Thierry Baudet maakt linkse meisjes weer boos: “Voorwaardelijke liefde is de meest vrouwvriendelijke roman ooit!”

Nee, het is niet aan het regenen in Amsterdam, Nijmegen en Utrecht. Die vallende druppels zijn de traantjes van GroenLinks-sympathisanten die het niet kunnen verkroppen dat Thierry Baudets ‘meest vrouwvriendelijke roman ooit’ Voorwaardelijke liefde weer ter perse zal gaan!

Voor iedereen die tevergeefs probeert de reputatie van DDS te besmeuren: we hadden dus gewoon gelijk hè? Thierry Baudets roman Voorwaardelijke liefde krijgt een herdruk zoals we enige tijd geleden al wisten te melden. Lekker puh!

In een video op Facebook legt de fractievoorzitter van het Forum voor Democratie zelf uit hoe blij hij er mee is:

En dat is niet het enige. Baudet is maakt nog eens een lange neus naar iedereen die de afgelopen tijd heeft geprobeerd om hem uit te maken voor een soort vrouwenmishandelaar, simpelweg omdat er ook nare personages in z’n roman voorkwamen.

Allemaal onzin. Voorwaardelijke liefde is dan ook “de meest vrouwvriendelijke roman ooit,” aldus in ieder geval een plagerige Thierry Baudet op zijn Facebook-pagina. In de bovenstaande video voegt Baudet daar nog aan toe: “Het is juist een ode aan de romantische liefde voor de vrouw.”

Maar het ophelderen van dit misverstand dat door de Anne-Fleurtjes van de wereld is ingeholpen is niet de enige reden dat Baudet zich rechtstreeks tot Nederland wendt. Hij brengt ook cadeautjes mee. En die zijn er voor iedereen die dankzij alle linkse huilebalken van de afgelopen tijd benieuwd is geworden naar de inhoud van dit boek:

“Een winactie! Wie het meest vrouwvriendelijke citaat uit het boek op Twitter zet met als hashtag #voorwaardelijkeliefde, die wint een gesigneerd exemplaar.”

Mocht je dit boek dus nog willen lezen maar krap bij kas zitten, dan weet je wat je te doen staat. Dat wordt bladeren en twitteren maar! En ondertussen mensen uitlachen die hebben geprobeerd een soort digitale boekverbranding te organiseren voor Voorwaardelijke liefde. Maar dat laatste spreekt voor zich, natuurlijk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Barbera

  Denk Kuzu Simone Wilders enz. gaan we nu Baudet uitmelken?
  DDS maakt zich weer eens belachelijk.

 2. Guus Geluk

  Leuk dat er ook een winactie is georganiseerd.

 3. Wim

  Linkse meisjes weer boos:
  Ach ze zijn ongesteld, dat gaat wel weer over.

  1. corfo

   Wim.
   Dan kunnen ze een taart gaan bakken voor Baudet en/of Wilders.

 4. toetssteen

  Haalt schouders op, schrijver/ster aanvallen op de inhoud van een roman, is dermate dom dat het het niet waard is er kennis van te nemen.

  Persoonlijk vind ik de roman helemaal niks, maar dat heb ik bij wel meer romans.
  Zeker niet slecht geschreven, maar niet mijn cup of tea.

 5. Ali Yas

  Zolang die linksmeisjes weigeren te huilen om het werkelijk vrouwonvriendelijke boekje van onze mohammedaanse medemensen, moeten we deze waterlanders toch kwalificeren als krokodillentranen. Laten ze hun natte pijlen eerst maar eens op de mannen van Denk richten.

 6. Ome Ga

  De msm linkse media is zo door en door rot, ik hoop dat Hiddema ook hierin onze grootste volksrechter wordt en door harde bewijzen van deze gevaarlijke leugens die ons land naar de multiculti haatbaard knoppen willen helpen, voor het gerecht te slepen! In plaats van pek en veren door het volk dat het wel zo zat is om voorgelogen te worden!

  In de USA BEWIJZEN onderzoekers, rechtsgeleerden en ‘rechts’journalisten stapje voor stapje hoe het allemaal werkt in de mainstream nepnieuws media!
  Hoe HiLIARy het voor elkaar kreeg ruim 60(!) msm kranten en nieuwszenders te ‘briefen’ (?????!!!!) wat ze moesten schrijven. Zelfs in detail wordt de symantiek (een enorm machtig wapen in fakenieuws!) “geadviseerd” (eig.: “gemanipuleerd”). Baudet en Hiddema zouden ‘ons’ (nog steeds?) land de beste dienst EVER kunnen bewijzen, samen met bijv. Wilders, en een enkele leider uit de CDA.

  BREKEND BREEK NIEUWS!!: Volg dit in naam van de Koning, in naam van ‘ons’ land, in naam van de democratie en vrijheid, en als Christen zeg ik: ‘ In de Naam van Jezus’:

  https://youtu.be/1Tb4y9owTEU

 7. Wim

  Die linkse meisjes zijn natuurlijk helemaal in de ban van het prachtige boek de Koran wat de vrouwen op de handen draagt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.