Ongelooflijk: Telegraaf jankt dat winkeltrip Wilders 'heel duur' was voor Gent

Geen categoriemrt 30 2017, 15:00
Misschien dat we de rekening in kunnen dienen bij de extremisten (links en islamitisch) die hem bedreigen?
Och gossie, De Telegraaf heeft een nieuwe reden om af te geven op Geert Wilders:

Een winkeltripje van PVV-leider Geert Wilders en zijn vrouw in het Belgische Gent heeft de gemeente 13.500 euro gekost. Voor het bezoek op zaterdag 18 maart werden 57 agenten ingezet om de doortocht van het echtpaar in goede banen te leiden.

De kosten werden publiek gemaakt doordat een 'christendemocratisch' gemeenteraadslid daar om vroeg. De naam van deze christendemocraat? Veli Yüksel.
Aha.
Deze Veli is woedend dat Wilders naar Gent is gekomen. Zo twitterde de politicus:

"57 Gentse flikken beveiligen bezoek Wilders aan Gent, kostprijs 13.500 euro. Waarom moet de Gentse belastingbetaler opdraaien voor privé-uitstap?"

Nou, Telegraaf en Yüksel, misschien dat je die rekening kunt laten betalen door de gestoorde types die Wilders de te pas en te onpas bedreigen? Er moesten namelijk 57 "flikken" aan te pas komen omdat de PVV-leider doodgewenst wordt door horden terroristen en links-extremisten. Dát lijkt me hier het echte probleem, niet het feit dat Wilders even lekker wilde winkelen met moeder de vrouw.
Maar ja, probeer dat maar eens uit te leggen aan De Telegraaf -- de krant is tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van de Wilders-hatende Volkskrant -- óf aan Veli Yüksel, het 'christendemocratische' en 'Vlaamse' gemeenteraadslid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten