Knettergestoorde psychopaat schiet iemand dood op Facebook, roept: "Ik heb nog veel meer mensen vermoord!"

Geen categorieapr 17 2017, 12:30
De Amerikaanse politie is een klopjacht begonnen op de idioot in deze video.
Het gaat van kwaad tot erger met dat Facebook Live. In principe zou je denken dat die functie geweldig leuk is; je kunt er heel veel mensen mee bereiken en gemakkelijk video's opnemen. Hartstikke leuk, zeker voor journalisten, politici, atleten, etc.

De politie in de Amerikaanse stad Cleveland (Ohio) is een klopjacht begonnen op een man die zichzelf filmde tijdens een fatale schietpartij. De schutter claimt in deze video meer mensen te hebben vermoord.

In de video zie je de gek rondrijden in zijn auto. "Ik heb dertien mensen vermoord," zegt hij quasi-trots, "en ik werk nu aan nummer veertien. Ik haat iedereen gewoon man. Ik draai gewoon door. Fuck."
Even later legt hij uit dat hij altijd al extreem gewelddadig is geweest. "Ik ben 37 en ik ben altijd al een fucking monster geweest. Ik moest mezelf altijd al bewijzen." En dat bewijzen doet hij blijkbaar door andere mensen om zeep te helpen.
[caption id="attachment_164595" align="aligncenter" width="631"]Op de screenshots hier boven zie je het moment waarop deze psychopaat de arme Robert Godwin, 74 jaar oud, vermoordt. Op de screenshots hier boven zie je het moment waarop deze psychopaat de arme Robert Godwin, 74 jaar oud, vermoordt.[/caption]
De naam van de man luidt Steve Stephens. Zijn meest recente slachtoffer was Robert Godwin, een 74-jarige man die hij verder totaal niet kende. Aangezien iedereen dus weet hoe hij eruitziet wordt er een klopjacht op hem gemaakt. Burgers in Pennsylvania, New York, Indiana, Michigan en Ohio worden opgeroepen om op te letten en de autoriteiten te bellen als ze hem zien.
https://twitter.com/ShaniceDunning/status/853719072697180164
Ongelooflijk genoeg is Stephens een mental health care manager. In de video zie je hoe de idioot naar de arme Robert toe loopt en hem vervolgens vraagt hoe oud hij is en om de naam "Joy Lane" hardop uit te spreken. Robert doet dat. Vervolgens zegt Stephens dat "zij de reden is waarom dit jou nu overkomt." Robert kijkt verbaasd, dan ziet hij dat Stephens een pistool pakt. Vervolgens begint de gek te schieten.
Het is echt vreselijk -- zo vreselijk zelfs, dat ik die beelden niet op DDS wil zetten. De screenshots hierboven zijn al erg genoeg.
Laten we hopen dat de autoriteiten deze gek zo snel mogelijk vinden... en dat ze hij vervolgens de doodstraf krijgt. Dit soort monsters mogen écht niet vrij rondlopen in de wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten