Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!

Alle jodenhaters verzamelen! Abou Jahjah komt aanstaand weekend de Palestijnse terroristische organisatie Hamas versterken op een zogenaamde “conferentie” (lees: antisemieten die elkaar schouderklopjes komen geven). Ik zeg: Allah Akbar!

Ondanks verwoede pogingen van Leefbaar Rotterdam en VoorNederland (RIP) om dit te verhinderen gaat het aankomend weekend dan toch gebeuren: de Palestijnse terroristische organisatie Hamas mag een congres in Rotterdam organiseren. Lekker feiten verdraaien, het bestaansrecht van Israël ontkennen en aanzetten tot jodenhaat. Heerlijk!

En zo langzamerhand wordt bekend wie er allemaal bij dat congres mogen zijn. Eén naam maakte zichzelf vandaag bekend: de Belgisch-Libanese provocateur Abou Jahjah. Hij is erg ‘trots’ één van de sprekers te mogen zijn op het congres dat over enkele dagen wordt gehouden in centrum De Doelen in de havenstad.

Daarbij had Abou Jahjah ook nog wel kritiek op de Nederlandse politiek. Want, omdat zij de problemen rondom de radicale islam ontkennen? Nee joh, je dacht toch niet dat Abou’tje een goed punt ging maken? In plaats daarvan valt hij onze politici aan omdat ze “bibberen van angst” dat ze uitgemaakt worden voor antisemiet:

“Geen enkele verkozene van een politieke partij in Nederland is tot nu toe bereid gevonden om op deze conferentie te spreken. Geen enkele!
Allemaal zitten ze te bibberen van de angst om als antisemiet afgeschilderd te worden door de propagandisten van “Israel”. Dit zal niet vergeten worden.
Ik zal met trots een van de sprekers zijn op deze eervole samenkomst. #FreePalestine”

Ik zou dus willen zeggen: gelukkig durven onze Kamerleden dat allemaal niet te zeggen. Dat geeft namelijk ook gewoon geen pas. Dat is niet bibberen voor Israël, maar gewoon een kwestie van fatsoen.

Maar let ook op hoe Abou Jahjah de naam Israël tussen aanhalingstekens plaatst. Alsof het land niet bestaat, nooit had moeten bestaan en het voortdurende bestaan van dat land een grove schande is. Het is moedwillige ontkenning van de geschiedenis én de realiteit, met bovendien een naar antisemitisch rafelrandje. Want wie een volk – in dit geval de Joden – een eigen staat ontzegt, die laadt in ieder geval de verdenking op zich dat volk nogal te haten.

Geen enkele verkozene van een politieke partij in Nederland is tot nu toe bereid gevonden om op deze conferentie te…

Geplaatst door Dyab Abou Jahjah op Dinsdag 11 april 2017

En bij Abou Jahjah is dat natuurlijk méér dan alleen een verdenking. De man roept op tot geweld, vocht in Libanon tegen het Israëlische leger en blijkt een verdediger van terrorisme. Geen wonder dus dat Hamas de man gráág laat spreken op diens conferentie van aankomende zaterdag. Soort zoekt soort, immers.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Wat is Nederland toch een publieke riool geworden. Elke crimineel mag hier zijn zegje doen behalve vlak voor de verkiezingen natuurlijk. Dit kan ook de reden zijn dat hier nog geen aanslag viel. Nederland is een prima basis voor criminelen, dat verniel je niet zomaar. Hulde aan onze leiders!

  1. Marija

   Nou je haalt de woorden uit mijn woord.
   Wij zijn tot een vuilnisbakken land verworden.
   Komt er een idioot uit Eritrea hier onrust zaaien, ja hoor, mag, kom maar binnen.
   Nu weer die gek Abou Jahjah, mag ook zo maar binnen.
   Het enige dat het bewijst dat de rechte rug van Rutte toch duidelijk te maken had met de verkiezingen, dat wel.

   1. Marija

    *Je haalt de woorden uit mijn woord* ik bedoel natuurlijk: uit mijn mond, sorry.

 2. HaZ

  Dit land is echt niet meer te redden. Kunnen we niet beter Nederland verkopen, iedere echte Nederlander 1 miljoentje mee en zoek het maar uit waar je naar toe wil. Waar kan ik tekenen ?

 3. Floris

  “Geen enkele verkozene van een politieke partij in Nederland is tot nu toe bereid gevonden om op deze conferentie te spreken. Geen enkele!”
  ——————————————————————————
  Wat? Komt Kuzu niet?

  1. Kodi

   Niet wat voor Sylvana? Ze kan wel wat aandacht gebruiken nu ze geen zeteltje heeft, nietwaar?
   Hier Sylvana gezellig met Abu Jahjah
   https://pbs.twimg.com/media/C9Najg0WAAADtq4.jpg

 4. Floris

  “Maar let ook op hoe Abou Jahjah de naam Israël tussen aanhalingstekens plaatst. Alsof het land niet bestaat, nooit had moeten bestaan en het voortdurende bestaan van dat land een grove schande is.”
  ————————————————————————-
  Zo zien moslims dat inderdaad. Mogelijk een enkeling uitgezonderd. Het is namelijk een Leitmotiv in de islam dat grondgebied dat ooit islamitisch is geweest nooit en te nimmer opgegeven mag worden. En zeker dit gebied niet omdat moslims een religieuze claim op Jeruzalem leggen.

  Daarom zal er nooit vrede met Israël worden gesloten door de moslims. Hoogstens een tijdelijke nepvrede waarna het gedonder weer opnieuw begint bij de eerste de beste gelegenheid.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.