Anne Fleur draait door: “Fascisme is in opkomst. Onze volksvertegenwoordigers hebben extreem-rechtse ideeën!”

Elke dag wordt het weer een stukje radicaler met de troebele ideologie van de geradicaliseerde activiste Anne Fleur Dekker. Nu beweert de schreeuwerige dame dat er levensechte fascisten in onze Tweede Kamer zitten. Ja hoor! Nog even, en Adolf Hitler en Joseph Goebbels zijn opgestaan uit de dood om Nederland te besturen als Derde Rijk 2.0.

Dat Anne Fleur Dekker niet goed snik is, is al enkele weken bekend. Het werd vanochtend nota bene bevestigd doordat ze Theodor Holman en het Parool wil dagen bij de Raad voor Journalistiek vanwege een satirische column.

Maar het zijn niet alleen haar acties: ook haar taal wordt steeds extremer. Gisteren was er namelijk een anti-Pegidademonstratie in Groningen. Dat is verder prima hoor, want Pegida zijn een stelletje griezels. Waar Anne Fleur dan weer véél te ver gaat, is door gewoon te beweren dat de Tweede Kamer inmiddels is gepenetreerd door een stelletje fascisten die “extreem-rechts” zitten te zijn.

Het lijkt momenteel alsof Anne Fleur het plot volledig is kwijtgeraakt. Ze maakt echt bijzonder verregaande beschuldigingen: fascisten en extreem-rechts, dat zijn immers mensen die zinnen op de uitroeiing van andersdenkenden. Het zijn rassentheoretici die dromen over een soort blank vaderland waar andere volkeren niet meer zullen inkomen.

Concentratiekampen, knokploegen, Lebensborn-proejcten.. Het fascisme is een collectie onfrisse ideeën, zeker, maar wel onfrisse ideeën die op Europese bodem geen vaste grond onder de voeten meer hebben gehad sinds 1945 – dus laten we wel wezen: Nederlandse Tweede Kamerleden die stiekem fascist zijn? Nou, dan weten ze het wel héél goed te verstoppen, want ik heb daar nog nooit iets van gemerkt. Anne Fleur is dus óf enorm paranoïde, óf ze heeft een veel te dikke duim waar ze allerlei onzinverhalen uit zuigt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Ni28

  Veel humor op haar loslaten is de beste remedie. En voor als zij boos wordt zou de AIVD haar in het oog moeten houden als potentiele terroriste.

 2. Floris

  Anne Fleur heeft gelijk. Er zitten 3 fascisten in de Kamer. Ze zijn lichtgetint.

  1. DutchDropveter

   Je vergeet er 14, de ‘taart’ en ‘wapen’ trekkers van GroenLinks.

   Telkens als ik die foto’s zie van Femke Halsma met de vrouw, advocaat en weet ik wie nog allemaal nog meer van Volkert van der G. vraag ik me af waarom de media -expres- weg kijkt. Nieuws is sensatie toch?!

   1. corfo

    DutchDropveter.
    GroenLinks is een criminele organisatie geworden.

   2. Kodi

    Groen Links, de vergaarbak van politiek vuilnis.
    http://i64.tinypic.com/4tufll.jpg

 3. Ben Zine

  Dat kind is gewoon niet helemaal goed. Verder geen aandacht aan besteden, daar is het haar alleen maar om te doen. Waarschijnlijk onvoldoende liefde en aandacht in haar jeugd gehad, en ja, dat moet natuurlijk worden gecompenseerd. Best wel zielig eigenlijk.

 4. poison

  Spoort niet dat wijf.

 5. Marija

  Zou het jullie mogelijk zijn dit creatuur te negeren?

  1. toetssteen

   @Marija
   Wel met u eens, echter de dame heeft nu weer een column op Joop.
   Belachelijk maken is de beste optie op dit moment. Schaapje weet niet eens wat de termen die ze te berde brengt betekenen.

 6. willemwesterlak

  mag ik me ook uitspreken tegen extreem links?

 7. Nasrani

  Wat is er mis met Pegida? Heb ik wat gemist?

  1. toetssteen

   @Nasrani
   Nou ehhh, ze gooien nazisymbolen in de prullenbak, jakkie toch? Enne een enkeling draagt zo’n eng varkensmutsje. Nou u begrijpt dat is om gillend in de gordijnen te vliegen….
   Ik weet niet hoor, maar deze ehhh ***** zijn knettergek.

