Alstublieft: kortingsbonnen voor Thierry Baudets roman Voorwaardelijke liefde. Print uit en neem mee!

Hij ligt eindelijk in de winkel: de herdruk van Thierry Baudets veelbesproken debuutroman Voorwaardelijke Liefde! En voor lezers van DDS is dat dubbel goed nieuws, want wij mogen hier zo lang de voorraad strekt kortingsbonnen weggeven om het boek daarmee voor een extra schappelijke prijs aan te schaffen.

Enige tijd geleden mochten we maar liefst vijftig gratis exemplaren van Voorwaardelijke liefde van Thierry Baudet weggeven! Voor wie een opfriscursus nodig heeft omtrent dat boek… U weet wel: dat veelbesproken boek dat links heel slecht vindt, maar volgens FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet in werkelijkheid een ode aan de romantische liefde voor de vrouw is.

We hebben letterlijk honderden reacties gekregen van enthousiaste lezers die na alle stof die de erotische thriller deed opwaaien het boek ook zélf wel eens van kaft tot kaft willen doorspitten. Helaas konden we echter niet iedereen een gratis boek geven, want we hadden maar vijftig exemplaren. Maar treur niet, want met de onderstaande actie hopen wij wél iedereen gelukkig te kunnen maken. Wij hebben namelijk een exclusieve kortingsbon gekregen die u kunt uitprinten en meenemen naar uw boekhandel. Daar krijgt u Voorwaardelijke liefde dan voor het schappelijke bedrag van €15,00. Dat is maar liefst vijf euro minder dan het boek anders zou kosten!

thierrykorting

Uitprinten van de kortingsbon kan via uw browser (geef dan aan alleen dat alleen pagina 4 afgedrukt hoeft te worden als u Google Chrome gebruikt, pagina 3 als u Internet Explorer heeft of pagina 2 als u DDS leest met Mozilla Firefox), maar ook kunt u deze PDF met de kortingsbon downloaden en die vervolgens via uw PDF-lezer (vermoedelijk Adobe Reader) afdrukken.

In ieder geval: de redactie van de Dagelijkse Standaard wenst u veel leesplezier!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.