Leider van islampartij NIDA bezoekt congressen van Hamas, maar gaat nu journalist Bart Schut aanklagen voor smaad

Zie hier de handelswijze van de typische islamist: als je niet je zin krijgt, dan ga je gewoon Jan en alleman aanklagen. Zoals NIDA-leider Nourdin el Ouali nu doet met journalist Bart Schut, die alleen maar fijntjes wijst op het feit dat El Ouali de deur platloopt bij congressen georganiseerd door terroristische organisaties.

In Nederland heb je niet bijster veel islamkritische journalisten van naam en faam. Naast De Dagelijkse Standaard (uiteraard) heb je wellicht nog Annabel Nanninga en Bart Schut, maar dan houdt het ook wel zo’n beetje op. Dat geeft islamistische politici – mensen die uitzijn op de onderwerping van Nederland aan de politieke islam – natuurlijk een enorme speelruimte. Mensen zoals Nourdin el Ouali dus, die met zijn islamitische NIDA in de gemeenteraad van Rotterdam zit.

En El Ouali probeert nu ook dat laatste beetje tegenstand tegen zijn griezelige plannetjes te breken door Bart Schut bij de rechter te laten dagen om daar een bevel te winnen dat Schut z’n mond moet houden. Meneer was eerder deze week bij de befaamde Hamas-conferentie in de havenstad, maar kon het niet hebben dat voormalige DDS-columnist Bart Schut het hele land daar fijntjes op wees:

El Ouali sprak op Twitter over een “heksenjacht” die Schut zou voeren tegen mensen die proberen om Nederland te islamiseren. Hij zou maar een “kwakzalver” zijn. En dat alles omdat Bart Schut gewoon rustig de waarheid vertelde: Hamas organiseerde een congres in Rotterdam, en meneertje El Ouali ging daar doodleuk naartoe. Alsof het een dagje naar het strand was. Hoe anders kan je de persoon van Nourdin el Ouali dan uitleggen als iemand die niet vies is van een beetje terreur op z’n tijd?

Samen met metgezel Khalid Kasem‏ gaat de huiler van krokodillentranen El Ouali nu dus een gerechtelijke procedure in gang zetten om Schut aan te klagen voor smaad en laster:

tweetnourdin

Bart Schut laat in ieder geval weten niet bang te zijn voor de boze islamisten: “Bring it,” aldus de strijdbare journalist op Twitter: “Islamisten en vrije pers, het blijft een ongelukkig huwelijk.” Wel telt Schut z’n zegeningen: “Aan de andere kant, deze islamisten “slijpen” slechts hun “pennen”. Het is al winst als ze hun gebruikelijke wapens – u kent ze – thuislaten.” Haha, die zit.

Hoe dan ook: zet ‘m op, Bart. Laat de islamisten deze ronde niet winnen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Adriaan

  Linkse rakkers houden er niet van als je commentaar op ze levert. Nourdin el Ouali wil een proces voeren op kosten van de belastingbetaler. Deze moslim is geen haar beter dan al dat andere gespuis.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Aangezien Jalta.nl op sterven na dood is zou ik Bartje Schut hier wel terug willen zien.
  (samen met Joost Niemoller)

 3. Ni28

  Met deze gasten wordt het echt een politiestaat hier. Als zij hun zin niet krijgen zullen zij iedereen maar aanklagen. Met steun van de politiekcorrecte regering. Hoe beter kunt je democratie misbruiken?

 4. corfo

  Hoe zou het toch komen dat in Nederland discriminatie bestaat ?
  Flikker die islamitische parasieten z.s.m. het land uit. Over enkele jaren doen ZIJ dat met ONS.

 5. Ali Yas

  Je ziet wel wat er gebeurt als je bezoekers van staatsondermijnende bijeenkomsten niet aanpakt: dan worden ze overmoedig. Laat de Rotterdamse gemeenteraad hier lering uit trekken.

 6. Ruud562

  De opstelling, methoden en handelwijzen van die islamieten zijn gelijk aan die van de nazi’s in de vorige eeuw! Als de nazi’s iets niet beviel werd de vrije pers gemuilkorfd! Althans in het prille begin, wat in latere periodes gebeurde met critici van de nazi’s is bekend! Wij zijn dus voor de zovéélste keer gewaarschuwd!

 7. Freija

  Aangezien Nederlandse rechters islamofielen zijn bestaat de kans dat ze in het gelijk gesteld worden. Het wordt tijd dat rechters ter verantwoording geroepen worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.