Wilders is helemaal klaar met Nederlandhatende politici en imams van DENK: “Optiefen naar islamitisch land!”

De PVV-leider is klaar met doekjes winden om wat hij vindt van Tunahan Kuzu en z’n islamitische gevolg, die weinig op hebben met Nederland.

In een grijs verleden wilde PVV-leider Wilders nog wel eens een verdekt compliment maken aan het adres van DENK-aanvoerder Tunahan Kuzu. Bij een interruptie in de Tweede Kamer, bijvoorbeeld, waarin hij Kuzu vroeg te verkassen naar Turkije, omdat dat beter zou zijn voor Nederland en ook Kuzu zelf. En laatstgenoemde is een intelligent man, aldus Wilders ooit, wat je verder ook mag vinden van zijn meningen.

Maar de dagen dat Geert Wilders nog complimenten maakt aan het adres van DENK zijn voorgoed voorbij. Terecht lijkt me, want DENK laat zelf ook geen kans lopen om te benadrukken dat Wilders een reïncarnatie van nazileider Adolf Hitler zou zijn. Bespottelijke onzin waarop harde kritiek mag worden geuit.

En dat wordt des te kwalijker als de kritiek van Kuzu ook een religieuze component krijgt. De DENK-majoor laat namelijk tegenwoordig zelfs imams uitrukken om zijn partij even flink de hemel in te prijzen. En dus verscheen de salafistische haatprediker Fawaz Jneid ten tonele om een stem op Tunahan Kuzu aan te raden:

„Neem je vrienden mee naar de stembus omwille van Allah!”

Dames en heren: dit is nu islamisering. Het mag dan ook geen wonder heten dat de al eerder genoemde PVV-leider Geert Wilders daar allemaal niet zo blij mee is. En dus krijgt zowel salafisten-imam Fawaz als DENK-imam Tunahan Kuzu de vraag om gewoon lekker in een islamitisch land de boel maar op stang te gaan jagen:

Ik weet niet of ik Wilders’ taalgebruik helemaal zou overnemen, maar z’n boodschap snijdt gewoon hout: als je niet in Nederland bent om onze meest basale judeo-christelijke normen en waarden te accepteren, wat kom je hier dan eigenlijk helemaal in vredesnaam doen behalve ons land toevoegen aan de chaos die het Midden-Oosten heet?

Voor die overwegingen pas ik, Tunahan en imam-vrienden. Dus ja, ook van mij het verzoek om graag zo spoedig mogelijk een enkele reis naar de Maghreb te boeken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Peter Selie

  Gewoon rechtdoor, het ingeslagen pad volgen Geert!

 2. HaZ

  Dat kunnen die leeghoofden niet lezen, Geert !
  Optiefen إلى بلد إسلامي! “

 3. Ni28

  Islam is geen bedreiging maar islamisering wel.

  1. van Urk

   Van nature weten zij dat zij hier niet mogen wonen in een Kafir-land omdat het haram is. Dus is het duidelijk waarom ze hier blijven. Als voorhoede om ons land te islamiseren.

  2. jennifer

   Jawel hoor het hele islam zooitje is een gevaar voor iedereen op de wereld, het is en blijft gif voor de mensheid.

 4. Gustaafff

  Ik keur zijn bewoordingen af, maar hij heeft wel groot gelijk. Het is tijd dat Koezoe gaat opkrassen naar Turkije en nooit meer een stap op Nederlandse bodem zet. Hetzelfde geldt voor al zijn trawanten (en alle andere Kuzu’s in Nederland).

  1. mening66

   En de bewoording van Kuzu, die Wilders een reïncarnatie noemt?
   Is dat niet afkeurenswaardig genoeg voor Gustaafff.?
   Gek dat daar altijd een linkSSe blinde vlek bevindt!

 5. Paul Nielsen

  Helemaal eens met Wilders.

  Moslims kunnen over het algemeen heel erg slecht integreren in het Westen. Wat je vervolgens ziet is dat zelfde de mensen die in Nederland geboren zijn, niet geintegreerd zijn. Dit is wel heel erg. Hoe kan je geboren zijn in een land en vervolgens niet geintegreerd zijn in dat land? Alleen Moslims spelen dat klaar.

  Het resultaat: een grote groep mensen die gemobiliseerd kunnen worden door anti-Westerse krachten. Turken die Erdogan leuk vinden is een voorbeeld hiervan. Nu is het zelfs zo ver gekomen dat deze mensen gemobiliseerd worden om een anti-Westerse partij de Tweede Kamer in te helpen, door radicale imams nog wel.

  Europa heeft een demografische ramp gecreerd: een groep die onschendbaar is en niet gekritiseerd mag worden (want dat zou “racistisch” zijn). In het Verenigd Koninkrijk zijn er al hele dorpen en stads-districten die vrijwel volledig Moslim zijn. Normaal stemmen deze mensen niet, maar wat als ze worden gemobiliseerd door een radicale imam om op een radicale Moslimpartij te stemmen. Het zou zomaar kunnen gebeuren.

