Albert Heijn heeft “goede raad” voor leerlingen: ‘Eet geen varkensvlees als er moslimkinderen in je klas zitten!’

Allah Akbar, en de groeten van uw plaatselijke grootgrutter. Insh’allah!

Als het aan een lespakket ligt dat Albert Heijn onder Nederlandse scholen heeft verspreid, dan eten Nederlandse kinderen een stuk minder varkensvlees op hun brood. In een filmpje dat bij het pakket hoort laat de supermarktketen het fictieve personage “Jona Gold” zeggen dat basisschoolleerlingen de bewuste keuze maken geen varkensvlees meer te eten als er in hun klas ook islamitische kindertjes zitten:

Dit dus:

“Je denkt na over je keuze. Bijvoorbeeld om geen varkensvlees op je broodjes op school te doen, omdat je weet dat er moslimkindjes in de klas zitten.”

Ik zou juist willen zeggen: heel goed als uw kinderen varkensvlees op het brood hebben. Niet alleen is dat gezond én lekker, zo zien die moslimkinderen met eigen ogen wat voor een onrechtvaardigheid ze worden aangedaan door hun ouders dat ze dat vlees niet mogen eten. Het kweekt een kritische houding tegenover islamitische dogma’s die in Nederland echt met node gemist wordt binnen de islamitische gemeenschap in ons land.

Maar u hoeft er niet eens een maatschappelijk oogmerk mee te hebben. Dit is Nederland, hier eten wij varkensvlees, en daarvoor hoeven wij aan niemand verantwoording af te leggen. Als andere mensen met al het geweld dat ene vlees willen laten staan vanwege wat onzinnige verboden in een lang achterhaald boek, dan is dat hun probleem. Niet het onze. Deal with it.

Jammer dat Albert Heijn die principiële stellingname niet onderschrijft, en in plaats daarvan buigt voor de oprukkende kracht van de islamisering. Van een oer-Hollandse winkelketen had ik  immers wel wat méér verwacht dan dit laffe geknipmes.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Dan wordt het dus de Super or whatever totdat ze hun excuses maken.
  Boycotten is het enige wat helpt tegen deze cultuur-relativistische ideologen.
  De rode-loop-dragers van de Middeleeuwen.

 2. Ruud562

  Verdomd, het lijken de jaren dertig uit de vorige eeuw wel! Toen het nazisme ook de kop opstak (ook ja, want voor mij is de islam zelfs een nog gevaarlijke ideologie)! Toen het grootkapitaal ook de verkeerde keuzes maakten!! En Rutte?? Die blijft maar lachen en laat zich door Brussel leiden.

  1. Peter Selie

   Verdomd, het lijken de jaren dertig uit de vorige eeuw wel! Mee eens Ruud562 alleen zijn de alhier wonende ‘migranten’ het Herrenvolk, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaat het dezelfde kant op als damals toen de bruinhemden marcheerden.

   Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!
   SA marschiert mit ruhig (mutig) festem Schritt.
   Kam’raden, die Rotfront und Reaktion erschossen,
   Marschier’n im Geist in unser’n Reihen mit.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Albert Heijn promoot het ritueel folteren van dieren vanwege een angstaanjagend sprookje uit de 7e eeuw.

  Waarom legt die misselijke tante dat niet uit.
  Aan de kindertjes
  Dat die dieren onverdoofd de keel worden afgezaagd.

 4. Seneca

  Wat denken die Zaanse eikels en kutten wel? Dat wij advies van deze grootgrutter nodig hebben om te bepalen wat wij eten? Boycotten die hap totdat zij zieltogen.

 5. Ruud562

  Beste keuzes ja???? Wat als er een aantal kinderen met een hoofddoek verschijnen, als ze uit ideologisch opgelegde redenen niet gezamenlijk mogen gymen ect.?? Natuurlijk, dan hervorm je de gehele school, zodat er niet op ideologische teentjes wordt getrapt, gesponsord door ….jawel …de islamitisch ingestelde Albert Heijn!! Ik schreef het al eerder, het nieuwe nazisme (de islam dus) krijgt hier alle ruimte en aandacht!! En vooral je niet kritisch ertegen opstellen, net zoals in de jaren dertig van de vorige eeuw!! Men heeft dus niets geleerd!

 6. Ritter

  Uit onderzoek blijkt dat moslims vaak een superioriteit gevoel hebben naar niet-moslims.

  “Er bestaat een enorm gevoel van superioriteit binnen de islam”.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/socioloog-ruud-koopmans-schokt-linkse-goedmensen-50-miljoen-moslims-zijn-bereid-om-geweld-te-gebruiken/

  Door o.a die Dimmi-gedrag van AH worden moslims in dat gevoel bevestigd en gaan daarom ook steeds meer eisen stellen.

  1. Syntha

   Het wordt ze ook geleerd….want het staat in hun geschriften…..

