Valse hysterica Anne Fleur Dekker beschuldigt rechtse websites van het afsturen van reaguurders op haar

Aan de paranoia van linkse activisten zoals Anne Fleur Dekker bestaat dus werkelijk waar geen enkele grens.

De reden dat Anne Fleur bedreigd wordt, is niet het feit dat er in Nederland een hoop gekken rondlopen die niet snappen dat je met je tengels moet afblijven van anderen. Nee, dat komt door zogenaamde “extreem-rechtse websites” die hun volgelingen doelbewust afsturen op de voormalige GroenLinks-activiste. Zo vertelt ze zelf in een interview met sneeuwvlokjes-magazine Vileine:

Je hebt het steeds over een ‘hetze’. Wat gebeurde er dan?

Anne Fleur: “Het is een intimidatietechniek. Dit soort extreem-rechtse media weten donders goed dat hun reaguurders massaal op je af gaan. Ze proberen je stelselmatig de mond te snoeren en ze framen mij als een linkse gek die zeer gevaarlijk is. Zo verscheen er een artikel op GeenStijl waarin zorgen werden geuit rondom de beveiliging van Thierry Baudet, omdat er eventueel een aanslag zou worden gepleegd op hem. Pas sinds er landelijke media aandacht voor mijn verhaal is, houden deze extreem-rechtse media zich stiller over mij.”

Iemand die taarten en stenen wil gooien naar rechtse politici omdat zij zogenaamd fascisten in hen ontwaard heeft, ja die noemen wij interdaad een linkse én gevaarlijke gek. Schokkend! En wij dat standpunt ook zeker blijven utidragen, want het is geen “framing”. Het is een op feiten gestoelde mening. Denkt Anne Fleur nu echt dat zij belangrijk genoeg is dat wij een vrij willekeurige linkse extremist helemaal gaan lopen framen? Ga toch weg.

Ik zal het woord even rechtstreeks tot haar wenden: beste Anne Fleur, niet iedereen is een activist die op zoek is naar manieren om zijn politieke tegenstanders – uiteraard altijd onterecht aangeduid als ‘racisten’, ‘fascisten’ en ‘extreem-rechts’ – zo snel mogelijk via intimidatie monddood te maken. Wij geloven in de vrijheid van meningsuiting en dat je moet kunnen zeggen wat je vindt, en zijn we altijd tegen het gebruik van geweld of het bedriegen van personen – ja, ook als dit onze eigen reaguurders zijn. We zijn echter niet de generaals in het leger van DDS, die onze lezers bevelen kunnen geven. Zouden we soms wel willen, maar hè, zo werkt dat dus niet. Maar om toch een poging te wagen: kap met bedreigen en intimideren. En nee, dat is zeker niet de eerste keer dat wij dat zeggen.

Dat gemeld hebbende: wij gaan wél door met de berichtgeving zolang mejuffrouw Dekker nog interessant genoeg is om over te schrijven. Net zoals zij natuurlijk ook niet ophoudt met het schrijven van lelijke dingen over Geert Wilders en Thierry Baudet, ondanks dat deze heren – en dan met name de eerstgenoemde – véél zwaarder beveiligd worden dan wat Anne Fleurtje de afgelopen dagen heeft meegemaakt op het balkonnetje van een vriendinnetje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. HaZ

  Tsja, dit is natuurlijk het momentum voor Fleurtje Nooitgenoeg. Dat zal ze nu dubbel moeten uitbuiten, want stel dat ze nu buiten de GroenLinkse boot gaat vallen, wat moet je dan met je verdere zielige leventje. Fleurtje meid, een ding: We waren je alweer vergeten ! Je hebt je moment of fame gehad en hoppa nu weer aan het werk oke?

 2. poison

  Koekje van eigen deeg.

 3. Ritter

  Zoals zoveel z.g “feministen” heeft ze niet de moed om kritiek te uiten op de islam.

  Juist de islam discrimineert homo’s, vrouwen, Joden en over het algemeen niet-moslims en is een gevaar voor de westerse democratie. Dus ze is totaal ongeloofwaardig.

  Ook heeft ze kennelijk iets tegen “witte mannen”. In zowat ieder artikel zit ze op deze “witte mannen” te schelden.

 4. Wim

  En de sprookjes musical heet,hoe een agressief en tot geweld oproepend Groen Links bruinhemdje een door rechts vervolgd meisje werd.
  Zakdoekjes voor de tranen zijn in het theater beschikbaar.

 5. jennifer

  Jammeren over iets wat ze zelf de wereld heeft ingestuurd, wat er op haar af dient te komen is iemand die een einde gaat maken aan de gevaarlijke acties van deze links extremistische GroenLinks figuur. Ook al heeft ze zich als lid afgemeld bij die moordende club, haar leerschool heeft ze wel gehad bij GroenLinks en dat zegt genoeg voor het land toch.

