Rappende nep-muzikant uit Deventer vindt inspiratie bij Anne Fleur: ‘Gooi méér dan 500 stenen op Wilders’ smoel!’

Als het aan de Deventerse rapper Convex Kafka ligt, komt er binnenkort een openbare steniging van PVV-leider Geert Wilders. Zo laat de terroristische muzikant weten op Twitter.

Zoals een juffrouw op de basisschool altijd tegen mij zei: je hebt mensen, en je hebt olifantjes. Een rapper uit Deventer genaamd Convex Kafka (ik had nog nooit van hem gehoord) hoort duidelijk bij die laatste categorie. Zijn bijdrage in Anne Fleur Dekker-gate is namelijk deze:

https://twitter.com/Convex_Kafka/status/847604402412072960

Stuk ongeluk Convex Kafka roept op social media dus gewoon op tot het plegen van geweld op een gekozen politicus. Waar Anne Fleur nog later terugkrabbelde en beweerde dat haar “ironische tweets” uit hun verband werden getrokken, weet meneertje Convex heel goed wat hij met de teksten moet. Hij staat er gewoon vierkant achter, of ze die nu heeft semi-teruggetrokken of niet.

Het is niet de eerste keer dat dit over de muziek heen snelpratende stuk ongeluk meent dat hij Geert Wilders moet bedreigen. De PVV-leider heeft namelijk al eerder aangifte gedaan tegen deze nep-muzikant, omdat laatstgenoemde het nodig vond om Wilders een nekschot toe te wensen.

Dus hé, Convex Kafka, of welke belachelijke naam je ook voor jezelf verzint: anders ga je eerst eens échte muziek maken en iets bijdragen aan de maatschappij, voordat je meent er allerlei pseudo-terroristische meningen op te moeten nahouden. Want geloof het of niet, maar momenteel ben jij het probleem voor de Nederlandse samenleving, en niet Geert Wilders. En nu ophoepelen met je faux-muzikale beatjes en je gebrabbel!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Kodi

  Er zijn ooit mensen om minder ernstige uitspraken veroordeeld.

 2. jennifer

  Waarom geen aanklacht tegen deze import rat,geboren of niet hier het blijft import met zijn grote mond, aanklagen die hap, Wilders veroordelen ze om dat hij juist voor minder van dit tuig opriep, waar ik het als Nederlander nog mee eens ben ook.

 3. Adriaan

  Deze rappende klootzak is nog te dom om voor de duvel te dansen. Oh, sorry, dat kan hij nog wel. Als je zijn smoel ziet, dan zegt dat genoeg. Ik mag hopen dat Wilders weer een aanklacht indient tegen dit wezen en dat hij een behoorlijke zware straf krijgt. Ik kan het geen mens noemen. Ook geen beest. Iets ondenifieerbaars. Aanzetten tot geweld, we weten wat dat Pim heeft gebracht.

 4. Lex

  rapper Convex Kafka moet dan ook maar weer eens een jaartje de bak in voor zijn uitlatingen denk dat Geert ook tegen hem dan wel aangifte gaat doen.

  Wat heb je toch een hoop idioten in nederland. het schijnt vooral voor te komen bij linkse activisten.

 5. HaZ

  Deze held op sokken heeft als de weerlicht zijn Twitter account gesloten. Stroomde een beetje vol denk ik? Hij zal zich binnenkort wel op TV laten horen en zien, want dit soort kansloze randdebielen moeten vooral een podium krijgen in dit zieke land.

 6. Paaldanseres

  Zieke geest. Die omhooggevallen zandhaas, roept op social media gewoon op tot het plegen van geweld op een gekozen politicus.

  Geen actie van politie. Kijken jullie even mee OM en AIVD? En waar zijn de voorbedrukte aangifte formuliertjes nu? Met die vorige aangifte van Geert Wilders tegen deze zandbakrapper is ook niks gebeurd en heeft de politie er nooit iets mee gedaan… zoals hij zelf verklaard. Het zal wel weer zoals altijd, angstig stil blijven in de msm.

  Vies naar mannetje.

 7. Darkbutcher

  Geen aandacht geven aan deze mislukkeling. Dat is precies wat hij wilt.
  Met zijn kut muziek lukt het niet, dan maar zo.

 8. Ni28

  Rap is het meest verschrikkelijke aandoening die je kunt krijgen. Het wordt verkocht als kunst. Een ritmische geroep van allerlei onzin. En geweld vertolken past er goed bij zeker als je ziet wie de meeste rappers zijn. Dan heb ik als geklaag liever de blues zonder het gemis van de vaak prachtige melodie die een vertolking van ellende was en tegelijk mooi.

  1. Ni28

   En nog het misbruik van de naam Kafka is heel pijnlijk. Kafka zou niet blij zijn.

 9. Laaghlandt

  Het is wat he?.. deze halve nep Nederlander bedreigd een andere halve nep Nederlander…
  Beide handelen tegen het ware Nederland. De een waant zich in een vet coole gangster mtv clip, terwijl de andere met een keppeltje op z’n kop ONS land weg gaat geven aan isreal…. het is wat….

 10. Anna

  Wat een vreemde agressie bij die jonge mensen.Waarom willen veel moslims zo graag hier wonen en niet in hun oorspronkelijke islamitische landen. Maar eenmaal in Europa terug willen naar hun islamitisch systeem van intolerantie, onderdrukking en onderwerping. Iedereen die daarop kritiek uit gaan ze aan de schandpaal nagelen. Zijn er ook nog van die agressieve kindjuffies zoals Dekker en zangers die vrolijk mee doen. Hoe zal ons land eruit zien over 10/20/30 jaar? Wanneer zullen politici zich dat ooit eens gaan afvragen. Hebben we dan hier grote gevechten zoals tussen sjiïeten/soennieten in alle islamitische landen. Waar moet het heen?

  1. AnnaJL

   Helemaal met je eens Anna!
   Hier tegen het systeem schoppen en van de immense vrijheid genieten en het dictator- systeem in het land van hun roots ophemelen.
   Hypocrisie ten top. Ik zou ze graag een paar jaar naar hun land van herkomst sturen, kijken of ze dan nog zo enthousiast zijn……

   1. corfo

    AnnaJL
    Die parasieten genieten niet alleen van de immense vrijheid hiero maar óók van de diverse uitkeringen.
    Ik zou ze niet een paar jaar terug willen sturen naar hun land, maar voorgoed.
    Weg met dat islamitische vuil.

 11. poison

  Dom, dommer, het domst of stom, stommer, het stomst. Wat een k*t volk.

 12. Wim Vreeswijk

  Deze nep-rapper moet net zoals Anne Fleur een aangifte aan hun broek krijgen want dit is een regelrechte oproep tot geweld en een bewuste poging tot doodslag. We leven hier immers niet in het midden-oosten waar iedere vreemdganger of andersdenkende letterlijk wordt gestenigd tot de dood erop volgt.

 13. corfo

  Ga gewoon aan ’t werk, islamitische nietsnut !
  Deze handophouder roept op tot geweld, ben zéér benieuwd wanneer hij veroordeeld wordt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.