In een handomdraai een prachtige woonruimte!

afbeelding2
Foto:

Klaar met je standaard woonruimte en wil je wat anders? Thuis komen in een ruimte die je inspireert, rust geeft of je gewoon dat thuis gevoel geeft?

Voeg dan je persoonlijkheid toe aan je woonruimte met muurstickers. Een nieuwe trend maar helemaal zoals jij dat wilt om je woning een unieke look te geven. De mogelijkheden met muurstickers zijn eindeloos. Een mooie natuurprint in de woonkamer of een hartverwarmende spreuk in je slaapkamer om je dag goed te beginnen. De teksten kun je zelf maken zodat ze uniek voor jouw en je gezin zijn. En dat binnen een paar minuten! Muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Ben je snel toe aan wat nieuws? Dan heb je met muurstickers de ideale decoratie.

Muurstickertrends 2017

Hieronder hebben we een aantal muurstickertrends van  2017 opgesomd. Zorg er altijd voor de muurstickers op vlakke ondergronden worden aangebracht zoals muren, ramen, kastjes of deuren.

Muursticker stippen

Steeds meer muren in woon, slaap of kinderkamers worden voorzien van stippen muurstickers. Je brengt de stippen eenvoudig naar wens aan. Grote gouden stippen van 30 cm of kleine zwarte stippen, het is mogelijk in alle kleuren en formaten. Niet helemaal tevreden? Dan haal je hem er makkelijk weer af en plak je hem zo op dat plekje waar het wel helemaal perfect staat! Iedereen zal onder de indruk zijn van jouw huis.

afbeelding1

Dieren muurstickers

Ben jij een echte dieren liefhebber? Met dieren muurstickers zijn er 100derden mogelijkheden. Creëer je eigen bos of jungle vol met dieren. Realistische dieren kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je interieur. Maar ook de muren in je kinderkamer kunnen volledig voorzien worden van een dierenbos is kinderstijl.

afbeelding2

Eigen teksten maken

Ben je creatief en heb je liever originele decoratie? Stel dan je eigen tekst muursticker eens samen. Een quote, familieregels, je favoriete gerecht of wellicht wel de namen van je kinderen. Met een eigen tekst muursticker geef je je woonruimte een persoonlijk tintje. Zo voel je je altijd gelijk thuis!

3

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

1 reactie

 1.   

  Er zijn mensen die mij aankijken,
  maar ze zagen me nooit.
  Laat staan dat ze ooit welkom waren
  in mijn woning.
  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!