Wilders maakt gehakt van Pechtolds intens nutteloze actie: “Ga maar hand in hand lopen in de Schilderswijk!”

De PVV-leider is niet echt onder de indruk van de actie van Alexander Pechtold, die hand in hand met één van zijn mannelijke Kamerleden over het Binnenhof huppelde. Ja, lekker gedurfd, in zo’n beetje de best beveiligde openbare ruimte van Nederland. Geert Wilders doorziet de truc.

Linkse politici voelden zich gisteren heel wat vlak na de misselijke aanval met een betonschaar op twee onschuldige homoseksuelen in Arnhem. Onder leiding van D66-fractievoorzitter Alexander Pechtold gingen ze allemaal hand in hand lopen met elkaar, in een soort poging een krachtig ‘geluid’ te laten horen tegen homofobie en het daarmee gepaard gaande geweld. De hashtag #allemannenhandinhand was daarbij ook nog een kortstondige rage op Twitter. Nou, daar zal dat homohatende tuig echt wakker van liggen. Wat mannetjes in pak die in Den Haag hand in hand lopen, en een hashtag op social media. Is dit nu een serieuze tegenaanval, of is dit satire?

PVV-leider Geert Wilders doorziet al deze PR-acties van Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, en collega’s. Mind you: als het ergens in Nederland veilig is, dan is het wel op klaarlichte dag in het centrum van Den Haag er is daar een permanente verhoogde politie-aanwezigheid, waardoor iedere potenrammer die ook alleen maar een homo verkeerd aankijkt direct kan worden gearresteerd.

Maar probeer het maar eens op een ander tijdstip en een andere locatie. In een uitgaansbuurt rondom middernacht, buiten de Randstad. Probeer het maar eens in Arnhem of in Eindhoven. Of gewoon in Den Haag, in de Schilderswijk:

Wat natuurlijk ook precies juist is. Kom eens met concrete dagen en pak de oorzaken van het geweld aan. Pak Nedermarokkanen die zich schuldig maken aan dergelijke vergrijpen hun Nederlandse paspoort af en zet ze uit. Investeer in meer politie op straat, zodat dienders ook voldoende middelen om op te treden tegen dit mensonterende tuig.

Maar in hand in hand lopen door een enorm veilig stukje Nederland? Ja, zo kan ik het ook. Dat is natuurlijk een signaal van helemaal niks, en dat weten potenrammers maar al te goed.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Guus Geluk

  Heeft Wilders zijn medeleven al betuigt per zijn Twitter-account?

  1. DutchDropveter

   Waarom was er GEEN een gebouw buiten Rusland in de kleuren van Russische vlag verlicht? En gebeurde dit wel voor de slachtoffers in Turkije?

   Juist als je dan iemand probeert aan te vallen kijk dan vooral niet over de olifant in de kamer heen…

   Vergeet natuurlijk een dit (http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/hoe_diep_zitten_die_turken_in_ons_land.html) artikeltje… dan ben je als D66 meer dan hypocriet. En waar is mainstream media nu? juist zich druk maken over profileren… En op 4 mei weer een zooitje hypocriet zitten wezen. De media zouden hier niet eens aandacht aan mogen besteden omdat ze 20x erger zijn dan de NSB-ers uit die tijd, die deden het voor een paar gulden, deze media doen het voor miljoenen…

   1. Guus Geluk

    Dat ben ik met je eens. Ook bij de aanslagen in Frankrijk, België en Londen stond een ieder prompt klaar met de vlag van het debetreffende land. Het lijkt wel of het de Westerlingen niet kon schelen dat er 14 doden vielen in St. Petersburg.

    Hetzelfde geldt voor aanslagen in onder andere Bagdad en Damascus. Alsof ze het aan hunzelf te wijten hebben dat doorgedraaide gekken moskeeën en dergelijke opblazen.

    De wereld is nu eenmaal hypocriet.

   2. Guus Geluk

    Overigens begrijp ik de vergelijking tussen de huidige media en NSB-ers niet.

    1. jennifer

     Jij ziet veel niet en begrijpt veel niet schijnbaar, anders zou die vraag van jou overbodig zijn toch.

  2. FlorisDeVr1es

   Wat heeft dat voor nut? We hebben meer aan handhaving en zwaarder afstraffen. Als die gasten al veroordeeld worden lopen ze een maand later weer lachend over straat.

 2. Guus Geluk

  Verder ben ik het overigens volledig met hem eens.

 3. Peter Selie

  “Ga maar hand in hand lopen in de Schilderswijk!” Ja natuurlijk dat is de lakmoesproef voor alle randdebiele linksmenschen die nog steeds geloven in een maakbare linkse maatschappij waar een ieder gezellig naast elkaar kunnen bestaan, zonder dat ze beroofd, bestolen, verkracht en de vrouwen niet aangesist kunnen worden.

  1. DutchDropveter

   Je vergeet verbouwd, vermoord, verminkt, gedwongen een geloof in geduwd en vervolgens uitgehuwd en natuurlijk geen weg meer terug, al wil links dat niet geloven. En als je met een voorbeeld komt, ja… dat is een uiterst voorbeeld. Maar ondertussen groeit de ziekte maar door en door.

   Als moslims mogen zeggen dat homofilie een ziekte is dan is Islameriëtes een ongeneselijke ziekte…

   1. Peter Selie

    Ja beste DutchDropveter ‘k vergeet niets, maar probeerde mijn reactie hierop dit issue zo kort mogelijk te houden, bedankt voor de aanvulling.

 4. Gvdvelde

  Alsof Wilders ooit maar iets gedaan heeft voor homo’s. Waar was hij tijdens het COC-debat? Waar was zijn handtekening onder het Regenboog Stembusakkoord?

  1. HaZ

   Welke actie zal uiteindelijk beter aankomen bij die kutmarokkanen v.d.Velde ? De hand in hand kameraden “kijk ons een deugen” pro homo actie van onze hypocriete volksvertegenwoordigers, of de oproep tot het aanpakken van de daders ?

   1. Floris

    van de velde zal deze vraag beantwoorden nadat hij zelf een keer aan de beurt is gekomen.

  2. Top

   Wilders hoeft niet mee te doen aan obligate flauwekul. Dat laat hij aan luitjes over die de NLder in het algemeen, dagelijks verraden!

  3. Peter Selie

   Gerrit van der Velde het gaat nu even niet om homo’s alleen maar over de intolerante gedrag van het grondpersoneel van Allah. Je schreef in een van je reacties dat de ‘mens’ je zeer aan het hart is gelegen en het niet uitmaakte of het een moslim of christen was. Nou mijn vriend dan kun je je hart ophalen vanavond op 21.00, op TV4. Kijk maar goed naar dit artikel wat natuurlijk ook weer gekuist is, zodat de linkse sneeuwvlokjes niet al te zeer belast worden met feiten over de onverdraagzaamheid tegen alles wat de westerse normen, waarden en cultuur onderschrijft.

   Ontluisterende tv-reportage: islamitische ‘moraalpolitie’ Stockholm dwingt meisjes achterin schoolbus
   Vrouwen tijdens Ramadan belaagd om ‘te korte rokjes’ en drinken glas wijn

   In de noordelijke delen van Stockholm is het niet best gesteld met de vrijheid van meisjes en vrouwen. Ze worden er op straat door jongens en mannen lastiggevallen en fysiek belaagd voor het dragen van ‘te korte’ rokjes, het uitlaten van hun hond of simpelweg omdat ze alleenstaand zijn. Verder zitten de dames verplicht apart in sommige cafés en moeten meisjes achterin schoolbussen plaatsnemen, want de ruimte voorin is gereserveerd voor jongens.

   De reportage over deze toestanden wordt vanavond uitgezonden op het programma ‘Koude feiten’ van TV4, schrijft Aftonbladet. Volgens TV4, dat werkte met verborgen camera’s, is sprake van een zelfbenoemde ‘moraalpolitie’. Die ziet erop toe dat in het noorden van de Zweedse hoofdstad “schoolmeisjes ingekapseld blijven in een cultuur bestaande uit eer, beledigingen en geroddel”, aldus de zender.

   In de beelden wordt onder meer getoond hoe leerlingen van de islamitische Al Azhar-school ’s ochtends en ’s middags van elkaar worden gescheiden in de bus. De rector van het onderwijsinstituut wilde niet reageren op de geheime opnamen. Devin Rexvid, een onderzoeker die werkt voor de Umea Universiteit, vergelijkt de situatie met de rassenscheiding in de VS in de jaren ’50.

   Een van de geïnterviewde vrouwen verhaalt hoe ze eens door buren werd aangesproken omdat ze wijn dronk op haar balkon. “Op een gegeven moment kwam een groep jonge mannen bijeen buiten mijn woning. Ze schreeuwden dreigementen en klommen via de regenpijp omhoog richting mijn balkon.”

   Een andere vrouw, die zelf een voormalige vluchteling is, vertelt aan TV4 hoe ze werd lastiggevallen tijdens de islamitische vastenmaand Ramadan, toen ze een kort rokje droeg. “Mensen bedreigden me en gooiden met stenen naar me. Een wierp het raam van m’n keuken in. Ik vluchtte naar Zweden vanuit een land waar vrouwen werden onderdrukt”, aldus het slachtoffer, “maar nu ben ik hier in een gebied wat erg lijkt op mijn vaderland.”

   Vanavond, 21.00, op TV4.

   1. Peter Selie

    Blijkbaar moeten wij ons schamen voor onze eigen cultuur in ons eigen land.

    Gelders erfgoed
    Integratie komt blijkbaar niet voor op de agenda van het COA. Dit terwijl rijksoverheid miljoenen euro’s aan belastinggeld uitgeeft voor integratie en lokale overheden honderdduizenden euro’s besteden aan het behoud van Gelders erfgoed en kerken.

    Nu betreft het Sint Joseph kapel. Morgen de Apeldoornse Grote Kerk? Of wellicht wacht de Arnhemse Eusebiuskerk hetzelfde lot als de kathedraal de Hagia Sophia in Constantinopel. Na de verovering door het Ottomaanse Rijk werd de kathedraal voorzien van minaretten, het kruis op de koepel vervangen door een halve maan en werden de muurschilderingen en mozaïeken met een witte pleisterlaag bedekt. Constantinopel werd Istanboel, de kerk werd een moskee. Dit ging onder bloedig geweld van de Turken.

    In Apeldoorn doet het college van Burgemeester en Wethouders dit uit haar zelf, samen met haar linkse handlangers van het COA.

   2. Peter Selie

    ‘Het COA en de gemeente Apeldoorn strippen alle christelijke symbolen van de Sint Joseph kapel’
    Blijkbaar moeten wij ons schamen voor onze eigen cultuur in ons eigen land
    Anderhalf jaar, nadat de Gelderse PVV haar zorgen uitte over de geplande AZC locatie aan de Deventerstraat in Apeldoorn wordt de nachtmerrie werkelijkheid. Op het terrein van de zorginstelling GGnet aan de Deventerstraat wordt een permanente AZC locatie gevestigd, die als bufferlocatie gaat functioneren voor meer dan 800 asielzoekers. Momenteel wonen in deze zorginstelling al patiënten met psychische problemen. Deze kwetsbare groep moet hun locatie gaan delen met gelukszoekers die de islamitische cultuur meedragen, waar geestelijke gezondheidszorg een taboe is. Maar blijkbaar doet dit er niet toe.

    Belangenverstrengeling
    Opvallend is dat de voorzitter van de Raad van Toezicht van GGNet , de heer Hopstaken, tot 1 juli 2015 ook lid was van de Raad van Toezicht van het COA. Hierdoor was hij betrokken in de voorbereidende fase, hetgeen in strijd is met de Code ‘goed bestuur Publieke Dienst-verleners’ van het COA. Maar blijkbaar doet dit er óók niet toe.

    Op 13 februari j.l. heeft het college van B&W van Apeldoorn ingestemd met de bestuursovereenkomst met het COA, die vervolgens deze maand daadwerkelijk wordt ondertekend. Hiermee is de weg vrijgemaakt voor een permanente bufferlocatie waar meer dan 800 gelukszoekers opgevangen kunnen worden. Ondertussen worden bezorgde omwonenden aan het lijntje gehouden met prietpraat clubjes. De zaken waar het echt omgaat worden weggesmoest en niet besproken.

    1. swetsnek

     Heb jij nog geen zere vingers ????? pffffffffff

  4. FlorisDeVr1es

   Wat heb je liever, papieren tijgers of minder geweld tegen homo’s op straat/harder afstraffen daarvan?

   Elk weekend wordt een homostel in elkaar gerost. Hoe vaak gebeurt er iets wat opgelost is door dat Regenboog akkoord?

   PVV was er tegen vanwege drie-ouderschapssituaties. Uiteraard heeft de MSM zijn uiterste best gedaan dit te verwzijgen en met succes!
   https://www.vice.com/nl/article/een-gesprek-met-patrick-de-man-achter-gays-for-wilders

 5. Ni28

  Terwijl de wereld denkt dat Nederland gek geworden is durven onze politici alleen maar op de veilige Binnenhof zo lopen. En zij kunnen beter dit soort dingen proberen te voorkomen dan achteraf toneel spelen. Daar heeft niemand wat aan. Stop met importeren van islam naar Nederland en bestrijd hard salafisme en je zult zien dat de homo’s het een stuk beter krijgen. Hoef je niet die ongemakkelijke pose te nemen.

 6. Two Ravens Black Kettle

  Ik kan de Armeense genocide ontkenner Alexander P. Molenbeek aanraden.
  Arthur van Amerongen schreef er ooit een boek over en meteen werd ie in de ban gedaan door ’t Betere Volk.
  Gewoon hand in hand met die Koolmees door Molenbeek

  Pechtold is een handlanger van het islam-fascisme, de gretige griezel die ‘ nachts de poorten van de belegerde stad opent en alle oorspronkelijke stadsgenoten en (wel terecht) gevluchte mensen de dood injaagt.
  Diegenen die de van NL één groot Malmo wil maken
  Hij noemt dat progressief en solidair
  En de Staatsmedia is zijn Toeter, Doofpot-Brigade en Gedanken-Gestapo.

  Wat is ie toch stoer
  Die Alex
  Hand-in-hand tussen een miljoen beveiligers op het Binnenhof en roepen dat Wilers een lafaard is.
  Het vuigste mannetje van Den Haag.
  Veilingclowntje
  Daar schop je het hoop mee anno >2000
  Gaarne
  Nog meer geld naar ideologisch weg-met-ons onderwijs

 7. Two Ravens Black Kettle

  Ik heb net met mijn teddybeertje (die ook tegen racisme en dus islamofobie is want islamofobie, kritiek tegen een middeleeuwse religie zoals die klootzakken van Charlie H. hadden is natuurlijk not done in mijn kringen) een rondje gelopen: Je Suis Kijk Mij, Kijk Naar Mij !!!
  Ik ben namelijk een fat-soen-lijke mens
  Wegkijken en kop-in-het-zand-pluggen wanneer mensen om hulp schreeuwen
  Maar voor media-exposure de poseur uithangen
  Ik ben namelijk D’66’r, VVD’r, Islam Unier en GL’r
  Fat-soen-lijk

  Maar het aller, aller, ALLER ergste vind ik nog dat mensen een ongegronde angst voor het Pad der Vrede en Homo-Emancipatie hebben
  Dat is pas erg
  En zeg nou zelf
  Homo zijn kun je toch ook thuis ?
  Achter de voordeur
  En een tekening hoef je toch niet te tekenen ?
  Want ik ben progressief en links
  Iedereen met prikkeldraad rondom de mond
  Want zeg nu eerlijk
  “je hoeft het toch niet te zeggen”

  En terwijl Alexander P.
  Maester hypocriet
  Daar zelfgenoegzaam als een duimkeizertje in zijn Safe Space rondparadeerde (de dienstdoende propagandist van de Staatsmedia-Dienst of zijn nog laffere eeneiige broertje van de RTL-Dienst noemde het naturlijk: bevlogen)
  Weerklonk er in zijn holle schedel
  “Waarom krijg ik geen aaaaaaaaaaaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaaaaaaaaaacht !!!!”

 8. EllyD19

  Wat een hypocriet figuur is die Pechtold toch, maar dat wisten we al.

  1. Floris

   Wat ben je toch een eikel als je op zo’n vent stemt.

   Maar ja, Nederland zit vol met eikels.

 9. Adriaan

  Een zinloze hand-in-hand-lopen-actie. Moslimtuig lacht hierom en denken: de volgende keer pakken we weer een homostel, net zo lang tot ze uitgeroeid zijn, want dat is hun doelstelling. En waar ik me bijzonder aan erger, is dat de hand-in-hand-lopers er nog bij lachen ook. Ze zien er humor in. Homomeppers, potenrammers is een verderfelijk soort. Elimineren uit onze samenleving.

  1. Mart

   Hand in hand met een kerel……brrrrrrrrrrrrr

 10. HaZ

  Kijk, dit zijn teksten die hout snijden…….
  Hey Mocro-tuig!
  Ja jij, Mocro-tuig, jij ja.
  Wat ik heb? Een column. En ik wil met je praten. Tuig.
  O je bent geen Mocro, je bent moslim? Moslimtuig dan, joh het is mij om het even. Zowel je Mocro- als je moslim-zijn schijnt extra rechten in dit land te verschaffen dus het is mij om het even.
  Ik wil iets weten, nee serieus, ik wil iets van je weten.
  Wat WIL jij van dit leven?
  Ik bedoel, wat wil je bereiken?
  Uitgaan met een betonschaar, nou stoer hoor. Wat was je ermee van plan? Een fiets jatten – heb je zeker ook gedaan, hoe kom je aan die fiets? Iemand beroven? Zul je vast ook gedaan hebben. Nee, ik heb geen illusie over jullie bezigheden met een betonschaar. Was je nou echt van plan om twee homo’s te mishandelen? Ik bedoel, ben je echt de deur uitgegaan met het idee: ik ga iemand z’n tanden uit z’n bek slaan? Zeg me, wat dacht je? Of denk je niet? Heb je geen hersencellen? Je zou het bijna geloven – je weet dat ik het geloof maar ja, ik mag dat niet zeggen hè? Maar het is wel zo: jongens zoals jullie, die de straat opgaan met een betonschaar en daarna mensen mishandelen uit hobbyisme, die hebben geen hersencellen. Jullie ouders waarschijnlijk ook niet, hoe had het anders zo mis kunnen gaan met jullie?
  Lees ook: Tuigturken
  O, ik mag niet beledigen, hou toch op man! Wat jij niet mag, is met een betonschaar op anderen inslaan omdat ze hand in hand lopen. En nee, het mag écht niet, ook niet omdat het twee mannen zijn. Ook niet omdat je moslim bent – dat moslim zijn geeft je dus géén extra rechten hè? Tuig. Wat. Kan. Jou. Het. Schelen? Of ben je jaloers? Wil je zelf hand in hand lopen en ben je opgevoed in die cultuur van je dat dat niet mag? Ben je jaloers op eenieder die vrij is? Vrij van geest, vrij van “de gemeenschap”, vrij van geloof – vrij om te zijn wie ze willen zijn. Zij wél, jij niet – ja natuurlijk dat moet afgestraft worden. Kutjong. Ik walg van jullie en ik walg nog meer van de zieligheidsindustrie die júllie gaat opvangen en die júllie gemaakt heeft tot wat je bent. Jullie boffen maar om in Nederland te wonen, het land dat daders pampert en slachtoffers vertelt ‘sterk’ te moeten zijn. Het land waarin daders alle rechten hebben die ze zich maar kunnen voorstellen. In jullie eigen cultuur geldt oog om oog, tand om tand – vooral dát gun ik jullie maar ja, als ik dat zeg, roep ik natuurlijk op tot geweld. 
  Weet je, die twee jongens houden hier een trauma aan over, lopen nog maanden bij tandarts, psycholoog en bedrijfsarts. Iedereen van wie jullie houden verdient dezelfde behandeling met die betonschaar waarmee jullie de nacht in zijn gegaan. Zal je leren, kuttuig. 
  Bron : Metro/Ebru Umar

 11. Laaghlandt

  Vreemd.. Ik lees nergens in het artikel iets over de linkse lesbische stook-jodin Barbara Barends die de oorspronkelijke ” #alle mannen hand in hand” tweet verstuurde… alleen dat volksverader Pechtholt er voor het eerst mee kwam.
  Anyway.. zoals gezegd, een beetje homohater lacht hier smakelijk om. Zoals iedereen die niet links is…

 12. Ome Ga

  Een goed signaal is als

  – u aan D66, VN, EU of Unesco €5,- overmaakt! Dank u zeer!

  – u bij de plaatselijke voetbalklup, bij elk doelpunt ‘allahuakhbar’ roept!

  – op het schoolplein van uw kind raapt u dat papiertje een keertje op en werpt in gescheiden afval werpt, liefst bij het papierafval. Goed zo!

  – elke dag een wortel eet bij het ontbijt. Gezond hoor!

  – de crechmeneer die wordt verdacht van pedofilie geeft u een dikke hug. Hij heeft het al zo zwaar. Fijn!

  – in de kerk vlakbij, de Bijbel vervangen met de koran. U bent een voorbeeld!
  Fijn dat u goed doet. Wie goed doet, goed ontmoet, vergeet dat niet!

  Zo wordt uw Nederland weer goed en deugdzaam! We danken u voor uw lieve medewerking, u bent een goed mens die deugt!

 13. nienke

  Die Pechtold wordt steeds gekker en gekker, weer zo’n waanzinnig idee om hand in hand te lopen.
  Dit is weer een sluw spelletje van hem om de echte waarheid over dit tuig te verbloemen.
  Als ik maar zeg we lopen hand in hand wordt de aandacht hierop gericht en niet op het gebeuren wat er met die 2 homo’s is gebeurd.
  Daar hoor je deze moslim knuffelaar niet over, hij probeert op deze manier de aandacht op die laffe, walgelijke rotzakken te verzachten.
  Walgelijk gedrag Pechtold.

 14. DrakenEi

  Iedereen denkt het, hij zegt het!

 15. Seneca

  Het verhaal doet de ronde, dat Pechtold, erotisch opgewonden door het handje van Koolmees vast te houden, hij vannacht met een stevige erectie is opgestaan en tegen een muur is gelopen. Daarbij brak hij zijn neus…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.