Linkse politici lopen hand in hand als protest tegen anti-homogeweld. Mooie schijn, maar ze bereiken helemaal niets

Politiek Den Haag zegt erg geschrokken te zijn van de dieptrieste aanval op twee homoseksuelen die afgelopen zaterdag hand in hand door Arnhem liepen. Linkse politici weten al wat ze gaan doen tegen deze nare praktijken: ze lanceren de hashtag #allemannenhandinhand en gaan met een politieke metgezel flaneren. Nou, daar hebben de gewetenloze schurken die homo’s afrossen vást een boodschap aan!

Het is ongetwijfeld goedbedoeld hoor, de actie #allemannenhandinhand waarbij linkse politici plaatjes maken van zichzelf en dan met een mannelijke metgezel door Den Haag stappen. Zoals PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher samen met zijn partijgenoot Jeroen Dijsselbloem in Scheveningen:

De actie vond navolging bij Alexander Pechtold, die hand in hand met mede-D66-kabinetsonderhandelaar Wouter Koolmees richting de formatietafel liep:

Ook PvdD-Kamerleden Frank Wassenberg en Lammert van Raan deden mee:

D66-senator Petra Stienen maakte het helemaal bont door deze boodschap te schrijven bij een foto van haar en D66-Tweede Kamerlid Salima Belhaj:

“Blij dat dit kan in Nederland”?! Ja, dat kan inderdaad op het Binnenhof in Den Haag. Waar overal tot op de tanden bewapende politie-agenten staan om te zorgen dat onze machtshebbers veilig blijven. Maar die getrainde en gewapende politie is er niet overal. Niet in Arnhem toen twee onschuldige jongens zomaar werden belaagd door een groepje Marokaanse barbaren met een agressieve afkeer van homoseksualiteit. Daar kon dit dus niet!

Wie denken de D66’ers, PvdA’ers en PvdD’ers dus nu precies dat ze voor de gek houden met deze actie? Dat al deze overtuigde homofoben ineens stoppen met hun walgelijke aanvallen, alleen maar omdat er wat politici een hand in hand fotomomentje pakken in een vergaderoord ergens in de Hofstad?

Nee, linkse symboolpolitiek gaat niet helpen. Ik weet dat politici ter linkerzijde hier ongemakkelijk van worden, maar het enige wat je kan doen is keiharde rechtse zelfverdediging toepassen. Ophouden met het bezuinigen op de politie, zorgen dat er méér plegers van anti-homogeweld berecht worden. Momenteel kan je namelijk zo’n beetje met immuniteit een paar homo’s op hun bek timmeren:

Zorg dus dat aanvallers geheid gepakt worden en berecht voor hun afschuwelijke misdaad. En als daders van dit soort laffe aanvallen een dubbele nationaliteit hebben, moet je ze het Nederlanderschap afpakken en als ongewenste vreemdeling uitzetten.

Klinkt dat allemaal hard? Vast wel, maar de tijd van zoete broodjes bakken is echt wel voorbij. Nederland was in 2001 het eerste land dat het homohuwelijk legaliseerde en presenteerde zich daarmee als baken van verlichting als het gaat om vrijheid voor mensen van alle seksuele geaardheden. Die vrijheid staat nu onder druk door aanvallers met betonscharen en andere idioten die denken dat ze het recht hebben homo’s kapot te slaan.

Dus nee, nu is inderdaad niet de tijd om als heteroseksuele politicus eventjes vijf minuten hand in hand te lopen terwijl de camera’s draaien. Nu is de tijd voor onverbiddelijke actie.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. DutchDropveter

  De oplossing volgens onze politici… met elkaar hand in hand gaan lopen…
  De mensen die een ander niet accepteren bereik je hier gewoon helemaal niet mee. Met andere worden voor de bühne is het perfect maar om de oorzaak bij de wortels / voedingsbodem aan te pakken is dit gewoon achterlijk en debiel.

 2. Vabis

  Zie je nu wel dat het allemaal ‘flikkers’ zijn in Den Haag, laten zij het ’s nachts eens proberen met een keppeltje op in de Schilderswijk ofzo….

