Gidi Markuszower (PVV): ‘Pechtold kan z’n zweterige handje beter gebruiken om betonschaar-Marokkaan uit te zetten!’

Klare taal van de PVV, tegenover de lege symboliek van D66. Want wat gaan we nu écht doen eens doen aan de steeds vaker voorkomende aanvallen op homoseksuelen? Gidi Markuszower – een nieuw PVV-Kamerlid – heeft wel een idee.

Terwijl D66’ers hand in hand over het Binnenhof lopen, is er in Den Haag gelukkig ook nog een partij die wél concrete voorstellen heeft om iets te doen aan de geweldsplaag waarmee Nederlandse homoseksuelen in een steeds grotere mate mee te maken hebben.

Het moge namelijk niet verbazen dat het vaak Marokkaans tuig is, dat het nodig vindt om homo’s af te ronselen. Wat biedt dat voor voordeel? Nou, heel simpel. Die kan je het Nederlanderschap afpakken en gewoon het land uit lazeren. Hoppakee! De PVV heeft dat nu ingezien, en bij monde van Kamerlid Gidi Markuszower wordt dat voorstel nu ook daadwerkelijk gedaan:

“Daarom wil Markuszower (39) dat dubbelepaspoorthouders die betrokken zijn bij geweldsdelicten, worden gedenaturaliseerd en het land uitgezet. ‘Dat is het geluk van de dubbele nationaliteit. Je hebt dan een extra wapen,’ aldus Markuszower.

Als het aan de PVV ligt, zit een dader eerst een lange straf uit van zo’n tien tot zestien jaar. Daarna moet hij worden uitgezet. ‘Dan kan je handen vasthouden met Wouter Koolmees, maar Pechtold kan dat zweterige handje beter gebruiken om die Marokkaan tegen die tijd naar Schiphol te leiden.’”

Die kan je dus in je zak steken, Pechtold! Geen woorden en handgebaren, maar daden.

Want het bizarre van de huidige wetten is: zelfs áls er nu een rechter is die zou overwegen om de betonschaar-homofoben te denaturaliseren, dan kán dat niet eens. Het huidige recht heeft die mogelijkheid doelbewust dichtgezet. Tijd om dat dus eens open te breken, om te zorgen dat buitenlandse criminelen die denken dat ze er in Nederland op los kunnen rammen in ruil voor wat taakstrafjes en voowaardelijke detineringen het spreekwoordelijke zwijgen wordt opgelegd: Nederlanderschap afpakken, en over de grens knikkeren.

Nederlanders zijn gastvrij, maar aan onze gastvrijheid moet ook een grens zitten. En op straat iemand vanwege z’n geaardheid met een betonschaar al z’n voortanden uit z’n mond timmeren? Ja, dat lijkt me een moment bij uitstek om iemand z’n dubbele paspoort af te nemen. Heel goed dus dat PVV’er Markuszower dit dan ook voorstelt. Zogenaamde LGBT-vriend Alexander Pechtold met z’n nutteloze handjesacties kan daar nog wel wat van leren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Hear, hear

  Er is echter 1 probleem
  Wanneer we consequent delinquenten denaturaliseren en uitzetten behoren deze nu schier onoplosbare problemen binnen nu en 20 jaar tot het verleden.
  Dan is NL weer veilig voor de ouderen, de zwakkeren, de wetsgetrouwe burger.

  En dat is iets wat de gelijkgeschakelde politici, deskundige-in-de-duimzuigkunde en media juist NIET willen.
  Effectieve oplossingen zijn taboe en dus blijft het dweilen met de kraan open en kan een miezerig en vunzig ventje als de Armeense genocide ontkenner Alexander P. bewondering oogsten wanneer hij zich weer -in alle veiligheid van het Binnenhof of zijn roomblanke welgestelde wijk- te buiten gaat aan ijdeltuiterij en virtue signalling.

  Pechtold c.s. zijn mededaders.

 2. Ni28

  Pechtold is een idioot. Punt!

  1. jennifer

   Niet alleen hij die mensen die op D66 gestemd hebben kunnen zich in de rij van idioten aansluiten inmiddels toch.

 3. rosmalen53

  De PVV had toch geen oplossingen?

  1. Isolde

   Dit is ook geen oplossing. Daar is de PVV ook niet van.

 4. corfo

  Ik heb onlangs op Jazeera gehoord dat ze héél erg bang zijn geworden nadat enkele Kamerleden hand in hand een 10-tal meters ging wandelen, elkaar daarbij vergenoegd aankijkend.
  Ook enkele regeringsleiders van landen in noord Afrika, deden het bijkans in hun broek.
  Dappere jongetjes en meisjes uit de 2e Kamer, leuk gewandeld hoor, nu de handjes los en doe verdomme eens een keer iets, stelletje klunzige figuurtjes !!

 5. Babaji538

  Elke grappenmaker houdt zich aan het woord.
  Meester Koolmees doet zijn naam eer aan, door
  voortdurend positieve, goede en bekwame geluiden
  af te stoten.
  De Schoolmeester laat immers geen krijt krassen
  op het bord.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.