 7. jalalaba

  dit moet een 1 april grap zijn van dds…

  moment ff appie bellen

 8. jalalaba

  telefoon nr AH: 0800-0305
  ik: mevrouw mijn kind komt overstuur thuis omdat hij zijn geliefde boterham worst niet meer zou mogen eten omdat er moslimkindjes in zijn klas zitten.
  mevrouw: oh, ik weet niet waar u het over heeft… heeft u een ogenblik ga ik het voor u uitzoeken.
  het klopt meneer dat we …blalalblajalalaba. we, uh, het is verkeerd overgekomen en het wordt aangepast.
  Ik: hoe bedoeld u aangepast?
  mevrouw: AH verspreidt 2x/jaar lesmateriaal, het zal volgende keer niet meer zo benoemd worden.
  Ik: komt er dan een aanhangsel bij dat refereert naar het vorige lesmateriaal met een mededeling dat mijn kindje gewoon zijn geliefde boterhamworst mag blijven eten ondanks dat er moslims in zijn klas zitten, en dat appie dus een kapitale fout heeft gemaakt.
  Mevrouw: uhm ja, nee… u kunt een klacht indienen op het mailadres:
  bestellen@ah.nl
  Ik: het zou AH sieren als ze een pagina grote advertentie in de landelijke dagbladen plaatsen met de abusievelijke fout.
  mevrouw: ja sorry ik ben niet verantwoordelijk voor…
  Ik: ik laat appie voortaan links uhm rechts liggen.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Hear, hear !

 9. Ni28

  Indoctrinatie begint dus bij de politiek correcte kruidenier. Misschien moeten zij het effect daarvan aan de kassa voelen.

 10. jennifer

  Zal wel een 1april grap zijn dan toch, zo niet is het de laatste keer geweest dat ik bij de AH nog een voet over de drempel zet.

  1. jalalaba

   bel ze maar ff: 0800 0305
   of mail een klacht naar: bestellen@ah.nl

 11. Ni28

  1 april grap?

 12. corfo

  Wij mijden Appie Happie sinds er cassiëres zitten met een hoofddoekje.
  Zijn ze nu helemaal besodemieterd ? Ik persoonlijk heb al een bloedhekel aan die winkel sinds ze aan “Halal” doen ! Boycotten die zaak.

  1. Fiji

   Vorig jr hier de blonde Hollandse meiden langzamerhand vervangen door hoofddoeken, de Hollandse meiden zijn nu vakkenvullers. Dochter van een vriend werkte daar in weekend maar heeft onlangs ontslag genomen en werkt nu bij de jumbo achter de kassa. Ik heb daarna definitief afscheid genomen van de appie en rij wel paar km verder voor de boodschappen.

 13. Peter Selie

  Albert Heijn heeft “goede raad” voor leerlingen: ‘Eet geen varkensvlees als er moslimkinderen in je klas zitten!’ Ja natuurlijk kon je op wachten, de grootgrutter maakt niet geheel onverwacht een diepe buiging voor de islam, dit zijn gewoon de groeistuipen van het corporatisme geheel gefaciliteerd door de ongekozen EU-elite.

  1. Ngatimoto

   Vraag aan Albert Heijn.
   Is in het verleden OOIT zo’n zelfde advies gegeven omdat er joodse kinderen in de klas zouden zitten?
   Ik denk dat het antwoord nee zal zijn. Dan is mijn vraag dus: ‘Waarom nu wel’?
   De doelgroep waar Ah zich druk over maakt winkelt helemaal niet bij AH.

 14. jowyajax

  Albert Hein is ook tegen Zwarte Piet deze idioten moeten weer even de realiteit onder ogen zien. Stelletje idioten.

 15. Syntha

  Moedertjes, ga naar een andere winkel….en geef je kinders op brood wat ze lekker vinden, de-indoctrineer je kindertjes iedere dag, besteedt daar veel aandacht aan.

  Deze indoctrinatie is inderdaad veel gevaarlijker dan nazi. Bovendien gaan volgens het natuurlijke proces veel mensen dood, die kunnen vertellen over het nazisme en de gebeurtenissen toen, dus dat wordt ooit vergeten, zoals de kreet ( “DIT NOOIT MEER”) al in de vergetelheid aan het raken is.

  DIT NOOIT MEER…..o nee????

  Het zal zich blijven herhalen, omdat het kwaad nooit slaapt, mensen wel.

 16. DutchDropveter

  ik ben ff een luchtje scheppen en tot honderd miljoen miljard tellen.

  OT: zijn er duidelijke banden tussen Unilever en Ahold? anders valt VVD-Mark weer door de mand…

 17. DidiA

  Flikker toch op….. Ik eet varkensvlees waar en wanneer ik dat wil….. Mijn kinderen ook! Ik geef ze maar eens vaker een boterhammetje met ham mee naar school….. En als die moslims zich daaraan ergeren: Jammer dan!

  1. Baaz

   Dat is niet het ergste! Moslims ergeren zich meestal niet aan iemand die varkensvlees eet. Het ergste is de zelfcensuur! Het masochistische genoegen waarbij men de medemens een plezier denkt te doen door vooral geen aanstoot te geven.

   Ik zeg het niet snel maar nu toch wel:

   Donder op!

