Knullige DENK-laaf Kuzu zet zichzelf voor paal, en voert met uitgeprinte A4’tjes hetze tegen Kamervoorzitter Arib

Kneuteriger dan dit kan haast niet.

Hé Kuzu, is dit een toespraak in de Tweede Kamer der Staten-Generaal of de spreekbeurt voor groep 6 van de basisschool? Volgens mij is de DENK-fractievoorzitter een beetje in de war, want hij wilde per sé z’n uiterste best doen om de herverkiezing van Kamervoorzitter Khadija Arib te dwarsbomen. Dat was natuurlijk een volkomen kansloze missie, gezien het feit dat niemand (ook geen parlementariër uit de DENK-fractie) zich verkiesbaar had gesteld voor die functie. Arib werd dan ook met 111 stemmen verkozen.

Maar dat weerhield Tunahan Kuzu er niet van om de naam van onze Tweede Kamervoorzitter nog even goed door het slijk te halen tijdens een vergadering over haar verkiezing vandaag. En dat deed de DENK-hoofdman door nieuwsberichten uit te printen en die A4’tjes te laten zien, alsof kleine Kuzu een spreekbeurt over de dierentuin hield voor zijn klasgenoten. Kijk maar:

Zo fulmineerde Kuzu met zijn eerste A4’tje tegen Aribs commentaar dat de acties van de DENK-fractie om allochtone Kamerleden door het slijk te halen omdat ze niet islamitisch, Turks of Marokkaans genoeg zijn “een Kamerlid onwaardig zijn”. Daar heeft ze natuurlijk groot gelijk in, maar zo niet bij de islamistische DENK-fractie die afvalligheid maar haram vinden.

Om verder gehuil (met A4’tje nummer twee) dat de PVV netter omgaat met de Tweede Kamer dan DENK kan ik verder alleen maar lachen, evenals Aribs volharding dat hetgene wat DENK doet gewoonweg verkettering en demonisering is (A4’tje nummer drie). Ze heeft echter het grootste gelijk.

Dus nee, Kuzu, je bent echt jezelf voor joker aan het zetten met je amateuristische printervelletjes en je Calimero-gejank. Maar ga vooral nog even door met dit soort kinderachtige wanvertoningen, want dan blijft er voor ons ook nog wat te lachen. Proost!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. poison

  Het is goed dat DENK ergens achterin de kamer zit. Komen zij gelukkig weinig in beeld op politiek 24. Hihihi.

 2. jennifer

  Hij kan beter op zijn ezel gaan rijden in Turkije,van politiek heeft deze zandbak rat totaal geen verstand. Het verwonderd mij nog dat die marokkaan in hun clubje hier nog niet opgekomen is voor zijn landgenoot Arib, maar ja het is een vrouw dan telt dat niet voor die hypocriete islamitische zandbakratten.

 3. Nasrani

  Voorlopig kan hij genieten van onze belastingcenten met een riant salaris. Ik begin steeds meer een hekel te krijgen aan dit soort turkjes. Er is niets veranderd. Vroeger kwamen ze hier profiteren, nu nog steeds. Bah!

 4. Syntha

  Naja. Als er 1 zijn hand in eigen boezem zou moeten steken is men.Kuzu dat wel.

  Inderdaad… men opent de aanval op mevr. Arib. Zijn gedrag tegenover haar heb ik al eerder bemerkt en ik betitel dat als minachting.

 5. LieverKipsLeverworst

  Dit “kamerlid” is nog maar net lid en heeft NU AL een grote bek?
  Opzouten met dit soort figuren. Weg er mee.
  #denhagistan

  1. Co van Driel

   Hij is al vier jaar kamerlid, eerst bij de PvdA. Nu heet het DENK.

 6. DennisEijs

  Een oordeel VEL je Kuzu.
  Let op de bewoording.
  ONZE grondwet. Niet DE grondwet.
  Twee paspoorten, dus WELKE grondwet bedoelt hij precies?
  Altijd duidelijk luisteren naar hoe ze dingen herwoorden.

 7. Co van Driel

  Kuzu heeft een prachtige spreekbeurt over de dierentuin gehouden. Allemaal even applaus en hij krijg van mij een 3.

 8. corfo

  Ach, die Kuzu is niet wijzer.
  Zielige man die zichzelf héél intelligent vindt omdat al kan printen !! Deze zandhaas vult z’n zakken met óns geld; minderwaardig sujet !

 9. corfo

  Hoe vaker ik de foto van dat kereltje bekijk des te vaker bekruipt mij de gedachte dat we hier te maken hebben met een zéér triest figuurtje die denkt het witte garen te hebben uitgevonden toen ’t zwarte garen al bestond.
  Dit soort Turken kunnen toch niet in NL functioneren ? De vraag stéllen is het beantwoorden daarvan.

 10. JackyH

  Hij zal zich nu waar moeten maken. De afgelopen jaren zat hij in de Kamer door kiezers die op de PvdA hadden gestemd. Nu zal hij het waar moeten maken wat hij aan zijn kiezers heeft beloofd. Ik heb zo maar het idee dat hij niet blijft wegkomen met opmerkingen als zij zijn tegen ons o.i.d. Het worden zorgelijke tijden want ook zijn aanhang is zo weer weg. Verder denk ik dat het Marokkaanse strebertje binnenkort met een eigen partij komt. De verschillen tussen Marokkanen en Turken zijn te groot.

 11. zeester

  Hoe irritant het ook is , het is goed hoe hij en alle anderen van laag links zich profileren Vrijheid van spreken wordt misbruikt en lijkt meer op Dictatoriaal de les lezen Zonder een grondige, gegronde onderbouwing branden ze iedereen respectloos af die hun idealen in de weg staan Ze roepen het gevoel van Oorlog op Met Vulgair gedrag kaarten ze zichzelf af daardoor hebben wij in ons vizier hoe het niet moet Ken uw vijand en daarmee de strategie van een juiste aanpak Dat maakt ons sterk

 12. zeester

  oh ja Vergat ik nog ! Humor Mensen !! 1 van de Belangrijkste wapens om ons zelf te beschermen tegen het grimmige grommige negatieve Denken (o:

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.