Ex-moslima Zara Ismailova waarschuwt Nederland: ‘Hoe meer jullie islamiseren, hoe intoleranter de islam wordt!’

En zij kan het weten: zij leeft haar hele leven al onder het schrikbewind van de radicale islam.

Vandaag in het Algemeen Dagblad een oproep die je niet elke dag ziet in een krant die toch zeker bij de gevestigde linkse media hoort – het mediakartel, in een eigentijds synoniem. Namelijk dat de islam in Nederland méér is dan linkse tolerantie en broodnodig multiculturalisme.

Nee, een uitgebreid interview met ex-moslima Zara Ismailova die Nederland waarschuwt voor al het leed dat de islam ons land gaat aandoen als we toestaan dat deze religie nog groter gaat worden dan het nu al is. IJzingwekkend:

“Ze klaagt Nederlandse politici aan, die zich in haar ogen niet verweren tegen de toenemende invloed van de islam in het Westen. ,,Wij, in islam geboren vrouwen, weten wat de prijs van verzet is. Mark Rutte heeft er geen problemen mee. D66 vindt de islam een verrijking voor de Nederlandse cultuur. Jesse Klaver wil dat u zich aan de islam aanpast. Wil je wegkijken? Of er iets aan doen?” Dan roept ze de kijkers op om op de PVV te stemmen.”

Gesluierd doet Zara haar verhaal. Niet omdat ze dat onlangs haar geloofsafvalligheid nog graag doet, maar omdat ze gevaar loopt. Ook is Zara niet haar echte naam: die houdt ze geheim. Je bent als ex-moslim(a) namelijk allesbehalve veilig. Sterker nog: op afvalligheid staat de doodstraf, en er zijn – helaas ook in Nederland – genoeg gestoorde gelovigen die dat doodvonnis maar al te graag voltrekken. Een video die zij opnam om Nederland wakker te schudden dat de islam niet iets ‘schattigs’ of ‘exotisch’ is, maar een gevaar, maakt je óf razend, óf laat je de moed in de schoenen zakken:

Het is echt het omgekeerde van wat Zara verdient. Ze vertelt in het AD over haar tragische leven. Ze komt oorspronkelijk uit de Russische deelrepubliek Tsjetjenië, wat gewoon een islamistisch bolwerk is. Haar vader en haar ex-man vochten eerst tegen de ‘christelijke’ Russen, maar enkele jaren geleden waren ze gewoon naar Syrië gegaan om daar te vechten met de moslimradicalen van Al-Qaeda. Haar vader stierf in Aleppo.

Vluchten was niet eenvoudig, zeker niet omdat haar ex-man – een radicale gek die haar mishandelde en eiste dat ze zich van top tot teen sluierde – haar achtervolgde, en zelfs haar nieuwe mobiele nummer in Nederland wist te achterhalen. En zelfs haar moeder bedreigt haar met de dood:

“Mijn moeder wil bovendien dat ik terugkom om voor haar te zorgen, nu mijn vader dood is. Het is puur manipulatie. Zo gaat dat in de islam: als je als vrouw ouder wordt, krijg je macht, over de kinderen en over de aangetrouwde kinderen. Die macht wordt vaak misbruikt. Ze is een sterke vrouw en weet hoe ze moet manipuleren. Ik ben niet boos op haar, ze kent geen andere realiteit. Maar ik zei: ‘Luister, ik weet dat jij mijn broers op me afstuurt en die bedreigen me met de dood. Ik kan het niet meer, ik heb een andere weg gekozen. Ik kom alleen nog als lijk’. Toen zei mijn moeder: ‘Dat kunnen we regelen’. Mijn moeder. En ik weet dat ze het meent. Ze tekende feitelijk mijn doodvonnis. Sindsdien hebben we geen contact meer.”

Dit gun je dus niemand. En dus gunt Zara de islam ook aan niemand. Ze waarschuwt Nederland voor wat komen gaat, als we niet snel kunnen inzetten op een secularisering van moslims of op een bepaalde manier om de integratie te keren. Zara: “Jullie denken dat jullie iets goeds doen door te islamiseren en jullie waarden op te geven.” De waarheid is echter anders: “Maar het is juist omgekeerd: hoe meer jullie toegeven aan de eisen van moslims, hoe intoleranter de islam wordt en hoe meer jullie dreigen te verliezen.” Die ongemakkelijke boodschap, hopelijk landt die een keertje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. jennifer

  Wat ze zegt zal zeker wel kloppen, maar ze vergeet er een ding bij te zeggen, dat de burgers in Nederland weinig doen tegen de Islamisering van het land,en dit is wel duidelijk geworden met de verkiezingen toch.Rutte zal zijn missie en afspraken die hij heeft gemaakt met de EU Merkel en Soros zeker afmaken, dat was ook zijn doelstelling voor de verkiezingen dat hij wat afmaken moest, hij zei er niet bij dat hij het meewerken van de islamisering van heel Europa er mee bedoelde, en trok zelfs zijn misselijk makende turken truc uit de kast, en de domme Nederlanders trapten er weer in en gingen massaal stemmen op hem. Niet in de gaten en beseffend dat ze hiermee hun eigen ondergang voor de toekomst en hun kinderen en kleinkinderen mee gestemd hebben. Ken zelf ook iemand die op deze manier uit de Islam is gestapt en nu nog ondergedoken moet leven, in de Islam kent men en is geen tolerantie, het is en blijft een moordende ideologie ook al aanbidden partijen zoals D66 VVD CDA GroenLinks juist deze ideologie. Deze partijen zijn een gevaar voor eigen burgers, maar het domme volk stemt toch weer op hun,gemakzucht en onwetendheid is vaak de drang van domme burgers om op deze partijen te gaan stemmen die hun eigen burgers juist uitleveren aan de moordende Islam. Denk wat het islamiseren van Nederland is dat de klok inmiddels wel op 5voor 12 staat.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Carel Brendel schreef er een boek over; Het Verraad van Links.

  Links heeft een enorme hekel aan ‘nestbevuilers’ en ‘Uncle Toms’. Elk meisje, elke vrouw, elke jongen die wil ontsnappen aan de religieuze terreur wordt in de rug gestoken door links.

  Toen in Syria een dorp bevrijdt werd trokken de dansende en jubelende meisjes en vrouwen meteen de gehate burka van hun kop, het zijn deze meisjes en vrouwen die in de steek worden gelaten door de cultuur-relativistische Verlichtings-verraders uit het Westen.
  Tuig dat zich feminist en progressief noemt terwijl ze protesteren tegen de democratie en vrijheid.
  En dit verraderlijk tuig heeft haar tentakels in alle instituten, instituten waar onze kinderen worden volgestouwd met ideologische smurrie, dag in, dag uit constante propaganda in het onderwijs, de academische wereld en de media.

  Hou ze dom, giet ze vol met ideologische rotzooi en laat ze los op de maatschappij. Maak van individuen groepsdenkers, maak van de autonoom denkende mens een robot.

  En schaf toch eens de PO af !!!!

  De haat bij de -door de Staat gefinancierde Joop.nl- jegens deze vrouw zal wel weer immens zijn.
  Want wij zijn goed voor ‘de gekleurde medemens (valt het jullie op dat Links altijd in kleuren, identiteiten, groepen denkt en nooit in individuen ?) maar dan moet de ‘arme zielepoot’ geen eigen mening vormen of zich onafhankelijk opstellen want dan gaan we haar bedreigen en nestbevuiler noemen.
  Zie ondermeer Hirsi Ali maar duizenden gingen haar voor en honderdduizenden zullen haar volgen. De haat van Links tegen vrijdenkers en het individue is onuitputtelijk.
  Vandaar dat ze een Verbond hebben gesloten met de antidemocratische EUSSR en de meedogenloze islam ideologie.
  In feite zijn linkse figuren seculiere theocraten. Wieg tot graaf, alles overgieten met een benauwende, naargeestige en geestdodende groeps-ideologie)
  George Orwell keerde zich er vol walging van af.

  Links, de islam. De crusade tegen de unieke mens.
  Maar ze kunnen alleen maar winnen wanneer de rest blijft wegkijken
  (zoals bij de laatste verkiezingen)

  1. DennisEijs

   Dat valt wel mee, ik ben links en mij in de rug aanvallen zal ze dus niet lukken. Ik snap alleen niet hoe ze zo ziende blind zijn geworden.

