Massaslachters ISIS eisen aanslagen Egyptische kerken op

De psychopaten van ISIS hebben weer eens dood en verderf gezaaid… en zijn daar nog trots op ook.

Zoals wij eerder vandaag berichtten zijn radicale moslims vandaag weer eens losgegaan in Egypte. Het is daar namelijk Palm Zondag, wat voor deze lieden reden is om zoveel mogelijk koptische christenen naar het hiernamaals te jagen. Hadden ze maar niet christen moeten zijn, ofzo.

Hoewel wij eerder nog berichtten dat het om één aanslag ging blijken dat er nu twee te zijn. Het dodental staat nu dan ook niet op 21, zoals vanmiddag, maar al op 36. Het is dieptriest, maar christenen zijn hun leven echt niet meer zeker in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

RTL laat nu weten dat beide aanslagen zijn opgeëist door ISIS:

IS claimde de verantwoordelijkheid via persbureau Amaq, dat is gelieerd aan de terreurorganisatie. “Een groep die onderdeel uitmaakt van Islamitische Staat heeft de aanvallen uitgevoerd op kerken in Tanta en Alexandrië”, liet het persbureau weten.

 

Hoewel de Europese politiek er nog steeds niet aan wil moeten we het onderhand maar eens hardop zeggen: in deze regio’s is onderhand een genocide op christenen bezig. Mannen, vrouwen, kinderen, ouderen, zieken.. het maakt radicale moslims niets uit. Stuk voor stuk moeten ze afgeslacht worden.

Het opvallendste daarbij is dat de autoriteiten in dit soort landen niet in staat lijken te zijn om daar iets aan te doen. Onderhand moeten we ons maar eens hardop afvragen of dat daadwerkelijk onkunde is of toch niet stiekem onwil? Of mogen we dat niet hardop zeggen omdat de implicatie niet politiekcorrect is?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Ali Yas

  De IS claimt van alles, maar omdat we niet weten wat er waar van is kunnen we ons veroorloven er de schouders over op te halen. Over de moordpartijen zelf kunnen we dat niet. De christenen daar denken misschien dat we hier in het Westen solidair met hen zijn, maar hier *heten* we alleen nog christelijk – we zijn het niet. Zelfs veel kerken zijn dat niet: die maken zich drukker om de belangen van liegende gelukszoekers dan om het verkondigen van de (mogelijk politiek-incorrecte) waarheid. Durven ze bij gelegenheid van het aanstaande Pasen nog te zeggen dat Jezus uit de dood opstond, of laten ze dat toch maar liever na, omdat mohammedanen dat te vuur en te zwaard bestrijden?

  1. Nasrani

   Mee eens. En niet alleen Christen denken na over wat ze zeggen, wat dacht je van onze dappere cabaretiers ? Ik hoor ze regelmatig het Christendom en Jezus belachelijk maken. Kunnen we voorbeelden noemen dat ze in het openbaar mohammed belachelijk maken? Ze zijn voor mij wel zo keihard door de mand gevallen. Freek is een linkse landverrader geworden en Joep is echt ongelofelijk bang geworden en zo zijn er nog meer te noemen.

 2. Nasrani

  Het waren moslims, geen radicale moslims. Hou daar nu eens mee op. Het zijn gewone moslims die een radicale daad plegen, maar het zit in de poriën van hun verderfelijke ideologie! In die ideologie zit de wortel van het vergif dat islam heet. Dus DDS, wees nu eens de eerste nieuwssite die consequent over moslims spreekt en niet over radicale moslims.

  1. toetssteen

   @Nasrani
   Als er geen heilig sausje van religie over zou zijn gegoten zou men de gifslang zien, Nu trapt men in de gespleten zoetgevooisde tong die slist: help mij, want ik heb hulp nodig.

   1. corfo

    Nasrani/toetssteen.
    In élke moslim schuilt een terrorist, geef hem/haar een keer niet zijn/haar zin en je hebt de poppen a.h. dansen. Misschien had Trump toch wel een beetje gelijk met z’n inreisverbod voor moslims.

 3. Ritter

  Syrische christenen vragen het Westen te stoppen met het bewapenen van groepen die christenen aanvallen en vermoorden.

  Syrian Christian leader tells West: ‘Stop arming terror groups who are massacring our people’
  https://www.christiantoday.com/article/syrian.christian.leader.tells.west.stop.arming.terror.groups.who.are.massacring.our.people/57747.htm

 4. Ritter

  “Hoewel de Europese politiek er nog steeds niet aan wil moeten we het onderhand maar eens hardop zeggen: in deze regio’s is onderhand een genocide op christenen bezig.”

  De Midden-Oosten leiders die christenen beschermen worden niet gesteund door het westen. Het westen bewapend vooral de Jihadisten. Samen met Turkije.

  In Syrië beschermd Assad christenen en andere minderheden. Maar het Westen wil Assad vervangen door Jihadisten die het slecht voor hebben met christenen en andere minderheden. Want als Assad verdwijnt zullen daar de jihadisten voor in de plaats komen.

 5. nienke

  Nasrani@

  Helemaal met je eens, ze durven wel te spotten over de christenen maar geen woord over de islam, stelletje lafaards.
  Hier kun je al aan zien hoe bang iedereen is om enig commentaar te geven over de islam.
  Je zou toch zeggen dat dit een (religie) is die niet deugt als mensen er doodsbang voor zijn.
  Commentaar over de islam betekent onrust, discriminatie,misschien wel bom aanslagen, en daarom houdt iedereen zich maar dood stil en doet net of er niets aan de hand is.

 6. Guus Geluk

  Meer onwil van de autoriteiten. Een aanslag op een kerk haalt hen niet zoveel uit.

 7. Two Ravens Black Kettle

  De Christen Unie wil NL veranderen in dit herderlijk landschap.
  Hoe opener de poorten, hoe hoger de sluizen, de CU (lees Islam Unie) klapt haar handjes blauw
  Meer, meer soennieten in NL en een ieder die tegen de Middeleeuwen durft te protesteren is erger dan een Nazi !!
  Hoe meer islam in NL, hoe gelukkiger Noel VoordeWind, Segers en consorten worden.
  Dat noemen ze ‘medemenselijkheid’
  Ik noem het misdadige naïviteit.
  In de jaren ’40 zouden ze een andere term bedacht hebben maar daar doe ik niet aan mee omdat ik niet van Godwins hou maar het zou me niet verbazen wanneer de islam Unie van Segers veel bewondering oogst bij het NSB-Roddelblad.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.