Aanstellerige DENK-zeurkous Farid Azarkan klaagt dat premier Rutte moslims geen prettige Ramadan wenst

Premier Trudeau van Canada deed het immers ook. Waarom Rutte dan niet? Aldus het mimimi-zeurende DENK-Kamerlid Farid Azarkan op Twitter.

Ja hoor! Bij DENK hebben ze weer iets nieuws gevonden om over te klagen: de Ramadan. Nee, niet over het gebrek aan eten en drinken wat hoort bij die periode. Wel over het feit dat moslims geen aai over de bol krijgen van minister-president Rutte. Tweede Kamerlid Farid Azarkan maakte op Twitter zijn ongenoegen kenbaar over het feit dat premier Rutte ’s lands moslims nog een hart onder de riem heeft gestoken dat ze aan de Ramadan meedoen en de komende maand zichzelf gaan uithongeren:

azarkantweet

Azarkan moet niet zo mopperen. Ten eerste omdat Ramadan – als je het mij vraagt – geen gezonde gewoonte is. Het is in Nederland momenteel snik- en snikheet: dan is het uist van belang om zoveel mogelijk water te gaan drinken, in plaats van zo min mogelijk zoals de ijzeren wetten van de Ramadan verlangen. Je lichaam is met het weer van het moment immers bezig met het gebruiken extra energie. Minder eten en drinken is dan juist het allerdomste wat je kan doen.

Ten tweede – schokkend! – is Nederland geen islamitisch land, en hebben wij geen traditie met islamitische gebruiken. Dat wil dus zeggen dat Rutte totaal niet verplicht is iets van zich te laten horen op het moment dat moslims besluiten dat het tijd wordt om een religieuze hongerstaking te ondernemen.

Moslims – en dus ook DENK-zetbaas Farid Azarkan –  kunnen gerust zijn, hoor: Nederland is geen intolerant land, en als ze per sé zichzelf willen uitputten moeten ze dat vooral zelf weten. Maar ze moeten niet klagen dat de minister-president ze niet gaat aanmoedigen met deze irrationele en ongezonde levensstijl. Net zoals dat premier Rutte ook geen Nederlanders oproept om te stoppen met sporten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Paaldanseres

  Wat een triest, zielig en hypocriet moslim figuur…
  Ik zou zeggen… Rammedan op lulletje Azarkan.

 2. poldi

  Elsevier
  ———
  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson heeft een verzoek vanuit zijn departement om een speciale Ramadan-viering te hosten, geweigerd. Daarmee breekt hij met een bijna 20-jaar oude traditie.

  Prima aktie van die Tillerson.
  Net als van Melania Trump die bij het bezoek aan Saudi Arabia in tegenstelling met koningin Beatrix en Maxima geen hoofddoek droeg.
  Wedden, dat het allemaal de schuld van Geet Wilders is !

 3. nienke

  Wat een in en in triest misselijk mannetje.
  Vind dat dit afgeschaft moet worden in Nederland, de meest ongezonde manier dat iemand zich maar kan indenken.
  Wij worden dagelijks geconfronteerd met allerlei gezondheid tips, wat we wel en niet moeten eten, geen suiker, liefs geen zout, veel groenten, weinig vlees enz enz maar je hoort geen ene dokter of gezondheid freak klagen over de waanzin wat betreft de ramadan, hoe ontzettend slecht dit is voor ieder mens.
  Maaaaar stel je voor dat er 1 dokter is of gezondheid freak die het lef heeft deze waanzin te bekritiseren, dan breekt de pleuris los.

  1. HaZ

   Sterker nog Nienke, de moslims gaan zelfs tegen een dokteradvies in om zichzelf uit te hongeren. Ondanks dat ze al jarenlang waarschuwen voor de gevolgen van het vasten, leidt de ramadan nog steeds tot extra ziekenhuisopnamen dus onnodig extra ziektenkosten voor u en voor ons allemaal. Nee, wel het roken verbieden, omdat het ongezond is. Hoezo hypocriet.
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/28250698/__Advies_ramadan_genegeerd__.html

 4. Kodi

  En het was me het dagje wel! Het begin van het rammadannen moest gevierd worden.

  Ramadan begint bloedig in Afghanistan

  De eerste dag van de islamitische maand Ramadan is in Afghanistan bloedig begonnen. Zeker veertien mensen werden gedood door een zelfmoordaanslag. Bij gevechten tussen militanten en Afghaanse veiligheidstroepen sneuvelden nog eens 36 mensen.

  In de oostelijke provincie Khost liet een terrorist een autobom ontploffen bij een voetbalveld, dicht bij een legerbasis. Artsen telden veertien doden en acht gewonden. Volgens een van de artsen is het niet duidelijk of het gaat om burgers of militairen, omdat de lichamen te verminkt zijn.

  In de noordwestelijke provincie Badghis vielen militanten veiligheidstroepen aan. Daarbij kwamen 22 extremisten, zes veiligheidsmedewerkers en acht burgers om het leven.
  http://www.ad.nl/buitenland/ramadan-begint-bloedig-in-afghanistan~a33fff95/

 5. Ritter

  Juiste actie van Tillerson.

  ‘Tillerson weigert mee te doen aan ramadan-viering’
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/05/tillerson-weigert-mee-te-doen-aan-ramadan-viering-507495/

 6. HaZ

  Ik wens alle moslims een hongerige en dorstige maand toe.

 7. Two Ravens Black Kettle

  Er is geen president in de geschiedenis van Canada geweest die zoveel terroristen in zo’n korte tijd heeft binnengeloodst.
  Trudeau die ‘namens zijn volk’ zijn diepe medeleven gaf bij het overlijden van Fidel Castro.
  Namens het ‘gehele Canadese volk’
  Needless to say dat niet iedereen daar even blij mee was.

  Zo’n Farid Azarkan is ook alleen maar boven water komen drijven vanwege de ziekelijke anti-NL houding van de Staatsradio en Staatstv.
  En natuurlijk bakken subsidie.

  1. Guus Geluk

   Two Ravens, de vluchtelingenopvang was een verkiezingsbelofte van minister-president Trudeau en diens Liberale Partij. Het lijkt me een goede zaak dat hij zijn beloftes waarmaakt. Wel?

   1. Ni28

    Wat bent u voorbeeldig politiek correct.

    1. Guus Geluk

     Dank u.

     1. Ni28

      Graag gedaan.

 8. Guus Geluk

  Wat een gezeur van die Azarkan.

 9. Ni28

  Wat een idioot is dit, eerst iets opdringen en dan nog een wens afdwingen. Rutte wilt diep in zijn hart ook geen wens uitspreken maar straks met Groen Links zal hij moeten. Zou hij dat beseffen? Of telt Wilders zwaarder? In iedere geval zijn wij zijn leugens gewend wat hij ook zegt.

 10. Beukman

  Wat een geweeklaag weer op De Dagelijkse Steunkous. Azarkan stelt slechts een vraag. Twee jaar geleden wenste Rutte onze moslims nog hetvolgende:

  “Graag wens ik de miljoen moslims in Nederland een fijne ramadan toe. Ramadan kareem.”

  Een storm van verontwaardiging barstte vervolgens los onder de neopolitiek correcte zuurpieten die Nederland “rijk” is: hij had dat niet mogen zeggen! Hij had moeten twitteren dat de islam een fascistische ideologie is! Met deze tweet heeft hij Nederland uitgeleverd aan de islam!

  Vorig jaar heeft Rutte zijn wens maar eens overgeslagen. Gewoon, zoals hij ons ook niet ieder jaar een goede Kerst wenst. In Rutte’s eigen woorden: “Dus gaat u daar maar niet iedere keer op letten.”

  Ook voor Azarkan goed om te weten: mocht Rutte het ook dit jaar overslaan, dan hoeft hij daar niets achter te zoeken. Mocht hij dat al van plan zijn.

  Ik wens alle moslims een mooie en gezegende Ramadan.

  1. Ni28

   Simon begint weer zijn geduld te verliezen. Typische zwakheid van hem. Geef aan waarom je zo graag DDS leest.

  2. Anna

   Beukman. Waarom wordt er voor en tijdens de ramadan zoveel geweld gebruikt om tegenstanders uit te moorden? Mogen wij ons dat afvragen?

   1. Beukman

    Vraag je maar af wat je wil, @Anna. Het heeft weliswaar niks te maken met Azarkans tweet, maar we leven in een vrij land, toch?

  3. swetsnek

   kom hier dan niethiet droplul

 11. Ni28

  Straks lopen alle moslims diabetici de ziekenhuizen plat en klagen dat zij niet afdoende worden geholpen.

 12. RoodGevaar

  Farid Azarkan is dezelfde zeurpiet die maar bleef volhouden dat voetbalteams met meerdere Marokkaanse spelers niet meer problemen veroorzaken dan ploegen met hoofdzakelijk Hollandse jongens.
  Dat gedrag; douchen met een zwembroek – je zou die besneden sperzieboontjes en die behaarde billen zien!
  Moslims doen het zelf; het streng vasten.
  Vooral het overdreven dorst lijden is onmenselijk.

 13. Wim Vreeswijk

  Er zijn inmiddels 50 miljoen in West-Europa. Zolang een substantieel deel hiervan openlijk en massaal staat te juichen na verschrikkelijke aanslagen hoeft Azarkan niet van Rutte te verwachten dat hij moslims een prettige ramadan zal wensen, waarbij nog altijd haatdragende teksten en oproepen worden gelanceerd tegen westerlingen en ongelovigen. Laten deze 50 miljoen moslims eerst maar eens massaal en openlijk hun afkeuring gaan uitspreken over terroristen!

 14. Dam

  Wenst Denk ons Prettige Kerstdagen, Pasen, en St. Nicolaasfeest?

 15. Floris

  Je bent een achterlijke dwaas als je je overdag uithongert en niets drinkt en je je na zonsondergang als een gek vol gaat zitten proppen.

  Dan ben je gewoon niet goed bij je hoofd.

  1. van Urk

   Floris@ Dat moeten zij weten. het is erger waarom wij als christenen of ongelovigen in hun eigen religieuze zelfkastijding daar sociaal in betrokken moeten gaan worden. Zolang zij zich niet betrokken willen gaan voelen met christenen of andersgelovigen die door hun islamitische broeders en zusters vermoord zijn zie ik ook geen reden om in hun “zelf”leed te gaan verdiepen.

   1. Floris

    Ja, dat moeten zij weten, maar dat maakt het niet minder achterlijk.

    1. corfo

     Floris.
     En dan vinden de wegkijkers het “heel verschrikkelijk” dat NL-werkgevers liever geen moslims in dienst willen nemen, omdat ze tijden hun z.g. Rammendan geen puf hebben om te werken.

     1. Floris

      Ik heb dat met eigen ogen gezien. Puffen en hijgen maar niets uitvoeren.

     2. HaZ

      De Chinese werkgever is daar wat meer vooruitstrevender in….
      http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/islamofoob-china-verbiedt-vasten-tijdens-ramadan/

 16. Anna

  “Prettige ramadan”? Overal worden de christenen uitgemoord. Dat is een belangrijker onderwerp. Misschien kunnen ze tijdens de “ramadan” met miljoenen moslims hiertegen demonstreren.

 17. Nasrani

  Vanwege het warme weer waren er bij ons beduidend minder hoofddoeken op straat. Heerlijk, kreeg nostagische gevoelens en verlangen naar lang vervlogen tijden…………

  1. Mart

   Kom maar deze kant op,hier nooit te zien….tenminste als ze wijs zijn in Brasilia.

 18. Mart

  Hoe meer er afpijgeren met dat stomme vasten hoe beter….jammer dat jullie sociale diensten ze weer oplappen ,uiteraard van ons belastinggeld.

 19. staleo

  De ramadan is helemaal niet prettig, maar een grove aanslag op je lichaam.
  Met dit weer overdag helemaal niets drinken en toch nog kunnen functioneren, dat gelooft toch niemand.
  Als een dief in de nacht je s,nachts helemaal volvreten en drinken, daar is toch totaal niets gezonds aan.

 20. joost2

  Heer Azarkan, hét prototype van een buitenlander, die zich hier alle rechten en inkomen heeft verworden, maar toch een anti Nederlander in optima forma.
  Die man krijgt hier ook een veel te groot podium, want hij heeft in ons land nooit iets gepresteerd dan uit de staatsruif eten.

  Azarkan is een gevaarlijke man in Nederland.
  De veiligheidsdiensten hier,moeten hem goed in de gaten houden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.