 3. HaZ

  Een dappere poging van deze moslima, echter zal er nauwelijks aandacht aan besteed gaan worden, vrees ik. Het zal worden afgedaan als incident in huiselijke kring en daar zijn kanalen voor om dat aanhangig te maken; “doet u maar aangifte, dan kijken we er tzt wel naar, oke?”

 4. poison

  Men moet deze film maar eens draaien in de tweede kamer voor de neus van VVD, CDA, D66 en GroenLinks. Stof om over na te denken.

  1. corfo

   poison.
   De partijen die u noemt zijn ziende blind en horende doof.
   Niets en niemand kan hen weerhouden op hun weg van verkeerd populisme !
   Als zíj maar “goed” zitten, daar gaat het die minkukels om, zij zien écht niet om naar de bevolking. Pas een échte revolutie zal een einde aan deze schandalige behandeling van het eigen volk.

 5. Ni28

  Hier lezen wij, de normaal denkende mensen, niets nieuws wat wij al niet wisten of dachten. Weel een mooie bevestiging. Nu zal het op niets uitdraaien als wij GL en D66 in de regering krijgen. En ook de EU zit vol met multiculti idiootjes die deze mevrouw zullen zien als iemand van de PVV die gesluierd haar boodschap doet. Dat de EU met haar leiders Europa weggeeft is een feit en er is tot nu toe niemand die het wilt stoppen. De gekkie’s hier laten zich meeslepen door een GL popsterretje wat wilt je dan?

 6. Kodi

  De Islam als veroveringsideologie
  http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

  En hoe meer procent Islam, hoe dramdwingerder en hoe agressiever de Islam zich zal gaan manifesteren. Er is geen land wat ontkomt aan het geschetste profiel.

 7. dapperedodo

  Wat heb ik te doen met deze vrouw. Hoe sterk moet je zijn om te doorstaan waar zij doorheen moet. Het snijdt me in het hart deze vrouw.

  Ze heeft gelijk. Ik zie hele grote overeenkomsten met de islam (de cultuur en het geloof) met narcistische persoonlijkheden Hoe toleranter je bent hoe intoleranter ze worden. Het maakt dat ik een nog grotere hekel krijg aan Klaver en Pechtold en die hele zwik van de gevestigde orde. Ben er nog steeds niet uit of het naiviteit is of een hele erge kwaardaardigheid bij deze partijen.

  1. Marija

   Ga maar uit van het laatste en het kan dus niet hard genoeg worden bestreden.
   Doe er nog een schep eigen belang bij en ongeïnteresseerdheid m.b.t. LANDSBELANG, dan komen we in de richting.

 8. Lex

  Go Heftig, vol verbijstering en afschuw heb ik de video geheel bekeken. Een moslima heeft het nog slechter dan een hond.

  Dat dit niets nieuws is dit is al jaren bekent zelfs Geert Wildes heeft het al diverse maal benoemd.

  Tja die oogkleppen zitten toch zo lekker.

  Tijd dat er grote organisatie komt voor de opvang van ontsnapte moslima’s save havens waar ze kunnen verblijven.

  1. Lex

   Het probleem is dat voor een dergelijk organisatie het heel moeilijk word om mensen te vinden ze tekenen automatisch hun doodvonnis.

 9. nick

  Zoals Geert Wilders alle jaren van zijn gegijzelde bestaan al zegt;
  “Ik heb niets tegen de mensen, (moslims door geboorte) maar tegen de Islam die ze slaven maakt en onderdrukt.”

  Hij vraagt en wenst dat elke moslim de islam afzweert om daarna een normaal menselijk bestaan te kunnen leven. De Islam is een groot gevaar voor de vrijheid van mensen, vooral voor vrouwen maar ook mannen worden dom gehouden in een onmenselijke ideologie die ergens, 1400 jaar geleden onstaan is. Men zegt;bedacht door ene Mohammed, die volgens de overleveringen een puur slecht, gewelddadig en totaal gestoord mens was. Die krankzinnigheid volgen ze nu nog steeds bij de Islam, geen moment geëvolueerd maar totaal achterlijk gebleven in hun gewelddadigheid en onmenselijkheid.

  Wilders probeer deze walgelijke veroverings ideologie te bestrijden omdat hij, visionair als hij is, ziet dat deze bezig is de wereld te veroveren! Hij ziet met lede ogen dat, normaal gesproken verstandige, mensen trappen in de Islam en deze bestempelen als een onschuldig geloof! Niets is minder waar! Eens zullen de ogen open gaan maar dan is het hoogstwaarschijnlijk te laat.

 10. dapperedodo

  En wat zij zegt over de verhoudingen binnen een moslimgezin klopt ook als een bus. Ik heb al zoveel boeken gelezen over de moslimcultuur, dat ik echt niet meer in de gematigde islam geloof.

  De moeder krijgt pas macht als haar zonen gaan trouwen en aangezien ze haar leven lang onderdrukt is kan ze de flexibilteit niet eens meer opbrengen haar schoondochter beter te behandelen. Ook de onwetendheid speelt een grote rol. Echt alles draait om macht. Ook de burgemeester van Rotterdam zal zijn dochter nooit en te nimmer met een ongelovige laten trouwen en daar begint de scheiding tussen West en Oost zich al af te tekenen.
  Nederland heeft gekozen. Een onjuiste keus door naiviteit.

 11. Floris

  Tim schreef: “En zij kan het weten: zij leeft haar hele leven al onder het schrikbewind van de radicale islam.”
  ———————————————————————-
  Hou toch eens op met dat ‘radicale’ er voor te schrijven, want daarmee geef je niet alleen een brevet van onvermogen af maar bagatelliseer je de wantoestanden. Door te stellen dat het aan de radicale islam ligt zeg je in wezen dat het niet aan de islam zelf ligt maar slechts aan een deel ervan dat radicaal is.

  En dat is pertinent NIET waar. Hier, lees dit eens: https://www.trouw.nl/home/de-gematigde-islam-bestaat-niet~ac5e31f4/

  En zo kunnen de politici er ook van wegkijken. Ja, zeggen ze dan: dat is de radicale islam. De gewone islam is heel anders. En zo blijft alles bij het oude. Lekker makkelijk, nietwaar?

  1. Syntha

   Tim moet nog leren (als hij het tenminste niet toch..al..wel..weet), dat er geen “moderate” of “gematigde” ISLAM bestaat. Wel zijn er gematigde en moderate Moslims.

   Deze video heb ik gezien, voordat de verkiezingen er waren, en velen met mij.
   Het feit, dat Geert Wilders als tweede partij niet mee mocht regeren, vond ik heel erg, mede om deze reden.
   En zoals zij, zijn er velen meer. Ze zitten vast, onder bedreiging van de dood…ik hoopte op een kans voor haar en velen met haar.
   Maar helaas. De gewetenloosheid van de “leiders” kent letterlijk geen grenzen vrees ik.

   1. Guus Geluk

    “Het feit, dat Geert Wilders als tweede partij niet mee mocht regeren, vond ik heel erg, mede om deze reden. (…) De gewetenloosheid van de “leiders” kent letterlijk geen grenzen vrees ik.”

    Geert Wilders heeft aangegeven niet met de VVD samen te werken, zolang die partij onder leiding staat van Rutte. Als hij alsnog samen met Mark in een kabinet stapt, heeft hij zijn kiezers gigantisch belazerd

 12. Yasminaa_200

  Wtf?? oke als ze ex moslima wil zijn prima maar ze wil niet voor haar BLOED EIGEN MOEDER ZORGEN?? SORRY MAAR DAN BEN JE EEN SLECHTE DOCHTER EN SLECHT TEGENOVER JE MOEDER STAGFIRULLAH

  1. Bosche draak

   De moeder die haar terug in die achterlijkheid wil gooien?
   Dat ze nog slechter wordt behandeld dan een hond?
   Dat ontaarde loeder verdient geen kinderen, dat ze maar naar de hel loopt en met haar stompzinnige religie erbij!

   En ik spreek geen kebab dus dat laatste woordje zal ook ziek zandbak gezeur zijn.
   VADE RETRO SATANAS!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.