Nigel Farage waarschuwt na Stockholm: “Dit zal niet de laatste aanval zijn in Zweden, of elders in Europa!”

De man die het Verenigd Koninkrijk richting de ‘Brexit’ leidde blijft een bron van ongemakkelijke waarheden die we allemaal zouden moeten horen. Zoals dat wat gisteren in Stockholm gebeurde niet uitzonderlijk was of een eenmalige is. Dit gaat vaker gebeuren.

Het was niet best, de aanval in Zweden gisteren. Weliswaar zijn er “slechts” vier mensen omgekomen, toch heeft deze aanval een grote impact. Het is namelijk de eerste keer dat Zweden wordt getroffen door dodelijk islamitisch terrorisme, en dan nog wel in diens hart – in de hoofdstad.

Deze aanslag komt echter niets uit het niets. Nigel Farage, voormalig leider van UKIP en tegenwoordig kraker van harde maar terechte noten, legt uit dat het probleem van islamitisch terrorisme een dubbele oorzaak kent:

“Het is onwaarschijnlijk dat deze persoon niets te maken had met massale immigratie dankzij de open grenzen. Per hoofd van de bevolking heeft Zweden meer mensen naar binnen gelaten dan wie dan ook. Er zijn dus twee problemen. Eén is mensen die het land in komen en terroristische daden begaan, en het andere is de radicalisering die plaatsvindt in scholen en gevangenissen.

Hoe dan ook zal dit niet de laatste dergelijke aanval zijn die plaatsvindt in Zweden, of elders in Europa.”

Om daar vervolgens mistroostig aan toe te voegen:

“Het gebeurt nu met zo’n ongelofelijke regelmaat dat het helaas bijna een doodgewoon onderdeel van het dagelijkse leven wordt.”

Houd je hart dus maar vast, want zo lang dit probleem met islamitisch terrorisme niet wordt aangepakt zullen er dus meer bommen gaan vallen en vrachtwagens inrijden op menigten. Helaas.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Adriaan

  Daar hoef ik geen Nigel Farage voor te heten om dit te voorspellen.

 2. Peter Selie

  Psychologische verklaringen voor de linkse multicul-politiek van islamisering en waarom er zoveel moslim-knuffelaars zijn

  Door Generaal P.Pardon

  Deel 1

  – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabisch olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN Europa te islamiseren.

  – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

  – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

  – Links vindt zich “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma is dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Links dogma betreft de maakbare waarheid, net zoals dat bestaat in de islam. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

  – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

  – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
  Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

  – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

  – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

 3. DutchDropveter

  Helemaal off-topic; Maar de Volkskrant helemaal niks nada noppes over Zweden op de voorpagina.

  Dacht ga eens wat uitzoeken; wist dat de Volkskrant eigendom is van De Persgroep welke weer in het bezit is van de Persgroep NV in belgie.

  Nu gaan we eens kijken naar de aandeel houders aha maar een familie; van Thillo.
  Daar maar eens flink in roeren, nou wat blijkt; Familie is zeer politiek verweven en hebben nauwe banden met Guy Verhofstad elke natuurlijk sowieso idioot pro-EU is.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Van_Thillo

  Deze Herman heeft in diverse partijen gezetten waaronder samen met Guy.

  elke kleuter van 3 weet dat hier meer aan de hand is. Zeg is hier geen waakhond / stichting die nieuws vervalsing breed aan het licht kan brengen of moet dat wiel nog uitgevonden worden?

  En als klap op de vuurpeil, de Familie Puijendijk waar icm de Telefgraaf ook van alles mis gaat. En ze liever de aandelen aan het Belgische mediahuis verkopen (lees Dichter bij het vuur van Brussel).

  Volk wordt expres gigantisch dom gehouden dmv, NOS, RTL (Unilever mark), Mediahuis en de persgroep (is meer dan 85% van alle media in Nederland).

  Maar het is weekend dus wat maken we ons druk!?! Verhuizen lijkt toch echt de enige optie.

 4. Nasrani

  Elk land krijgt de regering en problemen die het verdiend. Ik vind het erg voor de onschuldige slachtoffers maar ben blij dat dit in Zweden gebeurd. De publieke opinie zal door meer van deze aanslagen alleen maar ten gunste van ‘rechts’ veranderen en pas als dat gebeurd zullen er andere tijden aanbreken. Dus hoe bizar ook, hier moeten als het vrije westen even doorheen en pas dan kunnen we al die islamieten de grenzen over zetten naar landen waar ze thuis (willen) horen.

 5. jennifer

  Daarom moet Europa ook zelf een eind aan dit soort aanslagen gaan maken en beginnen met moslims uit Europa te zetten, desnoods met geweld als ze niet willen weg ermee en terug naar hun zandbak,Ze hebben het voor zich zelf verpest en zouden allemaal als ongewenste vreemdeling gelijk behandeld moeten worden. Gebeurd er niets dan mag men zich ook niet verwonderen gaan in Europa als burgers straks het heft in eigen hand gaan nemen en zich gaan ontdoen van dit parasieten ras uit de zandbaklanden overal.

 6. Pjotter

  We weten het allemaal, maar we zijn niet bang, we laten ons ook niet bang maken, we zijn wakker en weten morgen loop ik misschien op het verkeerde moment op de verkeerde plaats, het blij vooruitzicht dat mij streelt in de komende 4 jaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.