Corrupte politie probeerde Telegraaf om te kopen om grootschalige asielzoekerscriminaliteit in de doofpot te stoppen

Welkom in Nederland, bananenland!

Er leeft in ons land altijd het idee dat onze integriteit zo’n beetje onverwoestbaar is. Louche overheidsdienaren, die heb je in Afrika, het Midden-Oosten en Rusland. Misschien ook nog in Italië en Frankrijk, maar dan houdt het op. Nederland? Nee: Nederland is zo’n land met een brandschone staat van dienst waar ambtenaren zich altijd aan de regels houden en nóóit zouden proberen om onheuse dingen te doen.

Guess again. De politie heeft namelijk onlangs geprobeerd om dagblad De Telegraaf om te kopen met allerlei cadeautjes. Het enige wat de krant van Wakker Nederland dan moest doen, was afzien van het schrijven over essentiële zaken zoals criminaliteit door asielzoekers. Bespottelijk:

“De Nationale Politie heeft De Telegraaf gevraagd niet te schrijven dat het korps de krant onjuist informeerde over het registreren van criminaliteit onder asielzoekers. Dat meldt De Telegraaf vanmorgen zelf. In ruil beloofde de politie ander nieuws en een interview met korpschef Erik Akerboom.

De Telegraaf had bij de Nationale Politie cijfers opgevraagd over criminaliteit door asielzoekers. Juristen van de politie antwoordden dat die niet worden bijgehouden. Maar in werkelijkheid blijkt dat wél te gebeuren. Toen dat duidelijk werd, heeft de politie de krant gevraagd daar niet over te schrijven.”

Dit is natuurlijk van de ratten besnuffeld: in een vrije samenleving moet over alles vrij geschreven kunnen worden, en kan de politie het zich niet permitteren om linkse oogkleppen op te gaan zetten. Ja, het is ongemakkelijk dat asielzoekers op een vrije forse schaal aan criminaliteit lijken te doen – het ondergraaft de linkse gedachte dat iedereen die hier aanklopt om een verblijfsvergunning, een getraumatiseerde oorlogsvluchteling is die alleen maar op zoek is naar een bed om in te slapen en een dak boven z’n hoofd dat niet kapotgebombardeerd wordt.

De politie is kennelijk meegegaan in het linkse stramien, en dat heeft geleid tot een vrij paniekerige reactie – het aanbieden om de kritische blik van De Telegraaf af te kopen met interviews en exclusief nieuws. Dat lijkt me niet helemaal de bedoeling – als politieke partijen dat doen, is dat al buitengewoon schadelijk. Maar als de rest van de zogenaamd ‘neutrale’ overheid zich gaat bezondigen aan dit soort doofpotdeals, is het pas écht goed mis met de nationale integriteit. Goed dat De Telegraaf dit smerige gewheel en gedeal dus gewoon in de openbaarheid heeft gegooid!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. HaZ

  Onze nationale politie valt onder het Ministerie van Justitie en Veiligheid en waar kennen we dat ook weer van ?

  1. DutchDropveter

   Ik vraag me dan hardop af wie van de VVD moet nu weer het veld ruimen. Z

   Zeg; VVD leuk dat jullie het telkens proberen met jullie bestuurlijk tuig van de richel maar het is een keer genoeg en hoog tijd dat er nu eens echt mensen gaan bloeden voor 6 jaar faal beleid.

   En kan er iemand even een paar dossier kasten open trekken waaruit blijkt dat Oekraïne aan alle touwtjes trekt van de MH17 en dat ze zelf expres de radar hebben uitgezet / data gewist om hun eigen achterlijke sovjet gedrag te verdoezelen? Alles voor het gratis grote geld uit de EU, dat moet maar eens afgelopen zijn.

   Wat er ook gebeurd dit gaat op een gegeven moment het gezicht van de VVD kosten. En ik gun het ze van harte! Tevens wens ik de oude media allemaal een faillissement toe voor het opleggen van een mening in de vorm van nieuwsvergaring en daarmee het volk proberen achterlijk te houden.

   C’est Ça!

 2. C.oitus

  Het is gewoon de BV der Nederlanden. zelfs de politie heeft een kvk nummer.

 3. Adriaan

  “… in een vrije samenleving moet over alles vrij geschreven kunnen worden…” @Tim, op zich klopt dit wel wat je zegt, maar Nederland is allang geen vrij land meer. Wij buigen en luisteren naar wat immigranten van ons verlangen. Wij nemen hun gewoonten aan: halal, suikerfeest, weg met de kerstboom, paskruizen, zwarte piet enzovoort. Dus dat de politie een krant probeert om te kopen hoort bij de verandering van normen een waarden. Wen er maar aan, want het wordt nog veel en veel erger.

  1. Adriaan

   Paaskruizen

 4. Ben Zine

  Zou het misschien zinvol zijn om je af te vragen wie de Nationale Politie hiertoe opdracht heeft gegeven ?

  1. van Urk

   Zou het misschien zinvol zijn om als rechts volk dit soort linkse schijnvertoning te laten stoppen!

  2. Kodi

   Linkse politici en ambtenaren?

 5. mening66

  Uit eigen ervaring weet ik dat dit al erg lang de regel is bij de politie; Wij werden ontboden op het bureau in Schiedam want mijn man had een Turk geslagen. Wij zijn gegaan, na onze toedracht wordt het erg snel duidelijk dat wij dit deden uit pure zelfverdediging.
  Dus zei mijn man, dan wil ik nu een aanklacht indienen tegen die turk die mijn vrouw sloeg, logisch gevolg toch?
  Maar dat was niet mogelijk want dan kon de boel weleens escaleren.
  Dan moet dat maar zei mijn man, maar nee, zelfs niet na ellenlange discussie wilde onze eerlijke hermandad onze aanklacht opnemen.
  En konden we onverrichte zaken naar huis.
  Hoe je je dan voelt is niet te beschrijven, maar in het kort; Een 3e rang burger benaderd het wel.

  1. van Urk

   Maar ook de kosten per asielzoeker of het exacte aantal binnen gekomen migranten worden geheim gehouden. Dat kan nog wel eens meer schrikken worden. Hier b.v. cijfers van onze oosterburen : http://www.michaelgrandt.de/migrations-luege-endlich-aufgedeckt/

  2. Kodi

   “Dan moet dat maar zei mijn man, maar nee, zelfs niet na ellenlange discussie wilde onze eerlijke hermandad onze aanklacht opnemen.
   En konden we onverrichte zaken naar huis.”

   Signaleer ik hier dat allochtone daders onraakbaarheid genieten en dus beschikken over een carte blanche om met hun criminele gedrag weg te kunnen komen? Dan is het mij wel duidelijk wie er hier in Nederland gediscrimineerd worden.

   1. Standaardbinnen

    Ben je nu pas achter, Kodi, het is toch algemeen bekend dat (licht)getinte Nederlanders, laat staan moslims, nooit in de cel belanden?
    Je weet toch ook wel dat in onze Nederlandse gevangenissen uitsluitend blanke Nederlanders zijn opgesloten?

    Sommige mensen moet je werkelijk álles uitleggen.

     1. Standaardbinnen

      Nou dan!

      Kodi, kom er maar in.

 6. EllyD19

  Zieke overheid.
  En met GL en D66 in de regering kunnen we straks niet eens meer de straat op.

 7. Ruud562

  Tja, wat kan je ook anders verwachten met een bewezen totaal verrot Ministerie van Justitie c.q. rechtelijke macht, van een totaal verziekt en verrot maar vooral ook een politiek correct en naief integratiebeleid, hé Asscher, van politicy die fraudeurs beschermen, hé Rutte, van politicy die hun ogen en oren louter en alleen op ‘Brussel’ hebben gericht, hé Pechtold! Wat kan je dan nog verwachten in zo’n land dat aardig op weg is een bananenrepubliek te worden! Oh, mag dat wel: bananenrepubliek of kan dat weer als een rascistische uiting worden beschouwed?

 8. Bes Tolen

  De westerse wereld is een smerige geïndoctrineerde geworden. Nou ja, vroeger was dat ook al wel het geval maar het is de laatste decennia gewoonweg erger geworden. Afbraak en agressie bedreigen ons. Nederland was eerder meer autonoom en dat scheelde. Maar nu zitten we opgesloten in Europese en internationale verbanden. De manier waarop deugt niet. Oude oligarchische machten, die vooral in de grote landen invloed hebben zijn het beste georganiseerd en links is een neo marxistisch links geworden en met veel van rechts multicultureel -politie correct. De VS als leidend althans voor zover we kunnen waarnemen, met Engeland op de tweede plaats en daarna Frankrijk zijn er op uit de burgers te misleiden en te degraderen. De praatjes over democratie en mensenrechten als propaganda kennen we onder tussen wel. De agressie en oorlogsvoering vallen ons steeds meer op.

 9. Babaji538

  De Telegraaf brengt, nieuwe naaktselfies van Heidi Klum
  op de markt.
  Bovendien voorspellen zij de ondergang van de wereld.

  Mocht u nog een pakje sigaretten bij de cafetaria
  in het dorp willen bemachtigen, dan had u het inzicht
  tot macht niet als een groene banaan moeten laten gaan.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.