Linkse indoctrinatie op school: 77 procent onderwijzend personeel stemt keihard links

Geen categoriemrt 30 2017, 10:00
Terwijl Nederland steeds rechtser wordt is het onderwijs één groot links bastion.
Zijn er nog mensen die zich afvragen hoe het toch komt dat kinderen uit betrouwbare rechtse gezinnen opeens linkse talking points herhalen als ze naar school geweest zijn of (nog erger) naar de universiteit zijn gegaan? Nou, hier het antwoord:
https://twitter.com/wierdduk/status/847163117146648578
Daar zie je dus dat slechts 5% van het onderwijzend personeel op de VVD gestemd heeft, dit terwijl de VVD de grootste partij van het land is met meer dan 30 zetels (oftewel, meer dan 20% van de stemmen). 5% tegenover 20%. Hmm.
En dan de tweede partij van het land, de PVV. Wilders haalde 20 zetels binnen wat neerkomt op zo'n 13% van de stemmen. Maar qua onderwijzers moet de PVV genoegen nemen met 2%.
Het CDA dan? 19 zetels wat neerkomt op zo'n 12,7% van het totale aantal zetels in de Tweede Kamer. Onder onderwijzend personeel moeten de christendemocraten genoeg nemen met 4%. Dat is drie keer minder dan de landelijke uitslag.
En waar gaan al die stemmen dan naartoe? Juist, naar het linkse D66 en het knetterlinkse GroenLinks. D66 krijgt 27% wat neer zou komen op 40,5 zetels en GroenLinks 25%, wat natuurlijk neerkomt op 37,5 zetels. Als je naar het onderwijzend personeel kijkt hebben die twee partijen dus de absolute meerderheid. Dit terwijl ze in de Kamer samen met slechts 33 mensen in het parlement zitten.
Dat is nogal een verschil.
Conclusie: elke keer dat je kind van school komt moet je vooral even de tijd nemen om hem of haar te de-indoctrineren. Alle linkse praatjes eruit halen en vervangen met common sense denkbeelden en argumenten. Laat hun (politieke) vorming vooral niet over aan hun onderwijzers. Voor je het weet sluiten ze zich straks aan bij de fascisten van ANTIFA, de Internationale Socialisten of, brr!, worden ze actief voor GroenLinks. Daar moet een normaal mens toch niet aan denken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten