Triest: linkse vrouw zet haar dochtertje in om “hater van buitenlanders” Nigel Farage live op tv aan te pakken

Als mensen kinderen gaan inzetten om met modder te gooien naar politici weet je dat je echt bent afgedaald tot de absolute kelder van het politieke bestel. Case in point: Nigel Farage gisteravond.

Op zich was het wel geestig: in het programma News Things bij de zender RT vond presentator Sam Delaney het wel een goed idee om een klein meisje verkleed als de koningin de afgezwaaide UKIP-leider Nigel Farage tot ridder te slaan, alsmede uit te roepen tot honorair Brits ambassadeur in de Verenigde Koninkrijk. Het zijn in werkelijkheid twee titels die Farage door de neus werden geboord, om uiteenlopende redenen. Maar op tv kunnen we net doen alsof. Grappig, toch?

Het was dan ook een leuke gimmick dat dit meisje de ongekroonde koning van de Brexit alsnog kon huldigen. Maar daarna week het meisje van haar script af, en besloot ze een politieke aanval op Nigel Farage te doen:

“Mijn moeder zegt dat u buitenlanders haat,” zegt het meisje met het plastic zwaard nog in haar hand.

Farage weet er goed op te reageren door gewoon lachend te zeggen dat die opmerking “niet helemaal juist is”, maar de schade is dan al aangericht. De ‘koningin’ was gewoon een leuke sketch bedoeld om een praatprogramma op te fleuren met iets grappigs, en kennelijk kon de moeder van het meisje het niet laten om haar dochter meteen te laten inzetten als politiek statement.

That’s very naughty,” zegt presentator Delaney nog. Daar ben ik het helemaal mee eens: uiteraard kan je dat het kind niet kwalijk nemen, maar haar stokende linkse moeder des te meer. Laat kinderen toch gewoon kinderen zijn, en zet ze niet in als politiek wapen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Peter Selie

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/55/d0/37/55d0378ea3fc92c9c8ccc7fdf4a919a4.jpg

  “Degene die het verleden controleert, controleert de toekomst. Degene die het heden controleert, controleert het verleden.”

  -George Orwell

 2. van Urk

  Ook in het verleden werd veel jeugd ingezet om politieke propaganda te verspreiden en mensen (zelfs hun eigen ouders) te “verklikken”. Gebeurt vaak in ideologieen waar het woordje “socialisme” nog in voorkomt.

 3. Peter Selie

  Dit doet mij denken aan een andere onbeschaamde linkse idioot, luchtfietser en politicus die z’n gehandicapte dochter Benthe in 2012 ten tonele voerde om de Partij vd Arabieren een sociaal en rechtvaardig gezicht te geven, bijna 4 jaar later is er een kaalslag geweest in de zorg/thuiszorg en men moet een wandelend lijk zijn om nog in aanmerking te komen voor de verpleegzorg. Goed gedaan hóór linkse idioten samen met de nep-liberalen om van mijn land een enorme teringzooi te maken.

  https://youtu.be/Js-3Tyljx30

  1. hans-e-pans

   Ze hebben natuurlijk samen problemen opgelost, maar er samen nog meer en ergere gemaakt.

 4. Ni28

  Islam is geen bedreiging maar islamisering wel.

 5. Wim

  Je ziet dat inzetten van kinderen vaak bij het communisme en bij dictators.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.