Indringend nieuw filmpje van de PVV: Afrikaanse moslimbevolking groeit explosief, en ze komen ónze kant uit

In een nieuw filmpje dat de PVV gaat uitzenden op de NPO waarschuwt partijleider Geert Wilders voor lui achterover leunen terwijl de grootste migratiegolf uit de menselijke geschiedenis onze kant uit komt.

In de zendtijd voor politieke partijen op de televisekanalen van de NPO arriveert binnenkort een nieuw filmpje van de PVV. En wie louter van goed nieuws houdt, kan het beter niet kijken. Want het verse filmpje van de partij van Geert Wilders stelt somber. Heel somber.

Het filmpje laat namelijk zien wat er gebeurt als Europa zich niet wapent tegen de overbevolking die momenteel in Afrika plaatsvindt. In de aankomende 80 jaar zal de populatie van dat continent verviervoudigen, zo vertelt Wilders. Afrika wordt gewoon overspoeld met mensen, en dus zal een groot deel van die mensen naar ons toekomen: “Een demografische tsunami komt vanuit Afrika op ons af. Onze bevolking dreigt vervangen te worden.” Op beeld zien we vervolgens hoe het ‘blauwe’ Europa onder de voet wordt gelopen door ‘rode’ migratiestromen uit het zuiden, en die langzaam het hele continent van kleur doen verschieten.

Maar zo’n massa-immigratie is wellicht zo’n probleem nog niet als die ‘nieuwe’ Europeanen zich allemaal netjes aan de Nederlandse judeo-christelijke normen en waarden houden. Nou, vergeet dat maar: “Vele van de immigranten zijn moslims,” aldus de felle stem van Wilders in het filmpje. En dus leidt die komst tot “meer intolerantie, onderdrukking van vrouwen, homo’s en christenen. Meer geweld en meer terreur,” aldus de PVV-leider.

Dus nee: wie op zoek is naar een opbeurend filmpje moet niet naar dit nieuwe audiovisuele epistel van de PVV kijken. “Grenzen dicht,” stelt de partij nog wel bij wijze van oplossing als slotsom van de weinig opbeurende toekomstvoorspelling.

Maar dat laat onverlet dat je als mens toch niet zo vrolijk wordt van een deprimerend filmpje als dit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Peter Selie

  De EU deelt aan Polen en Hongarije mee dat ze of de massamigratie accepteren of moeten uittreden
  (Door: Virginia Hale – Vertaling: E.J. Bron)

  Frankrijk en Duitsland roepen, samen met tot 21 andere EU-lidstaten, Polen en Hongarije ertoe op dat zij of de migranten volgens het quotasysteem accepteren of de Europese Unie verlaten. De beide landen hebben tot nu toe de Brusselse eisen genegeerd om migranten, die op dit moment in grote aantallen in Italië en Griekenland wachten, op te nemen. De publieke opinie in Hongarije en Polen is sterk gekant tegen de gedwongen opname van duizenden migranten uit niet-Europese culturen.

  De conservatieve en sinds 2015 in Polen regerende partij PiS won de verkiezingen deels alleen maar vanwege het feit dat de kiezers boos waren over de acceptatie van het quotasysteem tot opname van migranten door de voorgaande regering.

  In Hongarije was minister-president Viktor Orbán vanaf het begin een luide tegenstander van de maatregel, waarbij hij op het standpunt staat dat de gedwongen opname van migranten door de lidstaten illegaal zou zijn en “het terrorisme in Europa zou verbreiden”.

  Dit jaar kregen de beide landen een ultimatum voorgeschoteld om te beslissen of ze hun houding tegen de massa-immigratie willen handhaven, waarmee hun lidmaatschap van de EU in gevaar is, aldus een vooraanstaande diplomatieke bron uit een van de zes oprichtingslanden van de EU tegenover de krant de “The Times”. De bron zei:

  “Ze zullen moeten beslissen: zijn ze deel van het Europese systeem of niet? Men kan de EU niet chanteren, eenheid heeft een prijs.”

  Van het Europees Gerechtshof wordt verwacht dat het de komende weken een hoorzitting over de rechtmatigheid van de migrantenquota zal houden. Een oordeel hierover – er wordt over het algemeen aangenomen dat dit oordeel positief zal uitvallen – moet geveld worden tot het eind van dit jaar. De bron zei:

  ”We hebben er vertrouwen in dat het Europees Gerechtshof de rechtmatigheid zal bevestigen. Dan moeten zij de beslissing accepteren. Mochten ze dat niet doen, dan dreigen consequenties en wel zowel financiële als politieke. Er zal geen sprake meer zijn van verkiezingsbeslissingen. Het is niet één voet er in en één er uit. Hierin zullen we heel hard zijn.”

  Hongarije telefoneerde hierover met het gerechtshof, omdat het er op staat dat het cultureel en betreffende de grondwet onverstandig is onwillige lidstaten asielzoekers op te dringen.

  In december stelde Orbán met betrekking tot de politiek van de import van een groot aantal personen uit de Derde Wereld dat Hongarije en andere landen in Centraal-Europa “de gelegenheid hadden om van de fouten van West-Europa te leren”.

  “Hongarije is een stabiel eiland in de turbulente westelijke wereld, omdat hier het volk naar zijn mening wordt gevraagd en wij ons land verdedigen tegen de illegale immigratie.”

  In het jaar 2015, toen de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, eiste dat Oost- en Centraal-Europese EU-lidstaten een vergelijkbare demografische verandering als West-Europa zou moeten doormaken, werd Hongarije expliciet genoemd. Timmermans zei:

  “Iedere samenleving overal in de wereld zal in de toekomst divers zijn – dat is de toekomst van de wereld. Daarom zullen de Centraal-Europese landen daar aan moeten wennen. Ze hebben politieke leiders nodig met de moed dit aan hun bevolking uit te leggen en niet hun bevolking angst aan te praten, zoals de heer Orbán dat de afgelopen maanden gedaan heeft.”

  “Breitbart London” berichtte dat de Europese Unie in West-Afrika en in de landen aan de zuidkust van de Middellandse Zee asielproces centra wil openen, omdat het continent “zes miljoen migranten nodig heeft”, zoals de Eurocommissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, vorige maand zei.

  1. swetsnek

   EEEEEeeeeen cut pfffffffffffffffffffffff

   1. Guus Geluk

    Ja, van dat eindeloze copy/paste word ik ook moe.

    1. IJscoman

     Guus, als je het niet wilt lezen sla je het gewoon over. Makkelijk zat. Vind je het wel interessant genoeg om te lezen wees dan blij dat het je onder ogen komt, want zelf zal je niet naar XNieuws (of soortgelijke sites) toegaan. Je bent nooit te oud om er wat bij te leren, toch?

     1. Beukman

      @IJsje
      Guus heeft een punt, vind je niet? We kunnen hier allemaal ellenlange stukken gaan lopen plakken, maar is dat werkelijk de bedoeling?

      Verder snap ik niet waarom je je eigen stelregel niet zelf toepast op Guus zijn bijdrage: “Als je het niet wilt lezen sla je het gewoon over.”
      Of is het bij jou “Regels zijn er voor anderen, uitzonderingen zijn er voor mijzelf”?

     2. IJscoman

      Beuk, ik zit toch niet te zeuren over ellenlange copy/paste teksten? Ik geef Guus gewoon een advies.

     3. Guus Geluk

      @IJscoman, die ellenlange teksten worden veelal ge-copy/past om een bepaald punt te maken. Maak dan gewoon je punt, zonder het forum vol te spammen met artikelen van zo’n ongure conspiracytheoristen-site als Xnieuws en EJ Bron.

    2. Floris

     Trol Guus maakt lange dagen op DDS. Wat zal hij straks weer lekker slapen in zijn trollenmandje. Om morgen weer van vroeg tot laat de bezoekers van zijn oninteressante meningen te voorzien.

     Tja, als je geen leven hebt kan je altijd nog trol worden.

     1. Guus Geluk

      Je bent zelf een trol, @Floris.

   2. Peter Selie

    Weer terug onder een nieuw account sarko? Dat merkte ik al aan jouw reacties die meestal een of twee regels in beslag namen.

  2. jennifer

   Als die landen dan slim zeggen ze bekijk het dan maar we redden het wel zonder de dictatuur van de EU; maar willen ons land niet in een islam land gaan veranderen.

   1. Pjotter

    Jennifer@ 1.)Als die landen dan slim zeggen ze bekijk het dan maar we redden het wel zonder de dictatuur van de EU; maar willen ons land niet in een islam land gaan veranderen.
    2.)En mogen we even beuren als jullie ons dumpen.

