Walgelijke FVD-haters gaan maar door. UvA-popje Khadija Al Mourabit: “Baudet spreekt de taal van het Derde Rijk!”

khadija
Foto: Khadija Al Mourabit in een collegezaal van de UvA, eind 2015. Bron: Screenshot YouTube.

Alsof het allemaal de gewoonste zaak van de wereld is, is half Amsterdam inmiddels de kersverse partij Forum voor Democratie aan het uitmaken voor de meest vreselijke zaken. Het gaat maar door, en vandaag is het de beurt aan UvA-medewerkster Khadija Al Mourabit. Zij meent dat Thierry Baudet de “taal van het Derde Rijk” spreekt… Tuurlijk hoor!

Nog altijd hebben linkse politieke partijen en activisten nog geen passend antwoord gevonden op de pijlsnelle opkomst van het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. De partij is inmiddels goed voor vier zetels, wat allerlei lieden die rondom GroenLinks en de PvdA zweven natuurlijk enorm zenuwachtig maakt. Had je eerst Anne Fleur Dekker al die beweerde dat Thierry Baudet een fascist is, nu dendert daar UvA-lievelingetje Khadija Al Mourabit (deze dus) nog even overheen. Zij meent dat Thierry Baudet eigenlijk net zo praat als de nazi’s van weleer:

“Nieuw in de Tweede Kamer is het Forum voor Democratie van Thierry Baudet, de markante lijsttrekker die al kritiek kreeg, dat zijn taalgebruik doet denken aan biologische theorieën over rassenzuiverheid. Voor de verkiezingen zei hij op zijn partijcongres: ‘Kwaadwillende, agressieve elementen worden ons maatschappelijk lichaam in ongehoorde aantallen binnengeloodst.’ Later sprak hij van een ‘homeopathische verdunning’ van de Nederlandse cultuur.

Khadija: ‘Als FvD-stemmers dat nuanceren en zeggen dat het niet racistisch is, wat is het dan wel? De Zwitserse taalwetenschapper Ferdinand Saussure zei: “De taal die een maatschappij bezigt, geeft ook de realiteit van die maatschappij weer.” Ik vind dat een hele sterke analyse, de werkelijkheid begint bij de taal. Dit is de taal van het Derde Rijk. Dan kun je reageren met “hij bedoelt het niet biologisch”, maar hoe zorg je er dan voor dat een volk homeopathisch wordt uitgedund? Als het antwoord je bevalt, dan heb ik toch het idee dat ik mijn plan B moet gaan uitvoeren.’”

Die demonisering van Thierry Baudet loopt echt de spuigaten uit. Baudet heeft allerlei moedwillig uit de context gerukte uitspraken inmiddels al zo’n honderd keer gerectificeerd, maar dit soort types blijven gewoon doorgaan met net doen alsof we Adolf Hitler 2.0 het Nederlandse parlement hebben binnengeloodst.

Ik hoop dat mensen als Khadija Al Mourabit eigenlijk eens gaan snappen wat voor klimaat ze helpen scheppen. Want precies dit type aanvallen werd in 2002 ook gelanceerd op LPF-voorman Pim Fortuyn. En hoe dat afliep, staat inmiddels in elk geschiedenisboek vermeld.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Met deze gasten wordt het in Nederland pas onleefbaar. Ik denk dat deze mensen voor een paar jaartjes naar b.v. Venezuela moeten verhuizen om te zien wat hun gedachtengenoten presteren. Misschien zingen zij dan een toontje lager. Het geeft weer dat de multiculti samenleving onmogelijk is. Het is alleen maar klagen bij de gekleurde mensen. Besef dat je hier leeft op kosten van de autochtone bevolking die alsmaar moet inleveren om jullie klaagvolkeren te plezieren. Ga maar klagen pas als je maar een paspoort hebt. Ik zal je verzekeren dat de inhoud van je klacht veranderd.

 2.   

  “Kwaadwillende, agressieve elementen worden ons maatschappelijk lichaam in ongehoorde aantallen binnengeloodst.”
  ———————————————————————–
  Dat is gewoon waar. Misschien beseffen de goedmensen het niet, maar dat maakt het niet minder waar.

  1.   

   ontleed die zin eens Floris

 3.   

  “Later sprak hij van een ‘homeopathische verdunning’ van de Nederlandse cultuur.”
  ——————————————————————
  Dat is een logisch gevolg van de sluipende islamisering.

 4.   

  Het is nu wel duidelijk dat je van links geen enkele kritiek mag hebben op de Islam. Bij Wilders hadden ze nog het smoesje dat het ging om ‘de toon’. Maar Baudet heeft gewoon beschaafde inhoudelijke Islamkritiek, net als Fortuyn overigens, en nog vliegen de termen als ‘fascist’ je om de oren. De enige manier waarop de linkse politieke stroming zich nog staande probeert te houden is door het wegzetten van rechts als het grote gevaar. Daarom zullen ze elke rechtse politicus blijven demoniseren. De realiteit is het linkse gedachtegoed al lang voorbij gestreeft. De bommen vliegen heden ten dage je in Europa om de oren en nog komt domlinks niet verder dat het ‘allemaal niks met de Islam’ te maken heeft. Domlinks heeft jarenlang de Islam- en integratieproblematiek verkeerd ingeschat en nu zitten we met de gebakken peren. En in plaats van dat ze nu eens toegeven verkeerd te zitten, blijven ze als afleiding met rechts wegzetten als het gevaar waartegen gestreden moet worden…

 5.   

  De vraag heeft iedereen zich wel eens afgevraagd; ‘wat zou jij doen wanneer je terug de tijd in kon glibberen en de kans had om Hitler te liquideren en daarmee en passant miljoenen mensen te redden ?
  In 99 van de 100 gevallen zal men denken; ik jaag een kogel door zijn kop.

  En daarom vergelijken de Regressives (notabene op universiteiten) Thierry (en vroeger Fortuyn) met Hitler.
  Men hoopt op een nieuwe Volkert. Al krijgen haatsites als Joop.nl of haatuniveriseiten als de UvA maar 1 lezer cq. student zo gek om -zoals in Trouw stond- Het Grote Kwaad te bestrijden, no matter the costs.

  Deze mensen kunnen niet wachten tot Thierry -door hun haatcampagne- het zelfde lot wacht als de Goddelijke Kale.
  Dat noemen ze progressief, humaan, solidair en bovenal anti-fascistisch.

  (en onderwijl zullen ze alles uit de kast halen om de poorten voor het islamofascisme wagenwijd open te houden en Europa terug de middeleeuwen te loodsen. Want deze islamofascisten zijn feitelijk hun geestverwanten, twee handen op 1 buik)

  Universiteiten
  Ze rollen er dom in en ze rollen er nog leger uit.

 6.   

  Krijgt zo’n collegegeit nou ook nog repliek in zo’n collegezaal, vraag ik me dan af. Of is men daar al tot op het bot geindoctrineerd dat bij voorbaat al niemand durft te ageren.
  Je mag studeren op onze UvA, maar het is wel de bedoeling dat je klakkeloos aanneemt wat onze docenten je voorliegen/doceren, want wie weet het beter,tenslotte, toch?

  1.   

   Ik, als rechts mens, zou nooit aan de rode UvA gaan studeren. Ik weet zeker dat de overgrote meerderheid van de studenten daar links tot extreemlinks is en dat dat achterlijke mens weinig tot geen weerwoord zal krijgen. Het zijn kuddedieren die elkaar continu napraten.

   De islamofascisten zijn maar wat blij met die stomme kuddedieren.

  2.   

   @HaZ
   Volgens geen Stijl is mevrouw 37! Hou u vast zeg! Op die leeftijd had ik twee studies achter de rug en werkte soms 80 per week (vlieguren meegerekend).

   Ik schudde meewarig mijn hoofd toen ik haar gelamenteer hoorde inzake atonische muziek. Nou, als u dat niet mooi vindt, dan bent u blijkbaar een nazist….. Mooi, dan ben ik er ook eentje, want ik gruw ervan.
   Half jaartje terug in Singapore naar een concert van Yo Yo Ma geweest. In het voorprogramma zat een stuk experimenteel lawaai dat me naar de foyer deed vluchten. Ik was gelukkig niet de enige. Beter een glas champagne dan die trommelvliespijniging.

 7.   

  Waar haalt zo’n wijf als Alie Mourabit de euvele moed vandaan om te zeggen wat ze gezegd heeft ? Studeert, mede op mijn kosten, in Nederland, maar schopt tegen mensen aan die haar niet bevallen. Wat een zielig mens. Flikker aub op naar jouw eigen zandbak, onder aan het Rifgebergte.

 8.   

  Baudet mag inderdaad wel eens wat aan zijn beveiliging sleutelen, want anno 2017 zijn er voor deze politici meer tegenstanders dan voorstanders en de kogel kan zomaar eens van dubbel-links komen, namelijk de linkse rukkertjes en zichzelf vrouw noemende linkse teefjes/activistes maar zeker ook van het islamitische gespuis. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen !

 9.   

  Als dit het niveau is van studenten en professoren van de UvA, dan moet men zich diep schamen. Wetenschappelijk, maar ook praktisch is bewezen, dat multi culti een mislukking is. Juist mensen die dit altijd gepropageerd hebben, zoeken de oorzaak bij de autochtone bevolking, terwijl ze de hand in eigen boezem zouden moeten steken. Het was een door hen gepredikt fenomeen.
  Voor dit soort mensen is eigendunk blijkbaar belangrijker als zelfkennis.

 10.   

  En de koran spreekt de taal van de nazi’s.

  En niet homeopathisch uitdunnen, maar botweg elimineren, allemaal.

  http://westerse-beschaving.org/een-geloof-met-genocidale-ambities/

 11.   

  Links doet niets anders dan liefde uitkramen op de TV. mekaar omarmen, begrip tonen, respect hebben voor elkaar enz enz geldt dit alleen voor linkse mensen met dezelfde gedachtegang, de rest die anders denkt mag je uitschelden, vernederen, bespotten, en dreigen met de vreselijkste dingen.
  En maar schreeuwen we moeten lief zijn voor elkaar, stelletje smerige hypocrieten.
  Zij omarmen niet voor niets de islam die hebben dezelfde ideeen.
  Alles wat geen islam of links is moet het ontgelden in dit modern democratisch land.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!