  Een open society zonder een redelijke dosis patriotisme is gevaarlijk. Links roept dat patriotisme gevaarlijk is: “Hitler!!”. In werkelijkheid is patriotisme juist een noodzakelijk ingredient om ervoor te zorgen dat kwaadaardige elementen ons systeem niet kunnen binnendringen. Patriotisme is een imuumsysteem. Momenteel werkt het imuumsysteem van Nederland (en de rest van West- en Noord Europa) niet.

  En daardoor zitten we nu opgescheept met een Turken die fan zijn van een Islamitische dictator.

  Paul
  http://www.debatetheleft.com

  1. jennifer

   Het is ook helemaal niet de bedoeling van hun om te integreren, hun kennen alleen de bewoording overname, meestal met geweld. Dat dit politieke spelletje wat er gespeelt wordt met de burgers van Europa de mensen nog niet aan het denken heeft gezet verwonderd mij steeds meer, gezien ze nog in de leugens van de linkse partijen intrappen en er op gaan stemmen. Wilders heeft gewoon gelijk met wat hij zegt, ben alleen bang dat als de verkiezingsuitslag weer een herhaling wordt van dat wat we inmiddels wel kennen, het heel moeilijk zal gaan worden voor hem en ook voor de Nederlandse burgers. Want geloof het maar dat de uitslag hiervan heel belangrijk is voor Duitsland,omdat hun dan weten of ze verder kunnen gaan met het importeren van nog meer moslims in Europa zodat de omruiling van bevolking een feit gaat worden.Onbegrijpelijk vind ik het daarom dat burgers nog gaan stemmen op partijen die hier gretig aan meewerken om dit te verwezelijken. Straks is het te laat en hoor ze dan eens janken zo gaat het altijd, op deze manier hebben de Duitsers ook de ogen geopend gekregen toen het te laat was. Nu zijn niet de moslims het slachtoffer zoals ze graag vanuit de regeringen in Europa iedereen willen laten geloven, maar de eigen Europese burgers zullen het slachtoffer worden, als links niet verdreven gaat worden uit de politiek overal. Ze gaan nu al op onschuldige burgers overal los met messen en bijlen, aanslagen, verkrachtigen en onderdrukken.Straks laten ze hun echte wapens tegenover ons burgers gelden geloof maar dat dit gaat gebeuren.En dit soort mensen worden ons gepresenteerd onder het mom vluchteling in heel Europa. Het wordt als dank straks onze dood .

 6. Ni28

  Wilders mag het vuile werkt doen waardoor hij door iedereen weer uitgescholden wordt terwijl het ook door iedereen weer gebruikt wordt.

  1. mening66

   Dat is zeer juist en duidelijk.

 7. giel

  wettelijk regelen dat dubbel paspoort niet kan.als straks die godsdienstmalloten wel ruim vertegenwoordigd worden met die denksultans worden die linkse knuffelaars wel wakker ,en als de minaretten verschijnen in het gooi en Aerdenhout vindt de zogenaamde elite het ook minder leuk.

  1. Nasrani

   Mee eens. Dubbele paspoorten direct afschaffen. Dan zal de dubbele loyaliteit ook wel verdwijnen.

 8. Nasrani

  Wilders heeft gelijk. Zeer storend dat die malle nederturken strak van onze belastingcenten zich gaan bemoeien met onze politiek. Opzouten naar turkeije en genieten van de daar heersende dictatuur.

 9. JackyH

  Ze gaan niet weg. Hun opdracht is rotzooi zaaien en jennen. Daar slagen ze in de media wonderwel in. De hoop dat de linksen uiteindelijk het gevaar wel zullen onderkennen is ijdele hoop. Hun hele houding komt voort uit angst. Als je hen het mes op de keel zet worden ze subiet moslim. Het westen is verloren beginnende met Nederland.

 10. Anna

  Wat doen in godsnaam deze moslims in ons Joods/christelijk Nederland? Waarom wonen en werken ze niet in een islamitisch land met eigen cultuur en religie. Waarom hier? Wat doen ze hier?

  1. Floris

   Twee dingen:

   1) Profiteren van onze verworvenheden.

   2) Het zijn kolonisten die Europa stapje voor stapje islamiseren.

 11. Lex

  Inderdaad Hoogste tijd de Kuzu op pleurt.

  Kuzu valt steeds verder door de mand.

  Een eng mannetje.

  Enkele reis retour Turkije.

 12. Ruud562

  De boodschap van Wilders is heel duidelijk en ik neem het zo over: tieft op met de zegen van Allah naar SA, Qutar etc!

 13. Wieb

  En 80% van Nederland is helemaal klaar met deze Wilders. Nog even en zijn beerput gaat ook open.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.