 2. toetssteen

  Ontwikkelingshulp verbeterde de volksgezondheid waardoor nu de vrouwen aldaar gemiddeld 5/6/7 kinderen op de Afrikaanse bodem zetten.
  Op zich geen probleem, maar met een gemiddeld IQ van 65/85 kan men wachten op de problemen. (IQ is of u het leuk vind of niet, erfelijk).

  Ik heb al eens als scherts gezegd: zijn die het willen trekken uit Europa naar Afrika en omgekeerd; er is 1 maar, er is geen terug. Ik durf te wedden dat binnen 100 jaar Afrika groeit en bloeit en Europa is verpauperd.

  1. Peter Selie

   Het recente voorbeeld is Zuid-Afrika.

   1. toetssteen

    @Peter Selie
    Correct. En weet u, het bizarre is dat de mensen die zich beroepen op daar hun roots te hebben, niet eens weten dat ze zwatelen. De oorspronkelijke bevolking waren de Ko en de San volkeren. Mja, die aardig zijn uitgeroeid door die emigranten, lees de immigranten uit centraal Afrika.
    De Ko en San zijn overigens lichter van huid en haar en hebben een spitsere neus. Hun taal bestaat uit ‘klikgeluiden’; hel apart om te horen.

  2. van Urk

   Dat IQ proberen aan te brengen op Afrikaanse kinderen en studenten komt ook uit onze zakken. Volgens mij heb je in die betreffende landen daar een regering voor om voor goede scholing en infrastructuur te zorgen maar deze “schurken” lopen liever in ruil met hun zeer rijke grondstoffen aan goud, diamanten, olie, petroleum, uranium, koper, ijzer en aluminium te shoppen op een wapenbeurs in China of Rusland.

 3. Ni28

  Ook deze waarschuwing wordt genegeerd want onze politici vinden het prima zo. Lijkt te horen bij de planning. De PVV zal weer genegeerd worden al wil de PvdA breken met de uitsluiting van Wilders. Ik moet het nog zien of andere partijen zich hier bij aansluiten. Maar misschien is er een beginnetje.

 4. nick

  Vergeet niet dat EWilders een visionair is!
  Hij heeft tot nu toe altijd zijn gelijk gekregen! Laat dat een waarschuwing zijn want deze voorspelling is geen grap maar de bittere waarheid!

  We gaan overlopen worden door Afrika en daar is geen houden aan. We moeten nu heel strenge en strikte maatregelen gaan nemen willen we dit overleven! Aan onze linkse politici hebben we niets en zelfs het tegendeel, ze laten het graag toe tenkostte van de bevolking, onze vrijheid en welvaart.

  De EU is helemaal een ramp voor de aangesloten landen. Dus stop die EU, stap eruit en red je land!

  1. van Urk

   Nick@ Maar door deze visionair worden wij niet geregeerd. We zullen het nog steeds moeten doen met grens opzoekende naieve figuren die later (als het dan al te laat is en zij gepensioneerd zijn) met krokodillentranen in hun ogen tijdens een interview voor de tv uiteindelijk durven gaan zeggen dat Wilders tenslotte toch gelijk had.

   1. van Urk

    Ik bedoel grens verlengende figuren. Tijdens hun verkiezingspraatjes weten zij wel waar de grenzen liggen om op tijd een halt toe te roepen maar in de praktijk kan de burger weer gaan huilen.

  2. jennifer

   Hij heeft hier zeker gelijk in, en ook met die bevolkings explosie die de EU gaat verwelkomen uit Afrika. Ongevraagd jaarlijks miljarden naar die handophouders daar en hun corrupte regeringen, en dan toch nog deze kant op komen. Wordt de hoogste tijd dat er een leger de zee opgaat en die bootjes lek laat schieten want wat er nu al weer aankomt zal zeker heel Europa gaan ontwrichten, en dat alles dankzij de regering en de hulporganisaties die teren op de centen van de belastingbetaler en hun in Afrika al de weg wijzen en zeggen naar welk land ze toe moeten gaan om op de centen van de burgers daar te kunnen leven, om dan als dank hiervoor de burgers met al deze ellende op te schepen. Moedeloos wordt je ervan en ze doen er niets tegen vanuit de EU nee ze verwelkomen ze nog wat de bedoeling is van hun om Europa versneld te islamiseren.

 5. poison

  Afrikaanse bevolking verviervoudigd. Dan moeten wij maar snel kapotjes gaan uitdelen daar in Afrika.

  1. jennifer

   Nee beter zou zijn artsen ernaar toe sturen en ze castreren en steriliseren. En wel verplicht.

   1. Beukman

    @Jennifer
    En anders kan je ze altijd nog vergassen. Niet, Jennifer?

    1. IJscoman

     Beukman zoekt brede steun voor zijn endlösung. Je ziet hoe ver links wil gaan. Over lijken, inderdaad.

     1. Beukman

      Leuk, @IJsje. Rechts wil mannen met een kleurtje verplicht castreren. Hoe gaan we dát noemen?

     2. IJscoman

      Ach Beuk, hoe we het gaan noemen is niet interessant. Het is in ieder geval een optie om de geboortebeperking in Afrika gestalte te geven.

      Misschien moeten we ook een aantal Afrikaanse landen onder curatele stellen en opnieuw koloniseren. Zelf brengen ze er geen moer van terecht.

    2. toetssteen

     Zot! Waarom geen plu gebruiken als het regent?

     1. van Urk

      IJscoman@ Laten wij de kolonisatie anders gaan noemen: Adoptielanden. Elk westers land schopt ieder Afrikaanse machtshebber uit hun stoel en adopteert een Afrikaans land om tot het niveau te tillen dat zij later ons niet meer nodig hebben. Het ging vroeger helemaal verkeerd en te snel om de macht over te gaan dragen aan Afrikaanse machtshebbers die totaal niets hebben gedaan dan alleen maar armoede en oorlogen te veroorzaken.

     2. Guus Geluk

      Zo is dat. Onze kolonieën leven al jaren in vrede en rijkdom, dankzij de overheersing van het Koninkrijk der Nederlanden. Ik stel voor Zuid-Afrika wederom aan ons imperium toe te voegen.

     3. IJscoman

      Een heel uitstekend idee Van Urk. Zo bedoelde ik het ook toen ik het over ‘koloniseren’ had. Dictatoriale geregeerde landen waar de bevolking uitgebuit en onderdrukt wordt bevrijden, adopteren en op weg helpen naar een nieuwe, beter gegrondveste, tweede kans. En dan ook tevens de geboortebeperking en -planning hoog op het programma zetten.

    3. jennifer

     Jij bent wel heel erg, zit er toch nog een kleine Hitler hier op de site. Wat is er verkeerd aan om te zorgen dat er geen kinderen meer geboren worden uit dat inteelt volk, want zo is het de wereld ziet er in een paar generaties uit met allemaal hersenloze malloten met ieder gevaar voor de hele wereld, want alleen hersenloze drukken op de berucht knop om alles uit te wissen toch. We zitten nu al in de regering met een hoop inteelt hersenloze import gasten, dus hou je maar vast hoe Nederland er in korte tijd uit gaat zien dan.

 6. Ali Yas

  “Een demografische tsunami komt vanuit Afrika op ons af. Onze bevolking dreigt vervangen te worden.”

  Wilders bekijkt het probleem van de verkeerde kant. Natuurlijk zijn er veel meer Afrikanen dan Europeanen, dus getalsmatig zou het best kunnen, maar het gebeurt niet vanzelf. Wij lokken die jongens (en een paar meisjes) hier zelf heen, met mooie beloftes van goed werk en een luxueus leven. In werkelijkheid hebben zelfs Europeanen zo’n leven niet en wacht de Afrikanen nog iets ergers: een leven in relatieve armoe en zonder werk.

 7. poison

  Wat een kapotje zo al niet los maakt hier. Op de verpakking staat: Over de kop trekken en afrollen. Doordenkertje.

 8. Ome Ga

  BREKEND NIEUWS – ECHT NIEUWS! It’s true. No fake.

  – U wordt wakker in een hotel en ziet een foto op het nachtkastje, waarop u naakt ligt naast een naakt klein kind. Dezelfde dag vermoedt u dat u gedrogeerd bent (u herinnert zich nog net hoe twee seksy dames u naar boven brachten).

  Even later merkt u dat u gechanteerd (blackmailed) wordt om ‘hun’ (fake, leftist globalistische) politiek door te drammen, of in msm media (CNN, NYTimes, WashCompost) te posten, of als rechter ‘hun’ fake erhaal te vertellen, of als politieman je mond te houden over die moslimrapes (links+ moslim gaan steeds meer samen!).