  Alsof die mekkanen die dit soort dingen flikken hiervan onder de indruk zullen zijn, not……

  1. DutchDropveter

   Die gaan alleen nog maar harder juichen naar hun tv met 101 Turkse zenders. Zie je wel ‘onze’ president had gelijk politici hier zijn vieze zionisten en ze zijn allemaal gay. om er volgens een smerige Turkse rochel achteraan de tuffen.

   Maar links Amsterdam denk nu weer verenigd te zijn, kom mensen de wereld is van iedereen, we gaan het kwaad aan met kaarsjes en elkaar knuffelen zelfs als we bewerkt worden met een betonschaar… wat een land!

 3. Marija

  Wegkijk politici, wat n sukkels,
  DOE ER IETS AAN…. vecht in plaats van handje in handje lopen, dat zet echt geen zoden aan de dijk. Jullie kunnen ze aanpakken by wet, wij niet.

  1. DutchDropveter

   Maar dan spelen we Wilders in de kaart… Dan maar weg kijken!
   en ons druk maken om onze CO² uitstoot welke naar verhouding onze veestapel en grote haven al ver onder het wereld gemiddelde liggen!

   Vertel er even bij dat we verantwoordelijk zijn voor 7.5% van al het vlees in de wereld (een vergelijk 12,4% is de gehele vs!) Als wij onze co² problemen aanpakken maken we de drang naar voeding juist alleen maar groter en daarmee de kans op oorlog nog groter.

   Ik ga vast popcorn kopen met GroenLinks in de coalitie is het een kwestie van tijd dat ze hun (spreekwoordelijke) eigen polsen door snijden!

 4. Two Ravens Black Kettle

  Misselijkmakende hypocrisie
  De grote importeurs van antisemitisme en homo-haat die net doen of hun neus bloed.
  Zie ze daar zelfingenomen lopen, de mededaders.
  Gat*ver

 5. Ritter

  Zolang mensen het land inkomen die een totaal ander waarden/normen patroon hebben en weigeren te integreren zal het alleen maar erger worden. Niet alleen voor homo’s maar ook voor Joden.

  Homo haat, Joden haat enzovoorts is voor een groot deel het gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen.

  “Ook in Eindhoven dit weekeinde homostel mishandeld

  Allochtone dader opgepakt en weer vrijgelaten

  In Eindhoven is dit weekeinde een man van achttien aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht ook een homostel te hebben mishandeld vanwege hun geaardheid. De politie bevestigde maandag berichtgeving van die strekking door Omroep Brabant. In Arnhem werd dit weekeinde eveneens een homostel mishandeld. Een van die slachtoffers raakte daardoor enkele tanden kwijt.”

 6. Ni28

  Wat een toneelspel weer, onze politici lopen hand in hand tegen homogeweld in plaats dat zijn het voorkomen of minstens zwaar straffen. In tegendeel zorgen diezelfde politici voor dat er steeds meer moslims binnenkomen die de homo’s haten. Doe daar eerst iets aan. Wat een kinderachtig en debiele gebaar!

 7. Adriaan

  Wat een slappe actie van die politici. Moeten we niet eens het heft in eigen hand gaan nemen? Knokploegen met honkbalknuppels. Op de Veluwe zouden ze er wel raad mee weten.

  1. jennifer

   Dat zal zeker nog de enige oplossing voor dat import tuig zijn.

 8. HaZ

  Ja, dit is de oplossing volgens het poldermodel ! Nederland zet zich weer eens wereldwijd voor schut met hand in hand demonstrerende politici. Ga toch koken samen !

 9. corfo

  Petra Stienen loopt hand in hand met een collega en zegt dan : “Ik ben blij dat dat in Nederland kan”.
  Mevrouw Stienen ………….. dat kan helemaal NIET in Nederland, daar gaat het juist over, domoor.
  Waarom zegt u niet gewoon : “Dat had in Nederland moeten kunnen, maar helaas wordt ons dat door dat islamitische gepeupel onmogelijk gemaakt”.

