Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

Welkom in Nederland integratieland, waar alles op rolletjes loopt! Ahem.

Dossier ‘nee linkse mensen, het valt helemaal niet mee met die islamisering’, deel 43829. Ik neem u even mee naar onze hoofdstad, Amsterdam, waar verschillende basisscholen gevestigd zijn. Afgelopen week kwamen die samen in debatcentrum De Balie, om in gesprek te raken met elkaar. Alle scholen deden enthousiast mee aan het programma, behalve de As-Siddieq school. Die liet diens leerlingen de zaal uitstormen toen er gezongen en gedanst wordt. Want je moet namelijk niet hebben dat kinderen het naar hun zin hebben! Plezier is maar haram!

Maar alle gekheid op een stokje, dit is echt een ontluisterend verhaal:

“Tijdens het debat discussieerden tien- en elf­jarigen over stellingen die te maken hebben met de multiculturele samenleving: of het belangrijk is dat kinderen zich verdiepen in ­elkaars achtergrond, of docenten vaker moeilijke onderwerpen moeten bespreken in de klas. De leerlingen bleken buitengewoon tolerant. Ook de leerling van As-Siddieq verdedigde de stelling dat het belangrijk is dat kinderen opgroeien te midden van andere culturen.

Tijdens het juryberaad volgde opnieuw een optreden. Kinderen betraden het podium om mee te dansen. De leerlingen van As-Siddieq waren kort daarvoor alweer vertrokken. Ook in de klassen van de andere scholen zitten moslimleerlingen, die bleven in de zaal of dansten mee op het podium. Het vertrek van de kinderen verliep rustig en was niet storend. Pas later viel het kwartje: is dit echt gebeurd?”

Ja, jongens. Dat is echt gebeurd. Open jullie ogen nu maar eens een keer in dat linkse walhalla genaamd Amsterdam. Kom uit die multiculturele bubbel waarin alles wat andere culturen naar Nederland brengen per definitie een ‘verrijking’ is, en leer wat islamkritischer te zijn.

Want scholen als As-Siddieq draaien gewoon mee in het Nederlandse onderwijscircuit. Ze krijgen dezelfde subsidies, voldoen (in theorie!) aan dezelfde eisen en zouden hun leerlingen moeten opleiden voor deelname aan dezelfde Nederlandse maatschappij. Behalve dan dat dat een enorme farce blijkt, op evenementen zoals afgelopen week in De Balie. Dan marcheert ineens een hele school de zaal uit, want zoiets doodnormaals als zingen en dansen is maar onislamitisch, en moet dus vermeden worden.

Het zal een tevergeefse oproep zijn (Amsterdam is nu eenmaal een linkse wegkijkstad, maar hè), maar als het stadsbestuur enige lef heeft sluiten ze die haatschool vandaag nog. Onderwijs is enorm belangrijk in het integratieproces, dus wanneer scholen die doelstelling bewust en actief gaan zitten tegenwerken moet Nederland dat echt niet pikken.

Klinkt misschien fors, een school sluiten, maar het is echt de enige mogelijkheid. Als we nalaten in te grijpen plukken toekomstige generaties daar de zure vruchten van. Dan stopt die segegratie dus nóóit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Ni28

  Nederland moet een andere benaming vinden voor tolerantie. Wat nu gebeurd is ronduit dom en gaat ten kosten van eigen cultuur. Dat mag nooit de bedoeling zijn dat wij onze vrijheden opgeven ten gunste van ondemocratische volkeren met hun religie van angst en dood. Dat mag nooit een nieuwe “normaal” worden.

  1. van Urk

   Tolerantie: Wij moeten het accepteren maar eigenlijk liever niet.

  2. Mees

   “ondemocratische volkeren met hun religie van angst en dood”
   Tja daar vallen ook de “de fienen ” onder.
   Religie prima (onuitroeibaar), maar val daar anders denkende niet mee lastig.

   1. Nasrani

    Niet geloven vind ik ook prima, maar val mij daar niet mee lastig.

 2. Adriaan

  Dansen en plezier maken wordt straks bij wet verboden, omdat we anders die kut-moslims tegen de haren strijken. Het is een verrijking die multiculti zooi.

 3. Peter Selie

  Bisschop: Wens van gesloten grenzen bannen

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Bisdom Essen: dat kerkvertegenwoordigers tegen het welzijn van hun eigen gelovigen ageren en argumenteren, is de tragische dagelijkse gang van zaken. Menigeen maakt daarbij ook nog gebruik van een nogal merkwaardige taal. De bisschop van Essen, Franz-Josef Overbeck (foto), riep op Goede Vrijdag in zijn paasboodschap op tot een “open samenleving en kerk” en een “opstand voor de vrede”.

  Daartoe zouden we echter “ons denkpatroon moeten vernieuwen, nostalgie en vals verlangen naar een gesloten vaderland met grenzen uit onszelf moeten bannen”, gebood hij. Bovendien keerde hij zich tegen “digitale media”, die de publieke opinie negatief zouden beïnvloeden.

  Afgelopen zondag nog werden ongeveer 60 christenen in Egypte door bommen uiteen gereten. Tegen deze achtergrond van het wereldwijd christenen afslachten eist deze katholieke “herder” open grenzen voor de moordenaars en hekelt diegenen die hierover berichten. Nee, niet de “digitale media” zijn het probleem.

  Bron:
  http://www.pi-news.net

 4. Ruud562

  Die kinderen zijn dus op héél jonge leeftijd al vergiftigd met een opgelegde afkeer van westerse zaken. De nazi’s deden precies eender!
  Daarom Tim, jouw zin “Klinkt misschien fors, een school sluiten” is niet fors maar d a t dient te gebeuren, net zoals de moskee of moskeeen waar die school aan gelinieerd is!

  Sterker, het moslimgeloof moet hier worden uitgebannen, want e r i s géén gematige islam!! We laten hier uit verdomde naieviteit en verachtelijke politieke correctheid onze vrijheden om zeep helpen! Kijk alleen al naar de gevolgen van de cartoons!

  Daarom nogmaals: de islam met zijn aanhangers is het nieuwe, véél ergere nazisme!! Wij, de westerse wereld, hebben de afgelopen tien jaar teveel, teveel verschrikkingen door de islam meegemaakt! De islam is een tijdbom onder onze samenleving!

 5. Arka

  Hierbij wil ik opmerken dat het ook kan gebeuren dat leerlingen van een Christelijke Reformatorische school hadden weggegaan bij een dansoptreden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.