  – Als u bij een politieke nachtclub naar binnen wil gaan, wordt u tegengehouden en mag niet naar binnen. U wilt de reden achterhalen, en dan ziet u een video waarin u praat met (fake)’Russen’ voordat u naar binnen wilt. Et bewijs voor de msm linkse pers dat u niet deugt en begrijpelijk dat u geweigerd wordt. En dat niet alleen: u wordt vanaf nu gedemoniseerd, en links maakt u vleugellam. Dat is hun bedoeling; om al hun elite spelletjes (pedofilie is een heel machtig middel, vnl van de CIA; niet een doel op zich meestal!).

  Enzovoort. Heel slimme truuks wat helaas decennia werkt(e).

  DAT is hun systeem, en hun ‘opdracht’ pedofilie ook een ‘normaal’ iets te doen maken in alle lagen van de bevolking, en ihb (eerst) de msm fakemedia!
  aar nu is er die rechtse en rechtvaardige, meer onafhankelijke media die zich daarvan niets aantrekken, en zich steeds kwader maken om de hoeveelheid bagger – topje van de ijsberg slechts!!! – die voortdurend naar boven komt. Huiver maar wacht niet af.
  DOE MEE met het openbaar maken. “WE” moeten echt gaan wennen aan deze wereldwijde misdaad!!!

  En nog veel meer SCHOKKEND, maar FEITELIJK nieuws:

  https://youtu.be/OxQd2Bitqic

  Afkopen met heel wat miljoentjes kan niet: uw naam is voor altijd verbonden met pedofilie!

  Dit gebeurt op zeer grote schaal in de USA (pizzagate, Epstein, Weiner, de Clintons, Podesta, Obama enz.) maar ook in Europa (Edward Heath, BBC Jimmy Savile, enz.) en natuurlijk ook steeds meer in NL. ALS WE NIETS DOEN!

 9. Ome Ga

  @PeterSelie, mooie samenvatting. Heel helder!

  @Guus – stort je het liefst in – Ongeluk: “Ja, van dat eindeloze copy/paste word ik ook moe.”

  Wij ALLEN zeggen: “Ja, van dat eindeloze getrol hier worden wij ook moe!

  En nou niet weer met je standaardsimon
  (huttenbeuksimoncetreisparibusarieannieossiebeuksnotdijksterdiarhee-trol) antwoord komen:
  “Huh duh, als je een andere mening hebt dan ben je hier niet welkom”. L.L!

  1. Peter Selie

   huttenbeuksimoncetreisparibusarieannieossiebeuksnotdijksterdiarhee-trol
   Mooi Ome Ga

   🙂 🙂 🙂

 10. Lex

  Ik heb filmpje ook in mijn mailbox ontvangen.

  Tja hier had hij het al enkele jaren geleden ook al over. Als groenlinks mee gaat regeren dan kunnen we alleen maar meer gelukzoekers gaan verwachten.

  Als er inderdaad niets gebeurd zal onze volk inderdaad vervangen worden.

  Inderdaad een groot stevig hekwerk rondom ons land met grensbewaking en grensposten. Tegenwoordig met de hedendaagse technologie is de bewaking een niet zo ingewikkeld meer.

  Ingrijpen nu het nog kan.

  Wat ze in Afrika moeten doen is de Chinese kinderbeperking invoeren 1 kind per gezin.

 11. Ritter

  Een uitstekende video waarin de feiten worden getoond.

  Laten we hopen dat de mensen wakker worden en beseffen wat ons te wachten staat als we deze migratie niet tijdig stoppen.

  Van de politieke elite en hun vriendjes in de media hebben we niets te verwachtten want die steunen het “open grenzen” beleid en zullen alles in het werk stellen om mensen zand in de ogen te strooien.

  Alle (voor) tekenen zijn er al; de groei van dingen het antisemitisme; homohaat, islamisering ,vrouwenonderdrukking (Sharia recht) , enzovoorts zijn er al is een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie uit de islamitische landen.

  Deze massale immigratie zal uiteindelijk leiden tot tot demografische en culturele zelfmoord waardoor Europa onherkenbaar en onomkeerbaar word veranderd.

 12. Shadow1100

  En straks zegt iedereen en met name het links geaarde gedeelte:” Goh, die Geert Wilders het het toch altijd bij het rechte eind; hadden we maar hem geluisterd…..”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.