Triest: GroenLinks-jugend bewerkt filmmateriaal. Maakt Van der Staaij pro-abortus en Wilders trots op Marokkanen

De vriendjes en vriendinnetjes van Jesse Klaver hebben een knip-en-plakwerkje afgeleverd waar ze zich – hopelijk – inmiddels vrij hard voor aan het schamen zijn.

Dat DWARS – de jongerenorganisatie van GroenLinks – graag wil dat we woensdag allemaal op dat lieve kindergezichtje van Jesse Klaver willen gaan stemmen mag nauwelijks een verrassing heten. Wat dan weer interessanter is, is dat ze zó graag willen dat Nederland zichzelf om zeep klimaatpaniekt dat ze in de weer zijn gegaan met filmpjes en fragmentjes van andere lijsttrekkers om hun puntje maar te kunnen maken. Op de Facebook-pagina lieten ze vervolgens een filmpje verschijnen waarin lijsttrekkers als Geert Wilders (PVV), Kees van der Staaij (SGP) en Mark Rutte (VVD) allemaal zogenaamd pleiten voor een stem op Jesse Klaver:

Bij die “parodie” gaan de DWARS-knutselaars behoorlijk de grens over. De SGP heeft namelijk hele sterke negatieve gevoelens bij abortus – de mannenbroeders zien het als niets minder dan moord. Toch laten de progressieve beeldhobbyisten Van der Staaij zeggen dat hij hoogstpersoonlijk 30.000 abortussen heeft uitgevoerd. Dat is voor een SGP’er ongeveer even erg als wanneer je tegen een soldaat van de Peshmerga zegt dat hij bij ISIS zit.

Maar ook andere lijsttrekkers worden door de mangel gehaald. Zo blijkt PVV-leider Wilders ineens “trots op Marokkanen” en sluit premier Rutte de VVD uit voor de volgende regering. CDA’er Buma zegt zelf GroenLinks te gaan stemmen, en zelfs Koning Willem-Alexander is niet heilig genoeg voor de GroenLinksers om te ontzien in dit sneue filmpje.

De video toont volgens mij vooral één ding aan: dat het tijd wordt de Wet Financiering Politieke Partijen aan te passen, om te zorgen dat per zo spoedig mogelijk jeugdbewegingen van politieke partijen geen subsidie meer kunnen krijgen. Want dat is namelijk nog wel het ergste van allemaal: de Klaver-adepten hebben deze kinderachtige verminking van de woorden van rechtse politici betaald met belastinggeld.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Adriaan

  @Beste Tim, ben je nu alle gevoel voor satire kwijt geraakt? Dit is humor. Zo klungelig in elkaar gezet. LuckyTV doet dat duizend keer beter. Lachen moet je. En vooral niet serieus nemen.

 2. HaZ

  [sarcasme aan] het is maar goed dat linkse partijen het goede willen blijven zien in de islam, want waar zouden we zijn zonder onze linkse nationale knuffelpartijen……
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27794221/___Islam_kan_bijdragen_aan_Europa___.html

 3. jennifer

  Laat ze toch ,het zijn nog kinderen die niet weten wat ze te wachten staat straks als hun partij het werkelijk voor het zeggen zou krijgen. Die zelfde jeugd die dit gemaakt hebben zulle zich kapot schrikken en niet geloven dan waar ze aan meegewerkt hebben.

 4. buitenbeentje

  Heb je wel eens een “schoolkrant” gelezen? Nou, dan weet je dat ze niet beter kunnen. Verder reikt het Nederlandse onderwijs (Inholland) niet meer.

 5. Ome Ga

  Adriaan, Jennifer ik denk dat het toch serieuzer is (en zeker: wordt!) als het lijkt. Zie mijn reactie op het laatste topic ‘Gelijkspel…’

  Ik neem daaruit even punt 6). van de linkse msm strategie:

  6). trek alles in het belachelijke dmv amusement, ‘artiesten’, stromannen in de USA dus o.a. Hollywood (95% anti-Trump), Alex Baldwin (the fake-Trump, die fake en leugens van Trump communiceert met zijn, hm, ‘grappen’, perverse ‘canvas’kunst’ en met politiek doordrengte emoties in popconcerten, enz.

  In NL zijn het o.a. onze gesponsorde linkse ‘geestige’ (niet echt ‘geestelijke’) ‘grappenmakers’ die de RTL en NOS bevuilen. (Sinds Toon Hermans en Godfried Bomans e.d. totaal geen talent m.i. en alleen maar duistere, sinistere, cynische, op de man spelende bagger!).
  Projekteer dus gewoon je linkse leugens op de waarachtige nieuwsmedia!

  Nu ook dus dmv het gevaarlijke Groenlinks!

 6. Peter Selie

  Wat ze ook allemaal doen om Dhr. Wilders in een slecht daglicht te zetten grenst bijna aan het ongelofelijke, wat een haat tirade van de ‘grünkohl jugend’ Het is niet voor niets dat “onze” moderne culturele samenleving snel desintegreerd en op de klippen loopt. In Amsterdam en Rotterdam marcheren ze reeds “Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!” nu niet in het Duits maar allahu akbar klinkt uit honderden kelen. De haat cirkel is bijna compleet, geheel gefaciliteerd door democratisch gekozen volksvertegenwoordigers, die zonder achterom te kijken, vol gas geven naar de islamitische hel en sharia wetgeving.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.