LOL, de ironie: ‘vredesactiviste’ Anne Fleur Dekker laat wapentuig op haar arm tatoeëren

annefleur-tattoo
Foto: Anne Fleur Dekker maakt eerst het vredesteken, en laat vervolgens een tattoo van een wapen op haar arm zetten. Bron: Anne Fleur Dekker / Twitter.

‘Peace’, gebaart de ex-GroenLinks-activiste Anne Fleur Dekker naar de camera. Een paar minuten later staat er echter een oorlogsinstrument op haar pols.

Weinig dingen zijn zo pijnlijk als een tatoeage die bij nader inzien toch niet zo handig is. Een verkeerd gespeld woord, een tekening die mislukt is, of de naam van een geliefde terwijl de relatie inmiddels verbroken is.

Of natuurlijk een inkttekening van een stuk wapentuig terwijl je eigenlijk zegt voor de vrede te zijn. Haha, oeps! Het overkwam niemand minder dan onze knuffelfeministe Anne Fleur Dekker gisteren, die Koningsdag kennelijk een uitgelezen moment vond om zich te laten ‘versieren’ met de tekening van een pijl:

Die pijl heeft vast één of andere diepgewortelde betekenis voor Anne Fleur, maar het blijft ironisch: in feite is een pijl namelijk gewoon een stuk ammunitie die hoort bij een boog of kruisboog. Een wapen. Het is zeg maar de middeleeuwse kogel die hoort bij een middeleeuws pistool. Gedateerd, maar gewoon keihard wapentuig, zeg maar.

Even bot gezegd: zo’n pijl is gewoon ontworpen om mensen zoveel mogelijk pijn te doen – om ze als het moet te doden. Dat staat natuurlijk in schril contrast met iemand die het vredesgebaar maakt op foto’s (zie bovenaan) en claimt voor “wereldvrede” te zijn:

Het is dus nog maar weer eens bewezen: GeenStijl-Joop.nl-GroenLinks-Artikel 1-feministe Anne Fleur Dekker is wellicht dus tóch niet zo’n enorme proponent van vrede als ze zelf wellicht dacht of vond…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

4 reacties

 1.   

  Anne Fleurtje, het spijt me. Alle goede adviezen sla je gewoon in de wind. Je bent hopeloos verloren, niet meer te redden, niet meer te genezen. Heel veel sterkte.

 2.   

  Vind pijl nogal krom ….of zou dat een betekenis hebben.Haar kennende vast wel.Dom wicht.

 3.   

  Ze zal wel bedoelen dat ze niet met alle richtingen meegaat of zoiets.Of gewoon een hele slechte tattoo.

 4.   

  hoe hoog je een linkse pijl ook krachtig schiet, hij valt altijd krachteloos omlaag.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!