Ultradomme Zweedse rechtbank vertikt het om de walgelijke livestreamverkrachters het land uit te gooien

Afgelopen januari filmden enkele idiote asielzoekers in Zweden een groepsverkrachting van een weerloos meisje. Ze zonden hun gruwelijke daad lachend uit op Facebook – live nog wel. Vandaag stonden ze voor de rechter, waarbij de vraag was of ze het land uit zouden worden geknikkerd of niet. En wat denk je? Soft Zweden oordeelde dat deze mafklappers gewoon in het land mogen blijven!

Wat voor straf verdien je als je met een paar maatjes een meisje tegen haar zin vasthoudt, haar verkracht en die gruwelijke daad ook nog eens filmt en op Facebook zet? Vraag het de meeste normale mensen, en een jarenlange gevangenisstraf zal de laagste sanctie zijn die je hoort. Uitzetten van dit walgelijke gespuis is een mooie tweede als het gaat om houders van dubbele paspoorten, zoals in dit geval.

Maar wat zeiden ze echter in Zweden? Nou, daar vonden ze het ook wel een beetje zielig voor het verkrachtingstuig zélf… en dus mochten deze heren gewoon lekker in het land blijven! Ja, echt:

“De Migratieraad adviseerde de rechtbank dat het aangeklaagde tweetal al sinds 2010 en 2011 in Zweden verblijft en onder de 15 waren toen zij hun verblijfsstatus ontvingen. Daarbij waren ze langer dan vijf jaar in Zweden voordat ze hun misdaad beginnen, waarop de rechtbank concludeerde dat ze niet gejorist mogen worden, schrijft de Upsala Nya Tidninq.”

De boodschap is dus duidelijk: ben je een asielzoeker met kwaad in de zin, ga dan naar Zweden! Daar pakken ze je niet aan, en mag je gewoon je criminele gang gaan. Ideaal voor belhamels uit Marokko of donderjagers uit Algerije!

De vraag is echter hoe lang de bevolking van Zweden deze grappenmakerij nog blijft pikken. Vandaag kwam een nieuwe peiling uit waaruit blijkt dat PVV-zusterpartij Zwedendemocraten wel eens een héle grote overwinning zouden kunnen gaan boeken bij de eerstvolgende parlementsverkiezingen in het Scandinavische land. Even geduld dus nog, en met een beetje geluk kan Zweden over ongeveer een jaartje beginnen met het afschudden van diens houding als het malle dhimmi-jongetje uit de Europese klas. En dan gaat dit verkrachtende tuig ook direct het land uit. Het zou eens tijd worden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Rumpelstiltskin

  Ze willen het niet! Je mag het niet! Mijn bloed begint te koken! Het heft in eigen handen nemen voordat het te laat is! Op !@#$%^&^%$#@#$%^&*&^%$#@#$%^& met die rotzooi!

  1. loritta

   Een hele duidelijke en in mijn ogen goede reactie!!

 2. van Urk

  Totdat een van dit soort gekken ook in een vrachtwagen gaat joyriden. Ik begin er nu wel genoeg van te krijgen van al die krokodillentranen van die linkse mafketels die dit soort criminelen en moordenaars zelf hebben omarmd.

 3. Nasrani

  Zweden krijgt gewoon wat het verdiend.

  1. Guus Geluk

   Kan ik daaruit concluderen dat je deze misdaden volkomen gerechtvaardigd ach?

   1. corfo

    Guus G.
    Domme reactie, Guus.

 4. Guus Geluk

  “Even geduld dus nog, en met een beetje geluk kan Zweden over ongeveer een jaartje beginnen met het afschudden van diens houding als het malle dhimmi-jongetje uit de Europese klas.”

  Dat zeiden ze hier ok en op 15 maart 2017, besliste het volk anderszins.

  Deze misdadigers kunnen gewoon de gevangenis in. Wellicht krijgen ze in de bak nog berouw, vooral als Zweden hen op de volwassene-afdeling plaatst.

  1. Zeghetmaar

   Aan de hand van de verkiezingen is het niet moeilijk om te concluderen dat links kleiner is geworden en rechts groter. Hieruit blijkt toch zeker dat er sprake is van een verschuiving. Heel leuk dat die schattige krullenbol met zijn pedante maniertjes zetels heeft gewonnen, maar de PvdA is vermalen, de PVV gegroeid, VVD nog steeds de grootste en FvD is tot de Kamer toegetreden.

   Het hangt er ook van af wat je WILT zien beste heer Geluk.

   Anyway, met zulke walgelijke immigranten mag wat mij betreft de vloer worden aangeveegd, overig ook met autochtonen die dit doen. Het zal met de (verouderde) wetgeving te maken hebben dat ze in Zweden mogen blijven, helaas voor alle Heidi’s…

   1. Guus Geluk

    @Zeghetmaar, Tim noemde de verkiezingen in verband met de Zwedendemocraten. Ik veronderstel dat hij hiermee doelt op een klinkende overwinning voor populistisch rechts bij de volgende parlementsverkiezingen. Overigens is rechts in Nederland zeker gegroeid, maar werd rechtspopulisme niet de grootste.

    Wat betreft deze misdadige figuren: als autochtoon behoor je vele jaren achter de tralies te verdwijnen, mijns inziens. Hetzelfde geldt voor allochtonen. Geen genade. Direct bikkelhard ingrijpen.

 5. Dre4ever

  Waarom zou je naar Zweden gaan?? Hier in ons land wordt je er ook niet uitgeknikkerd!!!!!

 6. corfo

  Rutte zei in zijn herdenkingsrede in de 2de Kamer, dat NL áchter de Zweden staat !!
  Pak in NL de islamitische rotzooi maar eens aan, man. Duizenden NL’ers ondervinden overlast van die gasten. In Groningen worden honderden woningen voor hen gebouwd, voorbijgaand aan de NL’ers die al járen lang op een huis wachten. Nee die parasieten gaan vóór. Ik wacht met spanning af wanneer de échte NL’ers het e.e.a. wel genoeg vinden en zélf gaan ingrijpen.

 7. Nederland-op1

  Mensen, wees gerust, ook in Zweden zitten mannen in de gevangenis die niet kunnen wachten om deze lekkere groene blaadjes volledig uit te wonen. Ik denk dat die lach wel van die rotkoppen verdwijnt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.