Linkse activist gearresteerd voor bedreigingen en bommeldingen Joodse instellingen in VS

De dader is niet afkomstig uit rechtse kringen, maar is een linkse activist met een hekel aan Trump en Wilders.

Joodse instellingen in de VS werden de afgelopen weken opgeschrikt door een verzameling bommeldingen en bedreigingen. Sinds januari kregen maar liefst negentig Joodse organisaties te maken met bedreigingen. Met name Joodse Culturele Centra, scholen en synagoges door heel de VS werden bedreigd. In sommige gevallen moesten scholen zelfs worden geëvacueerd.

De dader van de bedreigingen werd door velen gezocht in extreem-rechtse hoek. Zelfs president Trump kreeg het verwijt dat hij zich niet ferm genoeg zou uitspreken tegen de bedreigingen – een belachelijk verwijt, Trump heeft zich wel degelijk uitgesproken tegen antisemitisme. Bovendien is zijn dochter Ivanka Joods geworden, en heeft Trump vier Joodse kleinkinderen.

De linkse hypocrieten die suggereerden dat Trump-aanhangers achter de bedreigingen zaten, keken vandaag op hun neus. De FBI heeft namelijk de extreem-linkse activist Juan Thompson gearresteerd voor het maken van meerdere bedreigingen en bommeldingen. Thompson is een overtuigde anti-kapitalist, met een grote hekel aan Trump, Wilders en blanken in het algemeen:

Schermafbeelding 2017-03-03 om 17.25.31

In zijn Twitterbiografie omschrijft Thompson kapitalisten als “bloedzuigers”. Ook voor Geert Wilders heeft hij geen goed woord over:

Schermafbeelding 2017-03-03 om 17.26.46

In bovenstaande tweet beweert Thompson dat de New York Times – een uitgesproken linkse krant – met Geert Wilders onder één hoedje zou spelen, omdat beide blanke racisten zouden zijn. De opmerking geeft aan dat Thompson volledig buiten de realiteit leeft. Het is de vraag of hij geestelijk wel in orde is. Ondanks het feit dat hijzelf achter de bedreigingen op Joodse Culturele Centra (JCC) zat, spreekt hij in deze tweet juist zijn afschuw uit over de bedreigingen:

Schermafbeelding 2017-03-03 om 17.26.31

 

Hypocrieter kan bijna niet. Gelukkig is deze man opgepakt door de FBI, zodat hij geen schade meer kan aanrichten. Het is overigens niet zeker of deze Juan Thompson de enige bedreiger was. Het is natuurlijk mogelijk dat er meerdere gekken los van elkaar actief zijn. In ieder geval is de arrestatie van Thompson goed nieuws voor de Joodse gemeenschap. En linkse mensen kunnen niet langer zomaar beweren dat Trump-aanhangers achter dit soort walgelijk antisemitisme zitten – het tegendeel is namelijk het geval.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wim

  Is hier al iets bekend over de daders met de bedreigingen van de Moskeeën.

 2. Ni28

  Links, ga maar zo door. Uiteindelijk heb je geen recht op bestaan meer.

 3. Wim

  De Democraten eisen het aftreden van president Trumps minister van Justitie Jeff Sessions omdat hij gelogen zou hebben over eerdere contacten met ‘de Russen’. Die beschuldiging blijkt totaal ongegrond; volgens het volledige transcript blijkt Sessions de waarheid te hebben gesproken en niets verkeerd te hebben gedaan. De verwoede pogingen van de ‘Deep State’ Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia om Sessions te verwijderen hebben dan ook alles te maken met zijn aangekondigde onderzoek naar ‘Pizzagate’, het vanuit WikiLeaks aangetoonde enorme pedoschandaal waar met name de Clintons en hun vertrouwelingen –zowel Democraten als Republikeinen- bij betrokken zijn.

  De Washington Post haalde de ondervraging van Sessions in de Senaat opzettelijk compleet uit zijn context, en deed voorkomen alsof hij een ontmoeting met de Russische ambassadeur had verzwegen. De waarheid is dat hem enkel werd gevraagd of hij op de hoogte was van ‘voortdurende contacten tussen Trumps campagne(team) en tussenpersonen van de Russische regering’, waar hij naar waarheid ‘nee’ op antwoordde. Sessions werd NIET gevraagd naar eventueel persoonlijk contact met Russische officials in zijn hoedanigheid als senator en lid van het comité Bewapende Diensten.

  Volgens de New York Times heeft de zaak nog een extra dimensie, omdat de regering Obama alles blijkt te hebben gedaan om zoveel mogelijk informatie te verspreiden over veronderstelde –maar onbewezen- contacten tussen Trumps campagneteam en ‘de Russen’. Dat wijst op een gecoördineerde verhulde aanval, en tevens op spionage van zowel de Russische ambassadeur als het team Trump.

  Met nepnieuws zwartgemaakte Sessions wilde Pizzagate onderzoeken

  De WP geeft overigens toe dat Sessions ontmoetingen had meer dan 25 ambassadeurs, maar laat daar heel ‘handig’ één belangrijk land uit weg: Oekraïne, met wiens afgezant Sessions de dag vóór zijn gesprek met de Russische ambassadeur een ontmoeting had – niet bepaald een signaal dat hij zou ‘samenzweren met de Russen’, zoals de media en Democraten beweren.

  Trump spreekt dan ook van een ‘heksenjacht’. ‘De Democraten hebben eerst de verkiezingen, en nu hun contact met de realiteit verloren. Het echte verhaal gaat over alle illegale lekken van geheime en andere informatie.’ Desondanks trok Sessions zich terug uit het onderzoek naar de beschuldigingen dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben beïnvloed (4).

  We hebben dus weer te maken met het zoveelste staaltje nepnieuws, omdat Sessions volgens het volledige transcript enkel de waarheid te hebben verteld. De ware reden waarom de minister zo wordt aangevallen lijkt dan ook voor de hand te liggen: de schaduwregering, de ‘Deep State’, media en Democraten, willen ten koste van alles voorkomen dat Sessions zijn aangekondigde onderzoek naar Pedo/Pizzagate –met een onder meer vanuit WikiLeaks aangetoonde zeer kwalijke rol voor de Clintons (in o.a. mensen/kinderhandel) en hun vertrouwelingen.
  X nieuws

 4. Adriaan

  Steeds meer komen we tot de conclusie dat het gevaar in de linkse hoek gezocht moet worden. Deze Juan is een gevaarlijke gek. Goed dat hij is opgepakt. Of je nu recht, links of midden bent, je behoort niemand te bedreigen.

 5. Wim

  In het nieuws wordt dit toch wel zoals gewoonlijk wat anders gebracht.

 6. Freelux

  Had het eigenlijk wel verwacht, maar mooi dat de waarheid over links weer bevestigd wordt

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.