 8. Paul

  Fleur zal niet blij zijn met haar initialen: AFD

 9. buitenbeentje

  Er zitten inderdaad behoorlijk wat fascisten in de tweede kamer, Anee-Fleur heeft allen wat moeite met rechts en links. Kijk maar eens tussen de klavertjes op de appeltjesgroene weide.

 10. Guus Geluk

  Anne Fleur Dekker:

  “(…) bepaalde volksvertegenwoordigers (…) extreemrechts”

  Anne Fleur beweert niet dat iedere volksvertegenwoordiger extreemrechts is. Dekker schaart sommige volksvertegenwoordigers onder extreemrechts. Heeft ze gelijk? De partij die dicht in de buurt van extreemrechts komt, is de PVV.

  http://www.nieuws.leidenuniv.nl/nieuwsarchief/monitor-racisme-en-extremisme.html

  “Het extreemrechtse landschap in Nederland is de laatste jaren ingrijpend veranderd, enerzijds door sterk toenemend extreemrechts straatactivisme, anderzijds door de wijze waarop de radicaler wordende Partij voor de Vrijheid zich heeft gemanifesteerd. De PVV kan als extreemrechts worden beschouwd.”

  Volgens een onderzoek uit 2008, althans. Dekkers is dus niet aan het raaskallen, maar weet heel goed wat zij zegt (op dat “fascisten” na dan).

  1. IJscoman

   Guus, je bakt ze wel erg bruin. Je haalt een onderzoek aan van NEGEN JAAR geleden, toen de media (en in de slipstream de onderzoekers) de PVV nog extreem-rechts noemden. Toen dat niet bleek te werken heette de PVV plotseling ‘populistisch’.

   Voortaan beter je huiswerk maken hoor.

   1. Guus Geluk

    @IJscoman, sinds haar oprichting is de PVV ernstig geradicaliseerd. Vooral met het beruchte verkiezingsprogramma en de beroerde interne organisatiestructuur, rijst steeds meer het beeld van een extreemrechtse, nationalistische club.

    Of de PVV extreemrechts is? Naast dat het wel degelijk extreemrechts tuig aantrekt, ben ik er nog niet helemaal uit. Vaststaat dat de Vrijheidspartij nationalistische plannen heeft en op een populistische manier politiek bedrijft.

    Rechts heeft weliswaar een monopolie op populisme, maar ook op links heb je populistische partijen. DENK is het schoolvoorbeeldje van linkspopulisme.

    1. Nederland-op1

     Ik snap nog steeds niet wat er mis is met het beschermen van je vaderland tegen een stel profiteurs die alleen hun hand willen ophouden en niets hebben met onze normen en waarden. Waarom moet daar zo negatief over gedaan worden? Er is helemaal niets verkeerd aan om te roepen dat het zo genoeg is en dat de grenzen dicht moeten. De PVV roept toch niet op tot geweld of het deporteren van moslims? Naast hun mening over moslims is het een vrij sociale en dus linkse partij. Dus stelletje linkse schreeuwende zeikerds, haal je kop uit het zand en hou hem daarna dicht.

     1. Guus Geluk

      @No1, als Anne Fleur Dekker een intelligente vrouw is, zit haar pijn waarschijnlijk in de radicale agenda van de PVV. Althans, dat vermoed ik, want andere politieke partijen komen niet eens in de buurt van extreemrechts.

      Indien Anne Fleur een domme koe is, roept ze maar wat, teneinde mensen in het parlement te beschadigen. Haar bewering is dan op niets gebaseerd en het is spijtig dat ze geen argumenten aanvoert om haar kreet van “extreemrechts” te verduidelijken.

    2. IJscoman

     Waar het om gaat Guus, is dat je een NEGEN jaar oud rapport aanhaalt als quasi-bewijs en ondersteuning, terwijl je donders goed weet dat de gehanteerde terminologie en het begrippenkader daarin inmiddels volkomen verouderd zijn.
     Niemand noemt de PVV op dit moment nog extreem-rechts. Zelfs de NPO en aanverwanten niet. Alleen jij.

     1. corfo

      No.1.
      Ook voor mij is dat onbegrijpelijk.
      Onze voorouders hebben gevochten, of zijn gesneuveld in hun strijd om óns land te behouden. Kindje Dekker zal hen dan wel fascisten noemen ? Dat mens heeft ze niet op een rijtje en hangt het verkeerde populisme aan. Doodzwijgen, is de enige remedie tegen dit soort inteelt-figuurtjes.

