Bah! Anne Fleur Dekker gooit vieze plaatjes van premier Rutte op het internet

Niveautje weer hoor!

Nu zijn wij bij DDS nauwelijks de beste vrienden van premier Mark Rutte te noemen. We laken zijn voortdurende gebrek aan politiek lef om nu eens écht de zaken te regelen voor zijn rechtse kiezers die tevergeefs op hem en zijn VVD blijven stemmen, in de hoop te kunnen afrekenen met de linkse politieke correctheid die dit land nu al decennia in z’n greepe houdt. Uiteraar doen we dat door middel van argumenten. Hoe anders?

Nou, activiste Anne Fleur Dekker toont wel aan hoe het ook anders kan. Door Mark Rutte te tekenen als een vies mannetje die met z’n broek op z’n enkels de aardbol aan het aanranden is. En die afbeelding dan trots met de hele wereld te delen. Kijk maar:

Het was kennelijk één van de scenes gisteren bij de zogeheten “Climate March”, een wandeltochtje door Nederland om nog maar eens duidelijk te maken dat de door de mens veroorzaakte klimaatopwarming écht een heel groot probleem is.

Nu wil ik daar op zich wel in meegaan. Maar ik neem aan dat Anne Fleur de Activiste ook wil dat er nu wat actie wordt ondernomen. Lijkt me het doel, toch? Hoe zinvol is het dan om je tegenstanders te tekenen als een stel kwaadaardige verkrachters die de aarde alleen zien als lustobject om hun criminele neigingen op te botvieren? Juist: dat lijkt me inderdaad niet zo bijzonder zinvol.

En zo zal de groene wandeltocht van Anne Fleur en haar vriendjes de geschiedenisboeken vermoedelijk niet halen. Want als mensen vieze plaatjes willen zien, googlen ze wel op porno. Daar hebben ze de tekenvaardigheden van de annefleuristen echt niet voor nodig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. van Urk

  Jammer dat Rutte op dit moment geen een of ander islamitisch profeet is. Bye, bye Anne zeur

  1. HaZ

   Erger nog, Rutte is een Nederlandse proLeet. Klopt overigens wel dat Pinokkio Rutte de wereld “naait”, echter hebben wij daar in Nederland het meeste last van….

   1. Peter Selie

    🙂 🙂 🙂

 2. Ni28

  Op een typisch activistische wijze wilt Dekker de sympathieën van de burger terugwinnen.

 3. Ben Zine

  Ben het nooit eens met Anne Fleur, maar nu voor de verandering een keer wel. Rutte is een manipulatieve gladjakker die alles weglacht en alles wat krom is recht praat. De opwarming van de aarde kan hem niet boeien, voor Mark gaat het alleen maar om zijn persoonlijke carrière (net als de meeste beroepspolitici). De man heeft nul idealisme, nul integriteit, nul ruggengraat. Ze kunnen die Merkel hielenlikker wat mij betreft niet genoeg bashen.

 4. FlorisDeVr1es

  Hij lijkt meer op Eduard Bomhoff. En Anne Fleur kan niet tekenen. Ze kan niets.

 5. buitenbeentje

  En weer heeft dit wicht de door haar gewenst aandacht gekregen. Het houdt nooit op, niet vanzelf.

 6. jowyajax

  Wat is hier verkeerd aan, hij verkracht wel degelijk wat ooit een mooi land was Nederland, hij verkracht de bejaarde Nederlander hij verkracht de verpleegkundige en gezondheid zorg Dus wat is er verkeerd aan om dit arrogant stuk vreten belachelijk te maken. Hij is erger dan Trump , die wel afgebrand mag worden , en iemand die bewezen heeft om de mensheid te verkrachten, die niet??? . Nee hij verdient het.

  1. corfo

   jowyajax.
   Ik ben ’t nooit met dat rare mens eens, maar deze keer toch wel.
   Ze zal toch niet plots in de gaten hebben gekregen dat die Rutte een flapdrol is ?
   Ik vertrouw haar eigenlijk helemaal niet.

   1. Peter Selie

    Nou corfo je hebt helemaal gelijk, ‘k vertrouw niemand die politieke ambities heeft en zeker géén activiste zoals Dekker, nog erger alle Nederlanders hebben onder het beleid van Rutte en zijn kompaan Greenpeace-activist Samson een financiële aderlating geleden van jewelste.

  2. Mart

   The Donald vecht tegen de linkse mob…dus niets mis mee,alleen zijn ze dat daar niet meer gewend.Pinoccio helpt links mijn eens zo leuke landje naar z’n ouwe moer te brengen.

 7. janszm

  De opwarming cq afkoeling van de aarde is een feit. Het gevolg daarvan is het gehalte CO2.
  Het is dus niet andersom! Lees de geschiedenis van miljoenen jaren.

 8. Sniper666

  Rutte en naaien.. Tja een lastige kwestie. Rutte naait Nederland. De globe naaien is een maatje te groot lijkt me. En privé, wat naait Rutte dan? Of ligt-ie liever onder, kan ook natuurlijk. Wat weten we eigenlijk over Rutte en naaien? Laat die Anne weet-ik-veel dat eerst eens grondig uitzoeken. Misschien kan ze zelf eens proberen Rutte te naaien? Heeft ze tenminste een spannend verhaal i.p.v. een kinderachtige tekening.

 9. Wim Vreeswijk

  Allereerst ben ik geen fan van de slappe VVD en ook niet van pinokkio Rutte maar om hem nu op zeer laffe wijze slachtoffer te maken van een platte fotoshop gaat mij veel te ver van deze Anne.

 10. Ngatimoto

  De Freudiaanse achterliggende gedachte is dat Fleur Dekker het lekker vindt om van achteren gepakt te worden. Het smerige is dat haar fantasie Mark Rutte is.
  Waarmee mevrouw Dekker (what’s in a name) zich gelijk schaart als VVD bewonder’aars’ter.

 11. Skippybal

  Anne fleur was een onbekende Nederlander, dank zij DDS is ze ineens de schrik van rechts

  Jullie zijn wel erg makkelijk van de leg te krijgen…. maak je liever druk over
  De onzalige belastingen in dit land.

  1. Marija

   Mee eens. niet meer reageren op Simons en Dekker.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.