Geert Wilders: "Of we sluiten onze grenzen of we worden een provincie van Afrika"

Geen categorieapr 03 2017, 12:00
"#GrenzenDicht."
Geert Wilders zal ongetwijfeld weer zorgen voor woede onder politiekcorrecte linksmenschen. De PVV-leider liet eerder vandaag namelijk weten op Twitter dat de grenzen wat hem betreft onmiddellijk dicht moeten. Gebeurt dan niet dan "worden we een provincie van Afrika," aldus leider van de tweede partij van het land:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/848789341769957376
Voor GoedVolk roept dat dit "bangmakerij" is: misschien dat jullie dat even moeten zeggen tegen de Britse oud-Libië ambassadeur. Die zegt namelijk weten dat maar liefst 1 miljoen Afrikanen al op weg zijn naar Libië om van daaruit de oversteek te maken naar Italië:

Europa zal de grootste moeite hebben om de migratiestroom vanuit Libië nog te stoppen. Een miljoen Afrikanen zijn al op weg naar Libië om vanaf de kust met rubber bootjes de oversteek naar Italië te kunnen maken. 'De pogingen van Europa om de Libische kustwacht te trainen komen te laat en op de verkeerde plek.'

Joe Walker-Cousins houdt zelfs rekening met nóg hogere aantallen:

"Mijn bronnen in de regio zeggen dat er al een miljoen migranten op weg zijn naar Libië, als het er niet meer zijn. Die zitten al in de pijnlijn vanuit West Afrika en de Hoorn van Afrika."

Europa probeert op dit moment een immigratiedeal te sluiten met Libië, wat er vrijwel zeker op neerkomt dat dit land gratis geld krijgt om nepasielzoekers tegen te houden. Zo'n deal bestaat ook al met Turkije. Op zich klinkt dat allemaal heel leuk, maar volgens Walker-Cousins komt dit te laat. Daar komt natuurlijk nog eens bij dat Europa zichzelf daardoor afhankelijk maakt van de goodwill van Libië. Dat land kan Europa vervolgens chanteren zoveel het wil. "Meer geld of we zetten de sluizen weer open." Europa kan dan maar één ding doen: nóg meer geld overmaken, zonder eind.
Betekent dit dan dat Nederland de grenzen maar helemaal op slot moet gooien? Natuurlijk niet. Er zijn immigranten die wel degelijk welkom zijn. Maar je kunt de deur wel degelijk dichtdoen, en alleen opendoen voor mensen die a) kans hebben om een asielstatus te krijgen of b) als gewone immigranten in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning omdat ze iets toevoegen aan de samenleving en/of omdat ze de partner (of het kind) zijn van een Nederlander (die in hun onderhoud kan voorzien). Dat geldt dan niet alleen voor Nederland, maar ook voor Europa: de Europese buitengrenzen moeten bewaakt worden, en alleen kanshebbers moeten doorgelaten worden. Kansloze nepasielzoekers moeten Europa niet eens binnenkomen.
Maar ja, helaas heeft Europa de moed niet om de daarvoor noodzakelijke maatregelen te treffen. Voor je het weet wordt je dan weggezet als racist, en als de Europese boven ons gestelden iets vreselijk vinden dan is dat het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten