Gestoorde moslimextremist Maiwand heeft zin in zijn hoger beroep: “Dit is de beste vorm van jihad!”

“Als we niet opstaan gaan ‘ze’ alle moslims vervolgen en doen wat Hitler gedaan heeft met de Joden.” Aldus Shabir Burhani annex Maiwand al-Afghani in een livestream. De jongeman staat vandaag terecht in zijn hoger beroepszaak vanwege zijn opruiende gedrag.

Moslim-extremist Shabir Burhani – die zichzelf de nom de guerre Maiwand al-Afghani heeft gegeven staat vandaag voor de rechter, aldus een verklaring op zijn eigen Facebook-pagina. Het is het hoger beroep van een zaak die het Openbaar Ministerie de Neder-Afghaanse islamitische ideoloog heeft aangebonden, vanwege het constante oproepen tot haat en geweld jegens ongelovigen. De “taghut”, zoals dat heet in het Arabisch. Vanochtend leek Shabir al zin te hebben in de nieuwe confrontatie met de strafrechters van het Haagse Gerechtshof. Shabir:

“Nu lekker douchen en dan voorbereiden op de grote ideologische confrontatie met de Taghut.”

Juist ja. Dat de extremiste jongeman er zin in had, bleek ook wel uit een filmpje dat hij kort daarna op Facebook zette. Daarin sprak Shabir van een jihad die hij gaat voeren bij het Gerechtshof. Kijk zelf maar mee:

In hetzelfde filmpje beticht Burhani de rechters die hem uiteindelijk in eerste aanleg veroordeelden tot 240 uur taakstraf van het voeren van een showproces. Zij straften hem alleen maar, omdat ze bang zouden zijn dat Geert Wilders aan de macht zou komen na de verkiezingen van 15 maart jongstleden.

Nu die stembusgang achter de rug is, hoopt Burhani op rechters die niet “fascistisch” zijn, zoals hij de vorige keer zegt te hebben meegemaakt. Wat Burhani met name hoog zit, is het feit dat Geert Wilders voor de “grievende woorden” die hij uit geen straf krijgt, maar hij dat wel krijgt vanwege zijn herhaaldelijke oproepen tot geweld.

De vervolgde moslim-extremist vindt verder dat de Nederlandse staat zijn studieschuld moet kwijtschelden. Door de stress van zijn vervolging heeft hij immers zijn studie verknald. Juist ja. Tot zover uw dagelijkse portie moslimgekkies!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. henk vintage

  Het is toch allahgeklaagd dat je in Nederland met een i.q. van 80 een studieschuld kan opbouwen.

  1. Seneca

   Dat is te wijten aan het lage IQ dat zo kenmerkend is voor dit soort stupide lieden.

 2. Ni28

  Dit soort moslims veranderen onze democratie in een politiestaat. De rechtszaal als een propagandahuis. Het stikt van de jihad waar je ook komt. Is dit het verrijking van onze maatschappij?

 3. corfo

  Deze islamitische parasiet zou zich eens moeten afvragen waarom men in west Europa de buik vol heeft van figuren als deze man. Wat zou deze man dan toch gestudeerd hebben, vraag je je af. Deze laagsoortigen z.s.m. verwijderen uit ónze maatschappij, zij voelen zich hier totaal niet thuis, en dat is terecht. Wát een kwallenbak van een vent !
  Kost ons alleen maar handenvol geld en levert geen enkele bijdrage aan de maatschappij.
  Z.s.m. terug in je zandbak, jihadist !!

 4. HaZ

  De Nederlandse Staat zou dit moslimuitschot juist een boete moeten aanrekenen voor het verkwanselen van zijn studie. En ook hier zien we weer de weerzinwekkende en tenenkrommende strafmaat voor dit soort schorem: 240 uurtjes bladharken.

 5. HaZ

  De PVV werkt aan een wetsvoorstel om dubbel paspoort onmogelijk te maken
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28012269/__PVV_wil_af_van_dubbel_paspoort__.html
  U kunt stemmen via Twitter……..
  Na 1.175 stemmen: 86 % vind het een goed plan en 14 % een slecht idee.

 6. Floris

  “Als we niet opstaan gaan ‘ze’ alle moslims vervolgen en doen wat Hitler gedaan heeft met de Joden.”
  ———————————————————————
  Dit soort figuren neemt gewoon de retoriek van links over.

 7. HW

  Dit is zeker een grap van deze idioot.
  Ze moeten hem niet straffen, maar terugsturen naar het land van herkomst.
  “Auf nimmer wiedersehen”.
  Dan kan ik er ook mee leven, dat we ook nog zijn studieschuld kwijtschelden, maar alleen als hij echt oprot.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.