 10. corfo

  Ik heb nog niemand ter linker zijde horen zeggen : “Nou moeten die Marokkaanse parasieten “geknipt & geschoren” worden”. M.a.w. : een proces en het land uit. Wegwezen, terug naar waar jullie horen, tussen al die ongeletterden in ’t Rifgebergte.
  Wel hoorde ik Rutte iets mompelen over : “onderste steen” o.i.d. De man toont geen enkele ruggengraat, evenmin als Pechtold; trouwens “vriendje” Yasser heeft nog helemaal niet gereageerd, zal wel komen omdat de verdachten zijn landgenoten zijn.

 11. Peter Selie

  Linkse politici lopen hand in hand als protest tegen anti-homogeweld. Ach de hele traditionele politiek is links en met deze ludieke actie proberen zij het tij te keren, een ieder met een klein beetje boeren verstand zag al decennia terug de bui al hangen. Met de komst van het internet kan IEDEREEN profiteren van de feiten hoe het werkelijk er aan toegaat in de straten, waar de politici alleen komen wanneer zij hun partij-ideologie gaan propaganderen en hun bloed-rozen uitdelen.

 12. jennifer

  Behoorlijk hypocriet,zeker omdat juist hun het schuld zijn dat dit in Nederland nog plaats vind, geweld tegen homo s lesbiennes en vrouwen overal in dit land. Hun hebben het kwaad geimporteerd en hebben hun jarenlang hun gang laten gaan zonder dat ze er ook maar iets van zeiden. Alle deuren gingen open voor de import dankzij de linkse partijen,met het gevolg dat ze nu lak hebben aan hun en hun zogenaamde wetten en regels.

 13. corfo

  Zodra die z.g. “politici” vandaag ergens een t.v.-camera ontwaarden gaven ze elkaar snel even een hand, toen ’t plaatje gemaakt was lieten ze elkaar ook even snel weer los.
  Héél goedkope manier van een statement maken ! Toon ruggengraat jongens en meisjes en ga hand in hand lopen in Amsterdam in de nachtelijke uren, o fin de Haagse Schilderwijk. Daarvoor ontberen deze dappere dodo’s de moed.

 14. Kees

  Eerst 25 jaar wegkijken en dan vandaag misbruik maken van het feit dat deze kerels in elkaar geslagen zijn, walgelijk!

 15. Gvdvelde

  Natuurlijk is er meer nodig dan alleen dit, maar ik vind het een erg mooi gebaar en voel me er ook door gesteund. Laten we vooral goed onthouden dat je haat niet met haat bestrijdt.

  1. IJscoman

   GvdVelde, ik begrijp dat je homo bent en daar wens ik je veel goeds en geluk in. Maar ik begrijp uit eerdere posts van je dat -mede door homofiele moslim vrienden- je ook de islam verdedigt. Zie ik dat goed of verkeerd? Als ik het goed zie, leg me dan eens uit hoe je zo’n buitengewoon homovijandige ideologie kunt aanvaarden die jou om je geaardheid wil ausradieren?

   1. Gvdvelde

    Ik verdedig de islam niet. Ik heb weinig met religies. Ik verdedig wel onschuldige mensen. Ook als zij moslim zijn.

    1. IJscoman

     GvdVelde, het klinkt allemaal erg nobel van je. Maar waarom veroordeel je de ideologie niet die jou wil doden vanwege je geaardheid? Je kunt wel zeggen dat weinig met religies hebt, maar als een bepaalde religie jou nu niet pruimt en je uit de weg wil ruimen -analoog aan Hitlers nazi’s- waarom spreek je je daar dan niet over uit?

     1. Gvdvelde

      Omdat het bij mij altijd om de mens gaat. Ik zal iemand nooit veroordelen omdat een ander iets gedaan heeft.

     2. IJscoman

      GvdVelde, ik ben het totaal met je oneens, maar ik respecteer je mening en je houding.

     3. Vabis

      Stink toch niet in de lulverhalen van die Wim Hutten trol, Ijscoman….het is toch duidelijk met welke lul je te maken hebt?

   2. Peter Selie

    Stockholm syndroom.

