Walgelijk DENK laat zich van zijn meest intolerante kant zien, plakt posters over die van VNL

Geen categoriemrt 08 2017, 11:00
Dit zijn gewoon fascistische praktijken. Het zal dan ook niemand verbazen dat de schuldigen -- alweer! -- de dames en heren Nederlandhaters van DENK zijn.
Dat DENK intolerant tot op het bot is wisten we natuurlijk al langer. Dat gezegd hebbende zou je denken dat de dames en heren Nederlandhaters in ieder geval genoeg strategisch verstand hadden om hun fascistische denkbeelden enigszins te maskeren. Maar nee: iedere keer dat ze verkiezingsposters van andere partijen zien kunnen ze zich gewoon niet inhouden. En dus krijg je dit soort walgelijke acties:
https://twitter.com/JasperAlbers/status/839163324235411456
Het is nou al de tweede keer dat dit gebeurt. De eerste keer ging het om posters van Forum voor Democratie, nu van VNL. Natuurlijk zijn Tunahan Kuzu en Farid Azarkan hierover geïnformeerd, maar de heren islamisten zijn blijkbaar te druk bezig met het werven van stemmen onder immigranten die het Nederlands niet machtig zijn om hun excuses aan te bieden.
Er is dan ook maar één conclusie mogelijk: hoewel écht Nederlandse partijen dit soort wangedrag veroordelen en meteen sorry zeggen als een activist te ver gaat hebben de leiders van DENK daar absoluut geen trek in. Zoals een oude Nederlandse wijsheid stelt: wie zwijgt stemt toe.
Kuzu en Azarkan vinden het blijkbaar geen enkel probleem dat hun fans zich op deze wijze misdragen. Ze stellen een partij "voor iedereen" te zijn, maar feitelijk is DENK een anti-rechtse club van linkse agitatoren die er ronduit fascistische praktijken op nahouden om rechts buitenspel te zetten.
Tolerantie? Daar doen ze niet aan bij DENK. Je hebt hun multiculturele waanzin maar te slikken. Doe je dat niet, dan proberen ze je gewoon het zwijgen op te leggen. Schandalig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten