Weer aanval op homostel door lichtgetinte vechtmachine! Dit zieke figuur deelde knietjes uit en stak banden lek

Deze agressieve homohater had nog net geen betonschaar bij zich.

Laat D66 maar roepen dat het eigenlijk brave SGP’ers zijn die de grootste plaag van homoseksuelen vormen, maar voorlopig hebben we hier weer een ‘lichtgetint’ geval te pakken. De Amsterdamse politie is namelijk op zoek naar bovenstaand stuk uitschot, voor een aanval die hij lanceerde tegen een homoseksueel stel. Hij schold ze uit, bedreigde ze met de dood, gaf knietjes en stak daarnaast nog hun fietsbanden lek.

Ja, echt een fijn figuur dus:

“Twee mannen, een stel van 35 en 37 jaar oud, zitten op 23 januari nietsvermoedend samen op de fiets naar een dansschool aan de Chasséstraat in West. Als ze een voetganger passeren begint die uit het niets te schelden en te beledigen vanwege hun seksuele geaardheid.”

Even later begint een matpartij, waarbij de homomepper één van de mannen een paar flinke tikken geeft en vervolgens een knietje in zijn buik verkoopt. Dat zou het einde van het verhaal zijn, als deze mafkees niet vervolgens ook z’n muts was verloren bij het schoppen en slaan. De twee mannen nemen ‘m per ongeluk mee, maar dat loopt niet goed af. De hyperagressieve gek komt ze gewoon achterna:

“De dader komt zijn muts halen, in de dansschool worden duidelijke beelden van hem gemaakt. Hij bedreigt het stel nog een keer met de dood voordat hij vertrekt. Buiten steekt hij ook nog de banden lek van de twee mannen.”

Dat er nog beelden zijn gemaakt is dus een geluk bij een ongeluk. Dankzij z’n zogenaamde ‘slot-offensief’ hebben we nu dus deze afbeeldingen:

Herkent u deze gevaarlijke homofoob? Schroom dan niet om contact op te nemen met de politie. Deze zak uitwerpselen is namelijk nog steeds voortvluchtig.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Peter Selie

  Geen probleem deze video wordt mogen avond in de PvdA side show ‘Opsporing verzocht’ getoond.

 2. Adriaan

  Vanaf nu is dit tuig vogelvrij verklaard. Je mag alles met ze doen, zonder dat je daarvoor wordt bestraft. Nee, nog mooier, je wordt er voor beloond. Als je ratten vangt, krijgt je een beloning. De jacht is geopend. Ik ga niet meer zonder wapen over straat. Zover is het al gekomen in Nederland. Als er maar één licht getinte jongeman met een boze blik en ongeschoren kop naar mij kijkt, is hij het haasje. Ik ben het meer dan zat. Als de overheid ons niet meer adequaat kan beschermen, neem ik het recht in eigen hand.

 3. Peter Selie

  Heeft iemand deze video aan het werk gekregen, hier aan deze kant in ieder geval niet?

  1. Marija

   Jawel, maar je moet eerst door de reclame van ING

 4. Floris

  [Beuktrol modus aan] Ja maar, ja maar, er zijn ook autochtonen die homo’s in elkaar rammen, hoor. Echt waar, hoor. Dat komt ook veel voor. [/uit]

  Waarom lezen we daar dan nooit wat over, Beuktrol? Houden de linkse media autochtone potenrammers soms uit de wind?

  1. Beukman

   @Floris zit in een lastige spagaat. Van de ene kant wil hij zo graag discussiëren. Van de andere kant beschouwt hij iedereen die het niet met hem eens is als een trol.

   1. Floris

    Nee Beukman, ik herken een trol uit duizenden en jij bent er zo een. Is het je wel eens opgevallen dat ik lang niet iedereen waarmee ik het oneens ben een trol noem?

    Jouw jij-bakken, onder andere inzake het potenrammen, zijn puur getrol. Iets anders valt er niet van te maken.

    1. Rumpelstiltskin

     en het bloed kruipt, waar het niet gaan kan.

 5. Rumpelstiltskin

  Kan men alsjeblieft wat doen aan die verschrikkelijk politiek correcte beelden van media en consorten.

  1. Marija

   Nee…niemand….. (zie mijn eerdere bericht)
   Kotsbeu ben ik het.

 6. Nasrani

  Pechtold heeft ooit de SGP-ers de taliban op de veluwe genoemd. Daar heeft hij nooit verontschuldigingen voor aangeboden. Maar homo’s, neem van mij aan dat je op de veluwe onder de hoede van de SGP veilig kunt wonen. De SGP-ers zijn het niet eens met je leefwijze, en dat zeggen ze, maar ze laten niemand aan je zitten! Daar staan ze voor. En, bijkomend voordeel, minder getinte mensen en hoofddoeken. Alsof je naar een film uit de jaren 70 zit te kijken. Heerlijk, die nostalgie zonder geweld en marrokanen, turken, en ander uitschot.

 7. Zeghetmaar

  Weesch gerust medemens, ik heb uit betrouwbare bron dat alle deugmenschen inclusief Arrogander Pechtold vandaag weer hand in hand gaan lopen.

  Als wij niet zo kritisch waren geweest op die kinderen die op een brug in Arnhem uit zelfverdediging wat tanden uit iemand mond hebben geslagen, dan was dit nooit gebeurd. *geeft zichzelf corrigerend tikje*

 8. Zeghetmaar

  Een andere lezing, gewoon omdat het kan:

  Arme jongen, loop je rustig met je inteelthoofd en trainingsbroek door Raba..Amsterdam-West, komen er twee provocerende bruinwerkers langsfietsen. Dat doen die vuillakken vast expres. Aangezien de imam van ’t weekend nog zei dat alle ongelovigen moesten sterven, en vooral homo’s, kun je dan niet anders dan er flink op inbeuken. Zul je ook net zien dat die fascistische planoloog geen hoog flatgebouw in de buurt heeft geplaatst om ze lekker van af te donderen. Je zult maar moslim zijn in Nederland, wat een kutleven.

 9. Nederland-op1

  Wordt het niet eens tijd dat we alle homo’s in Nederland een cursus Marokkaan terugslaan gaan geven? Deze twee slachtoffers waren met zijn tweeën, dan laat je dit toch niet allemaal gebeuren? Net zo agressief er tegenin en rammen tot hij geen geluid meer maakt. Bij dit soort gasten is het duidelijk dat ze niets hebben met onze westerse normen en waarden en wat mij betreft schoppen we die direct de grens over. Ik wil ze best naar de boot brengen, op mijn kosten.

 10. TheGrimReaper

  Kan het woord “vechtmachine” in de titel niet beter vervangen worden door het woord “mafkees”?

  1. Zeghetmaar

   Mee eens. Zie zulke figuren er nog wel voor aan om het als een eer te zien. ‘Wolla broer, zij noemen mij vechtmachien!’

 11. corfo

  Met die beelden zal de politie niet écht blij zijn; nu moeten ze n.l. optreden/aanhouden/pv. opmaken. En dat soort werkzaamheden kennen ze niet meer.

  1. Guus Geluk

   Kennen of kunnen?

   1. IJscoman

    Zeiksnor of zijksnor?

   2. nogmaals

    mischien wil Guus zijn reactie toelichten? Of heeft hij intussen begrepen hoe dom hij is.

   3. Peter Selie

    Hi Siemon het is echt tijd geworden voor een nieuwe gedaantewisseling, je oude account heeft zijn magie verloren, met een nieuw account kan je wéér een paar weken vooruit, tot dat deze ook weer zijn uiterste houdbaarheidsdatum verstrijkt, veel succes.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.