  2. toetssteen

   Huh???? Haat met haat bestrijden? Wat dacht u van veroordelen? Wat zullen we nu krijgen zeg! Mond houden omdat men anders haat met haat bestrijdt?

   Vanmiddag lekker gearmd met mijn zoon een stukje gelopen. Stelt u zich eens voor dat zo’n stel naffers ons in elkaar zou hebben gebeukt en dan staat vingerwapperaar G. te oreren dat haat niet met haat mag worden bestreden!
   Oh en de reden waarom ik me staande hield aan mijn zoon is omdat ik zwaar verzwakt ben na de laatste operatie. Voor geval de een of andere dwaas vragen stelt.

   Oppakken die gasten en veroordelen. Voor de jongsten strenge jeugdetentie en in geen geval een schoffelstraf; ze komen toch niet opdagen.
   Haat tegen homoseksuelen keihard afstraffen, en dat geldt voor alle homohaters!

   1. corfo

    toetssteen.
    Met u eens. Als iemand mij uit overweging van haat zou meppen kan hij hij/zij het dubbele terug verwachten.
    Hetzelfde deed een échte NL-regering tijdens de treinkapingen in Drente nadat enkele onschuldige NL’ers door zuid Molukkers was vermoord. De toenmalige regering liet de Molukkers met dezelfde wapens bestoken. m.i. heel terecht. Toen dat eenmaal gebeurd was werd het plots heel rustig rondom die lui.

    Het hand in hand lopen van al die linkse figuren is een lachertje en stelt helemaal niks voor. Zeer hard optreden tegen dat islamitische gepeupel is ’t enige waarnaar ze luisteren.

 16. ruudvz

  Links de schuld geven terwijl rechts (VVD) jaren op de Justitie zat, dit is de schuld van rechts en niemand anders…

  1. RobertMarsman

   Nou ik moet je toch even corrigeren hoor. Het is ook de uitvoerende macht en niet zozeer de wetgevende macht. Nederland heeft nu eenmaal slappe rechters die zelden de maximum straf geven. De Nederlandse strafmaat is vergeleken met veel andere Europese landen behoorlijk hoog. Voor een mishandeling (afhankelijk van de soort mishandeling) kan je maximaal 12 jaar krijgen. Alleen die worden zelden tot nooit uitgevoerd. Een rechter geeft zo’n dader liever 220 uur schoffelen als dat hij hem een gevangenisstraf moet geven. Zo is Nederland een van de weinige Europese landen waar levenslang ook echt levenslang is. De meeste landen kennen geen levenslang. En volgens mij kan alleen een levenslang veroordeelde in Nederland alleen maar vrij komen doordat de Koning gratie verleend. En TBS zou theoretisch gezien jaren kunnen duren., daar zit geen maximum duur aan vast. De langstzittende TBS’er in Nederland was de pedoseksueel Theo Heinrich die 50 jaar in een TBS kliniek heeft gezeten.

   De Nederlandse strafmaat is geen kattenpis hoor die is behoorlijk hoog. Alleen ze worden zelden uitgevoerd. Je zou bv minimum straffen kunnen invoeren bovenop je veroordeling.

 17. Anna

  Linkse hypocrisie. Vooral van ene Pechtold. Decennialang dat tuig de handen boven het hoofd houden. Grote bek politici die het “gewone” gezin in hun verloederde wijken het laten opknappen. Onnoemlijk ellende en onnoemlijke problemen. Veiligheid voor vooral vrouw, homo, Jood en binnenkort alle andersdenkenden staat op het spel. Maar wat doen die hypocriete politici? NIETS! Gaan ze voor de show in de camera hand in hand lopen. Doe je als politicus je mond open dan gaat de rest jouw partij demoniseren en een cordon sanitaire opleggen.

 18. HaZ

  Kijk onze polderpolitici eens hand in hand lopen in een gemaakt shot met een smile erbij van “kijk ons eens deugen”! Jullie moeten niet voor de homofielen dit toneelstukje opvoeren, maar tegen die criminele k*tmarokkanen , stelletje hyporieten !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.