 18. Ome Ga

  Kijk, als ik hier in een moslimland waar ik woon, uit respect geen varkensvlees eet of geen bier drink als ik aan tafel zit met een moslim, is een ander verhaal. Vele jaren terug deed ik mijn schoenen niet uit (in Syrië) tien ik een Moskee bezocht voor de eerste keer. Oef dat heb ik geweten en moest rennen voor mijn leven haha. Even ondergedoken daar.

  Nu zal ik dat nooit meer doen. Simpel omdat ik nooit van mijn leven meer een moskee zou bezoeken.

  Maar Appie, ja dit lijkt nergens naar. In NL LEER je ze goed vlees eten!

 19. Ome Ga

  Boycot meteen ook Starbucks, dat – onwettig en tegen Trump in dus demoniseren – juist veel “vluchtelingen” (niet dus: gewoon illegaal gajes) in dienst te halen. Ook Mc Donalds is verkeerd bezig: kom ik ook niet meer.

  En: hoe verrassend (niet zo). Het gaat veel slechter met dit soort drammerig linkse tenten! Eigen schuld, zo hoort het ook!

  Bij een koffietent wil ik geen politieke ideeën van die tent horen.
  Geef me koffie ja? KOFFIE! Daar kom ik voor!

  Appie, ook kop,houden! Ik kom voor boodschappen, niet voor jou meningen.

 20. Duckday

  Boycot is een leuk middel waar men gevoelig voor is Maar of de Nederlander nu eens hier wakker voor zal worden ?

 21. nienke

  Dit moet toch wel een 1 April mop zijn, ons land is knettergek maar als dit echt waar is dan gaat het mijn verstand echt te boven.
  Waar halen ze het lef vandaan vraag je je af, hoop toch echt dat dit een 1 April mop is.

 22. Top

  Wij gaan alleen nog naar de AH voor het ontbijtspek! Pasje al jaren geleden teruggestuurd, nadat ze gingen kloten met zwarte piet.
  Ik rij liever 16KM heen en weer, naar de Nettorama Blaakse dijk. Fijn kiloknallers voor de dieren en altijd autochtoon personeel. En de zaak staat altijd vol. Dus geen wagentjes en troep in de paden. Daarnaast, is deze zaak ook opvallend goedkoop!

 23. Shadow1100

  Ik heb aan mail naar AH gestuurd met de vraag of dit filmpje op waarheid berust. Zo ja, dan kan AH mijn bonuskaart terug krijgen want dan zet ik geen stap eer in deze winkel.

 24. Shadow1100

  De moslims aten toch vroeger ook geen vis op vrijdag?

 25. garriet60

  mogen wij .Nederlanders ZELF UIT MAKEN OF WIJ VARKENSVLEES ETEN JA OF NEE ?? DAT GAAT APPIE NIET DOEN EN GEEN ENKELE ANDER WINKELKETEN !we moeten eigenlijk met zn allen deze keten BOYCOTTEN omdat zij onze feesten willen af schaffen en het moslim feest juist omhoog willen halen weg met deze idioterie

 26. jowyajax

  Triest dat een woordvoerder van AH dit verkondigt erg arrogant om te denken dat dit geen klanten gaat kosten, zeker met de concurrentie van jumbo. Plus. Lidl. Dirk. Dus AH niet nodig.

 27. Bes Tolen

  Jona (die van de walvis uit het Oude Testament?), oorspronkelijk naar Juno Romeinse hoofdgodin, vandaar later Juda. Jonas, Griekse vorm. Albert Heijn moest eens weten. Maar wie wel? Niemand zal die afkomst geloven. En Jona = Yona (betekenis: duif in het Hebreeuws, westsemitisch Punisch) = Yoenoes = Yunus = Yunan is Arabisch).
  En van het Romeinse Junus de maand Juni. Waar is Albert Heijn aan begonnen?? Niemand, die het maar weet of begrijpt.

 28. DennisEijs

  Sinds ik varkensvlees produkten op mijn brood doe, wordt mijn lunchtrommeltje niet meer leegehaald.:-)

 29. DennisEijs

  Email aan AH,
  “Je denkt na over je keuze. Bijvoorbeeld om geen varkensvlees op je broodjes op school te doen, omdat je weet dat er moslimkindjes in de klas zitten.”
  Mag ik jullie ‘complimenteren’ met deze indoctrinatie van de jeudige zielen. Waarom zou je geen varkensvlees op je brood doen? Kijk als ze je brood opeisen/stelen, kan je inderdaad rekening houden met hun dietaire voorschriften. Maar als je dat zelf eet is dat toch geen enkel probleem? Had dan veganisme /vegetarisme aangevoerd, ook al is dat ook al indoctrinatie, maar daar had nog enige logica in gezeten. Die arme diertjes. Graag even nadenken voordat je zulke dingen schrijft graag.

  Groetjes Dennis Eijs.

 30. Baaz

  Zelfislamisering is nog erger dan islamisering. Zelfcensuur is nog erger dan censuur. Het is laf, slap, futloos, karakterloos en getuigt van bangheid.

  Ik zeg: Weg ermee!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.