Motormaffiosi opgepakt vanwege liquidatiepoging in Den Haag

Geen categorieapr 11 2017, 9:00
Dit is dus waarom No Surrender en vergelijkbare clubs bij wet verboden moeten worden.
De Italiaanse maffia is verboden. Datzelfde geldt voor andere criminele organisaties (die vaak gebaseerd zijn op de etnische achtergrond van de betrokken criminelen). Waarom is er dan nog steeds geen verbod uitgevaardigd voor de motormaffia -- oftewel, motorclubs die zich feitelijk op precies dezelfde wijze gedragen als criminele organisaties?
Zie dit nieuws van vandaag bijvoorbeeld:

Bij invallen door arrestatieteams dinsdagochtend vroeg in Den Haag en Pijnacker zijn twee kopstukken van motorclub No Surrender opgepakt. Ze zijn opgepakt in verband met een liquidatiepoging in Ridderkerk in november.

Het zal niemand verbazen dat de twee opgepakte leden niet zomaar een paar volgelingen zijn, maar de president en de 'sergeant at arms' van de West Coast chapter uit Den Haag. Het gaat dus om topmensen; om leiders van de chapter in kwestie. De twee mannen waren volgens de politie betrokken bij een misdrijf in Den Haag vorig jaar, waarbij een 40-jarige Hagenees bijna werd doodgestoken. De man overleefde de aanval maar ternauwernood.
Dat is natuurlijk al veelzeggend genoeg wat betreft de criminele activiteiten van No Surrender, maar raad eens waar de man werd neergestoken?
Jawel, in een drugslab waar anabole steroïden werden geproduceerd. De politie heeft al een tijdje informatie waaruit blijkt dat No Surrender betrokken is bij de productie van dit soort middelen. Schokkend he?
Het moet maar eens afgelopen zijn met dit soort maffiose motorclubs. Ze maken hele buurten onveilig, handelen in drugs, gebruiken dodelijk geweld tegen mensen met wie ze ruzie hebben... En zo zo maar door.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten