PVV-stemmers kunnen opgelucht ademhalen: Wilders trekt het land weer in!

Wie dacht dat PVV-leider Geert Wilders de rest van de campagne voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen gewoon doodleuk op z’n gat ging zitten heeft het mis. Na enige tijd onzeker te zijn geweest over veiligheidsrisico’s acht de partij de kust weer veilig (genoeg), en gaat men de straat weer op!

Het was natuurlijk wel een rare bedoening: de afgelopen week werd er volop campagne gevoerd, maar uitgerekend de leider in de peilingen – Geert Wilders – was daar niet bij. Maar aan die vreemde situatie komt nu een einde: de PVV gaat de straat weer op, zo kondigde een duidelijk opgeluchte Geert Wilders vandaag aan op social media:

“Ik heb er zin in!” Aldus Wilders die de aankomende twee weken nog naar Breda, Heerlen, Valkenburg en een dierenasiel ergens in Nederland zal gaan: “Ik ga het land weer in!”

Mocht u dus nog een felbegeerde selfie met Wilders willen maken, dan weet u waar u terechtkan voor een ontmoeting met de man die over twee weken gaat vlammen met 22 tot 26 zetels. Als we de Peilingwijzer tenminste mogen geloven

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ritter

  Goed nieuws. Nu de beveiliging in orde is kan Geert Wilders weer het land in en met de kiezers communiceren. Ik hoop ook dat we andere PVV’ers zoals Bosma en Fleur meer zien i de media (radio/TV/kranten)

  Overigens komen volgende week een aantal interviews met Geert Wilders; o.a in Story en Prive. Een juiste strategie van Wilders omdat hij via deze bladen ook de kiezers kan bereiken en zijn standpunten kan verduidelijken.
  https://twitter.com/geertwilderspvv/status/836670498134188036

 2. jennifer

  Ik ben blij voor hem dat het nu mogelijk is, ook al zou hij geen campagne meer voeren ,de PVV krijgt zowiezo mijn stem.

 3. poison

  Dat is heel mooi, 11 maart in Heerlen voor een selfie met Geert Wilders. Hoe laat komt hij?

  1. poison

   Wil ook een selfie met Fleur

 4. Lex

  Ik ben heel blij dat de beveiliging weer in orde is en hij weer normaal zijn werk kan gaan doen, en het land weer in kan trekken voor verkiezingscampagne.

  Het is wel opvallend en heel toevallig dat deze beveiliging issue juist in de campagne tijd naar buiten komt.

  Ik vind het jammer dat de PVV geen geld heeft voor een goede verkiezingscampagne.

  Wat had het mooi geweest elke avond op diverse tv zenders het PVV sprotje.

  Ik hoop dat de PVV ook aan de inkomsten voor de partij gaat weren.

  1. Adriaan

   @Lex, dat naar buiten komen is geen toeval. Dat is vanuit links perfect geregisseerd. Die duistere kant van Nederland gaat letterlijk over lijken.

 5. Ome Ga

  Winnen Geert! LePen kan wel wat steun gebruiken, en jij van onze Franse dappere patriot!

  Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is!

  Overheid wilde 3600 islamisten behandelen, kreeg slechts 9 deelnemers, waarvan er 0 het programma voltooiden – Frans-Iraanse radicalisering expert: Het enige wat helpt is islamisten opsluiten – Europese politiek weigert nog altijd de kern van het probleem, de islam zélf, te erkennen (xander)

 6. Sam C

  Geweldig nieuws dit. Nu weer klimmen in de peilingen.

 7. Top

  Blijf lekker thuis mijnheer Wilders! Het is toch rotweer en wij stemmen met onze gehele familie toch wel op U. En laat die debatten ook maar zitten, het zal toch alleen maar schofferen werden, onder leiding van een links-zieke geest!

  1. Top

   Oeps! werden=worden. Ik word dol van die automatische schrijfhulp op mijn Tablet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.