     2. Guus Geluk

      @IJscoman, dit rapport onderstreept het punt dat Dekker wil maken:

      ““Het extreemrechtse landschap in Nederland is de laatste jaren ingrijpend veranderd, (…) door de wijze waarop de radicaler wordende Partij voor de Vrijheid zich heeft gemanifesteerd. De PVV kan als extreemrechts worden beschouwd.””

      Fijn voor de NPO dat ze de PVV niet extreemrechts noemen, maar wat me opviel, is dat je “populisme” als een soort framing ziet. Populisme is louter een term waarmee partijen als de PVV of DENK worden aangeduidt. Of ben jij van mening dat populistische partijen niet populistisch zijn?

 11. HaZ

  Dit soort types zie je vaak op een rotonde eindeloos rondjes maken omdat ze weigeren rechtsaf te slaan !

  1. Nederland-op1

   Hahaha, humor!

 12. IJscoman

  Als compleet gehersenspoeld policor-tutje, kletst Anne Fleur alleen maar de main stream media na. Daar is het -inmiddels uitgeholde- label ‘extreem-rechts’ te pas en te onpas op de PVV geplakt.

  Omdat dit na een aantal jaren niet meer werkte, werd overgegaan op het frame ‘populistisch’. ‘De PVV is een partij met populistisch gedachtengoed’, heet het nu. En die omslag heeft Anne Fleur blijkbaar gemist heeft. Waarschijnlijk leest ze vanuit haar ivoren bunker de laatste tijd geen onderbuikkranten meer. Ze loopt zwaar achter met haar terminologie.

 13. zomaar

  “Ze maakt echt bijzonder verregaande beschuldigingen: fascisten en extreem-rechts, dat zijn immers mensen die zinnen op de uitroeiing van andersdenkenden. Het zijn rassentheoretici die dromen over een soort blank vaderland waar andere volkeren niet meer zullen inkomen.”.

  https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

  vreemd hem kan ik echt wel links noemen ?.

  en hij riep jaren geleden al op om elke PVV stemmer , te vervolgen en Wilders kalt te stellen , deze mensen hoorde immers niet in de linkse (door links) maakbare samenleving .

 14. Nederland-op1

  Anne Fleur Dekker wordt steeds gekker. Jammer, ze heeft best een leuk koppie.

  1. corfo

   No.1.
   U heeft een smaak als een rotte appel ! “Leuk koppie” noemt u dat achterwerk ?
   Ik dacht inderdaad in 1ste instantie dat die foto van haar achterwerk was gemaakt, ik zag n.l, een z.g. “blote-konten-gezicht”. Logisch dat dat meisje het verschil niet eens kent tussen links en rechts, is ze véél te stom voor.

 15. FlorisDeVr1es

  Zoals Hans Teeuwen al geobserveerd heeft: linkse meisjes raken erg opgewonden van rechtse praatjes. “Grenzen dicht!” “Oppakken, afpakken en uitzetten!” “Keihard aanpakken!” “Werken met je donder!” “Voor wat hoort wat!” “Uit die broek, had je maar niet moeten liften!”

  Succes verzekerd…;-)

 16. corfo

  Iedereen die NIET denkt als meisje Dekker noemt zij een “fascist”; niet wetende dat zij door haar extreme uitlatingen tegenstanders kweekt die zij “fascist” noemt.
  Stom wicht !!!

 17. Kodi

  Fascisme is een gesteldheid die je vooral aantreft in een moskee of een zaal vol linkse mensen.

 18. Ome Ga

  ’t Is ook een schatje.

  Van buiten.

  Maar van binnen gitzwart, vol haat en arrogante vooringenomenheid, zo bekend bij ultra linkse antifascist fascisten!
  De ziel is gitzwart, en rijp voor ‘de poel des vuurs’ uit Openbaringen, als ze haar mooie lichaampje en haar babyface straks af MOET leggen.
  Get a life, bekeer je!

 19. Kodi

  ‘Antifa-meisje’ zet op haar social media dat ze “100 nazi’s gaat scalperen” maar krijgt er zelf van langs…

  ‘Antifa-meisje’ krijgt rechtse hoek van demonstrant. Het ging niet zoals zij had verwacht:
  http://www.dagelijksevideos.nl/buitenland/antifa-meisje-krijgt-rechtse-hoek-van-demonstrant/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.