Massaslachters ISIS eisen aanslagen Egyptische kerken op

Geen categorieapr 09 2017, 19:00
De psychopaten van ISIS hebben weer eens dood en verderf gezaaid... en zijn daar nog trots op ook.
Zoals wij eerder vandaag berichtten zijn radicale moslims vandaag weer eens losgegaan in Egypte. Het is daar namelijk Palm Zondag, wat voor deze lieden reden is om zoveel mogelijk koptische christenen naar het hiernamaals te jagen. Hadden ze maar niet christen moeten zijn, ofzo.
Hoewel wij eerder nog berichtten dat het om één aanslag ging blijken dat er nu twee te zijn. Het dodental staat nu dan ook niet op 21, zoals vanmiddag, maar al op 36. Het is dieptriest, maar christenen zijn hun leven echt niet meer zeker in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
RTL laat nu weten dat beide aanslagen zijn opgeëist door ISIS:

IS claimde de verantwoordelijkheid via persbureau Amaq, dat is gelieerd aan de terreurorganisatie. "Een groep die onderdeel uitmaakt van Islamitische Staat heeft de aanvallen uitgevoerd op kerken in Tanta en Alexandrië", liet het persbureau weten.

Hoewel de Europese politiek er nog steeds niet aan wil moeten we het onderhand maar eens hardop zeggen: in deze regio's is onderhand een genocide op christenen bezig. Mannen, vrouwen, kinderen, ouderen, zieken.. het maakt radicale moslims niets uit. Stuk voor stuk moeten ze afgeslacht worden.
Het opvallendste daarbij is dat de autoriteiten in dit soort landen niet in staat lijken te zijn om daar iets aan te doen. Onderhand moeten we ons maar eens hardop afvragen of dat daadwerkelijk onkunde is of toch niet stiekem onwil? Of mogen we dat niet hardop zeggen omdat de implicatie niet politiekcorrect is?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten