. Maar zo formulieren wij dat niet) Een mooie aanleiding (als die al nodig is, hij heeft met zijn bedrog al genoeg redenen gegeven) om de Turkse consul in Rotterdam het land uit te zetten. Je maintiendrai!

  1.   

   Rutte zei nog bij WNL dat buitenlandse zaken aan het uitzoeken is of de Turkse politie daar staat ter beveiliging van de Nederlandse Ambassade os dat er iets anders aan de hand is. Nu hier is het antwoord. Niets beveiliging.

 5.   

  “Bovendien laten zaterdag veel in Rotterdam woonachtige Turken wederom zien waar hun loyaliteit ligt: niet bij Nederland maar bij Ankara. Ze gaan de straat op voor hún president, ze keren zich feitelijk tegen Nederland. Het Turkse paspoort dragend op hun hart en daar bovenop pas het Nederlandse. Onderwijl dus Allahoe akbar roepend.”

  1.   

   Hun loyaliteit ligt bij de islam ,daarop is dit alles gebaseerd.

 6.   

  Het is simpele deze toestanden zijn te danken aan VVD,CDA,D66.PVDA,GL en ook een zeer kwaadaardig de SP.
  Wilt u meer van dat,stem op die partijen.
  O ja volgens het CDA,D66,PVDA ,GL,VVD en SP is de islam geen bedreiging.

 7.   

  Mevlüt cavusoglu eist van Rutte excuses. Als er een zijn excuses moet aanbieden is dat erdogan wel. Hij heeft ons uitgemaakt voor nazi’s en fascisten. Onmiddellijk de turkse ambassade en het consulaat in Nederland sluiten. Wat denken ze wel die dictators. Maling hebben aan die turken, inclusief dat handje vol aanhangers in Rotterdam. Opzouten.
  De Nederlandse overheid is al jaren geleden gewaarschuwd, met name door Geert Wilders. Hoe dom waren al die mannen en vrouwen om hem niet te geloven. Nu moeten we, vrees ik, naar de wapens grijpen om ons te verlossen van dit addergebroed. Er komt een volksopstand als dit escaleert. Keihard optreden.

  1.   

   Toch zit er iets in wat hij zegt alleen niet met betrekking tot Turkije. Wat de linksen momenteel flikken (media voorop) t.o.v. anders denkenden lijkt op fascisme.

  2.   

   Nou Adriaan uitgemaakt worden voor nazi’s en fascisten stelt helemaal niets voor, want de linkse goegemeente die een islam kritische reguurder de maat neemt is al jaren lang gemeengoed geworden en een standaard procedure van de linksmensch.

 8.   

  waar blijft de nederlandse vollswoede nu wij voor nazis worden uitgemaakt waarom niet massaal met hollandse vlaggetjes bij het consulaat de naam van Mark scanderend

 9.   

  ik heb een vermoede dat een een spelletje is van rutte om wilder er onder uit te halen

 10.   

  Turken, Hollanders, Ook Engelsen hebben steeds meer te maken met de zandbakhakbars., Gatestone:

  “Muslim pupils outnumber Christian children in more than 30 church schools, including one Church of England primary school that has a “100% Muslim population.” — Sunday Times.

  Six Muslim men shouted “Allahu Akbar” as they were sentenced at Sheffield Crown Court for a total of 81 years for seksually abusing two girls — including one who became pregnant at age 12 — in Rotherham.

  “By 2030, one in three people will be a Muslim in the world — that is a huge population.” — Romanna Bint-Abubaker, founder of modest fashion website Haute Elan.

  A Chatham House survey of more than 10,000 people from ten European countries found that an average of 55% agreed that all further migration from mainly Muslim countries should be stopped.”

 11.   

  Ach Osewoudt, de mening van een ultralinkse riooldagblad als de Trouweloos is ook niet echt interessant.
  Hoeveel miljoenen Turken heeft Duitsland, hoeveel Grijze Wolven staan op scherp daar? En hoeveel links globalistisch nepnieuws negeert volkomen de echte problemen van Duisland?

  “Een enorme, rampzalige aanslag –of misschien wel meerdere- met duizenden slachtoffers komt in Europa met iedere dag dat de grenzen openblijven dichterbij.

  Gisteren had het al zover kunnen zijn, toen het radiocontact met een vliegtuig werd verbroken en VIJF Duitse KERNCENTRALES met spoed werden ontruimd vanwege een mogelijke aanslag.

  Over aanslagen gesproken: de aanslag door Afrikaanse migranten op het centraal station van Düsseldorf stond niet op zichzelf, maar werd gevolgd door nog twee ‘amoklaufen’, een met een machete (ook in Düsseldorf), en een met traangas in de metro van Hamburg.” Xander

  1.   

   Als je de kwaliteitskrant Trouw, zonder enige argumentatie, meent te kunnen wegzetten als een ‘ultralinks riooldagblad’ plaats je jezelf buiten elke redelijke discussie.
   Ik vrees dat u een verward persoon bent.

   1.   

    Het is wel een Dom blad, Ben het eens met Ome Ga en lul Niet dat deze man een verward persoon is, dat Ben Je namelijk zelf met deze messcherpe mening over fucking Trouw.

 12.   

  Die Turk Krijgt een medaille van Adolf Erdogan himself.
  Wat Denken die Turken wel Niet, ok, het is een groot land, maar een miezerig moslimlandje international gezien. Ik denk dat wij ons leger zonder kogels maar eens moeten inzetten. HAHAHA

 13.   

  Ach, onschuldig dwaas gedoe, laat die Turk toch, hij had Niets anders te doen dus maar een vlag verwisselen en maar schreeuwen en brullen dat Allah zo groot is HAHAHA.

 14.   

  Het enige wat ik me herinner wat positief is van Turken is hun kabab en dat ze ook nog redelijk hard werken voor Moslims. In de bijstand zaten (cijfers van 2014) ‘slechts’ 18%, de laagste score voor de onbesneden zandvierpotigen.

  (NL 5%, Polen(!) slechts 3%; maar die hebben een ander levensgevaarlijk -zuip-probleem.)

  Eritreers/Ethiopische onbesneden quat-herkauwende zandhappers komen op een score van bijna 70%.

  Jeremiah 13:23 “Can the Ethiopian change his skin or the leopard his spots?”
  (Het antwoord is: NEEN.)

 15.   

  Vergeet niet dat de meeste turken daar niet op het plein stonden> Ongeveer 1000 tegen vele malen meer turken die gewoon thuis bleven.

  Ik denk zelf dat als Rutte die minister haar gang had laten gaan het niet zo uit de hand was gelopen. Maaaaaaaar ik denk ook dat het dan nog wat langer zal duren voordat de zaak alsnog uit de hand zal lopen. Omdat deze Erdogan op dezelfde manier bezig is als Hitler.Hij is zo gek als een deur en zal alleen maar erger worden vrees ik. Hij is een megalomaan en is niet meer te stoppen.

  Ook toen lieten de Europese landen hitler schreeuwen en zn gang maar laten gaan en kop in zand en we hebben gezien wat daaruit voortgekomen is.

  Ik vrees dat het dezelfde kant op zal gaan met deze Erdogan. Hij zal vernietigen wat hem in zijn ogen in de weg zit en zelfs als ie ziet dat het uiteindelijk op zijn eigen vernietiging uitkomt dan zal hem dat niet stoppen.

  Ik zou die lui die rotzooi trappen (die 1000 gasten) meenemen naar het bureau en de namen opschrijven en hun nederlandse paspoort afnemen. De turken die geen rotzooi trappen en thuis blijven houden zich dan wel gedeisd. Maar misschien denk ik te eenvoudig. Het zal misschien vele malen ingewikkelder liggen dan ik zo kan denken.

 16.   

  beste Tim, ik denk niet dat het nou zo`n goed idee is om te vragen voor uitlevering. Dat zou die grapjas misschien nog graag willen ook op onze kosten. Veel beter om hem in turkieland te laten, hebben hier al zat van die vaandelzwaaiers…

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!