 6. Marija

  Arm kind, je hersentjes zijn nog ontwikkeling.
  Mag ik je advies geven? Zoek een andere hobby.
  Je zit boordevol haat en dat gaat je opbreken.
  Als je zo als nu doorgaat, eindig je in een inrichting.

 7. buitenbeentje

  doorgaan zolang ze nog interessant genoeg is. Dan kun je nu wel ophopuden, want interessant vindt ze alleen zichzelf. Dit soort vuil geen podium geven is veel verstgandiger. Binnenkort is ze dankzij “extreem rechts” een bekende Nederlander, vaste tafelgast bij weg met ons draait door. Doodzwijgen is veel effectiever, één bericht is genoeg.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Kijk wanneer deze bruinhemd oproept om Wilders te stenigen juichen ze bij Joop.nl, de site die deze bruinhemd haar van werk voorziet maar wanneer ze een appeltje van eigen deeg krijgt gillen ze ach en wee. Zoveel onrecht.
  Met belastinggeld.

  Ik hou niet van mensen bedreigen, het is strafbaar, sterker nog van mij mogen bedreigers wel een jaartje of twee in Siberia brommen; dat geldt dus logischerwijs ook voor bruinhemden als Anne-Fleur of Erik van Muiswinkel (die laatste is saillant genoeg ook op gespekt met belastinggeld bijeengeroofd van mensen die deze oh zo progressieve en sociale na-oorlogsche verzetsheld hij zo intens en diep veracht.

 9. Phoenix

  Ik was benieuwd wat de reacties op Joop zouden zijn, nadat Groen Links zich van haar had gedistantieerd. Interessant: opeens is het daar doodstil geworden, terwijl eerst het ene na het andere artikel over of door haar verscheen, met eindeloze steunbetuigingen, van hoe dapper ze toch wel was, etc. Tja, dat is lastig, hè? Moet je nu Groen Links gaan afvallen omdat die haar een dolk in de rug hebben gestoken, of moet je toegeven dat het wicht misschien toch wel een beetje te ver gegaan is? Met zo’n spagaat is de eenvoudigste oplossing om toch maar even te zwijgen.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Ik zag het ook Phoenix

   Hetzelfde zie je terug bij de Staatsmedia na elke islamitische aanslag op weerloze mensen.
   Stilte, even later gevolgd door de bekende doofpot-vol-met-deskundigen-en-‘lieverts’ die allemaal om de beurt mogen verklaren dat de werkelijke slachtoffers de moslims zijn en de echte daders Wilders, Marine le Pen, mensen die niet de EUSSR aanbidden, Godfried van Boullion uit 1242, het MKB etc cetera.

   Of zoals de muzikale jaren 80’gigant Limahl zong: “It’s a never ending storyyyyyy…”

 10. corfo

  Annie-Fleur : huppeté, terug je hok in; we kennen jouw ziekelijke hersenspinsels nu wel.

 11. BB

  Op Vileine zegt ze:

  Ik heb ook bij de Balie meegemaakt dat mensen mij stonden op te wachten bijvoorbeeld. Na afloop van een avondje daar stonden mensen me daar bij de deur op te wachten. Dat betekent dus wel dat er mensen op straat opzoek zijn naar mij.

  Op Joop staat (https://www.joop.nl/nieuws/joop-opiniemaker-anne-fleur-dekker-ondergedoken-na-ernstige-bedreigingen-doet-haar-relaas):

  Na afloop van de opname wordt de impact van de bedreigingen op het dagelijks leven van Anne Fleur duidelijk. Ze werd tot haar grote schrik al eerder op straat herkend en uitgescholden naar aanleiding van de publicaties. Na het verlaten van De Balie, waar het gesprek werd opgenomen, vlucht ze vrijwel meteen het debatcentrum terug binnen omdat een man op straat zich opvallend verdacht gedraagt. Onder begeleiding wordt ze vervolgens naar de auto gebracht die haar komt ophalen om naar het onderduikadres te gaan.

  Iets klopt er niet…

 12. joost2

  Ik vind het werkelijk absurd, dat er over deze juffrouw geschreven wordt.
  Maatschappelijk stelt ze niks voor. Waarom dan die aandacht van div. media voor een onbetekenende schreeuwlelijk ??

  Er staan Nederland grote politieke veranderingen te wachten met een regering waarin ex communisten, maoïsten, links radicalen zitten die voor Nederland rampzalig zijn.

  Schrijf daar maar over.

  1. Marija

   Ja graag die kop weg van DDS en niks meer plaatsen.
   Moet je eens naar die ogen kijken wat je daar in ziet, voer voor een psycholoog.
   Redactie haal svp die juf weg hier ik erger me rot aan die kop.

 13. Sprripk

  Wie is dat?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.