Nieuwe DDS-columnist Jan Roos schuift vanavond aan bij Pauw. Kijken dus!

Geen categoriemrt 30 2017, 18:16
De voormalige VNL-lijsttrekker – en nieuwe columnist voor De Dagelijkse Standaard – zit vanavond bij Pauw om terug te blikken op de verkiezingscampagne en te vertellen over zijn toekomstplannen.
Eerder vandaag maakten wij bekend dat Jan Roos aan de slag gaat voor DDS. Vanaf vrijdag (morgen dus) wordt hij onze wekelijkse columnist, wat natuurlijk een prachtige aanwinst is! Roos staat immers bekend om zijn vlijmscherpe en kritische meningen – niet alleen als journalist bij Powned en Geenstijl, maar ook als voorman van de succesvolle nee-campagne bij het Oekraïne-referendum en natuurlijk als lijsttrekker van VoorNederland.
Hoewel de verkiezingsuitslag voor VNL natuurlijk een flinke teleurstelling was, ging lijsttrekker Jan Roos niet bij de pakken neerzitten:

"Na maanden campagne met lege handen blijven staan, geeft een flinke kater. Dat is de realiteit. Nu bijkomen en weer opstaan”

Met de verkiezingen achter de rug is het tijd voor nieuwe plannen en nieuwe kansen. Vanavond zit onze nieuwste DDS-aanwinst bij Pauw om terug te blikken op zijn verkiezingscampagne én om te vertellen over zijn toekomstplannen. De Dagelijkse Standaard is natuurlijk bijzonder blij en vereerd om deel uit te maken van die toekomstplannen, want het rechts-liberale geluid van Roos is hier uitstekend op zijn plek.
Het belooft een interessante uitzending te worden, want we zijn natuurlijk bijzonder benieuwd naar de verdere plannen van Jan Roos. Één ding is zeker: links Nederland is nog lang niet van hem af. Jan Roos blijft een luis in de pels van de elite. Dat belooft wat!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten