Anne Fleur Dekker stelt oerdomme vraag: ‘Wat heeft een Joodse organisatie te maken met de Dodenherdenking?’

Zucht. Deze dame weet maar van geen ophouden, hè?

Ja, ik weet het: er is elke dag weer iets nieuws met deze opruiende activiste aan de hand. Na haar aankondiging om Geert Wilders en Thierry Baudet op al dan niet gewelddadige wijze het leven zuur te maken. Vandaag maakte Anne Fleur Dekker het echter nóg bonter dan gewoonlijk door op Twitter eens even leuk de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog te relativeren.

De aanleiding was uiteraard die intens domme actie van predikant Rikko Voorberg om 4 mei te misbruiken voor een tranendal voor bootvluchtelingen, in plaats van nog een keer stil te staan bij de afschuwelijke jaren van 1940 tot en met 1945. In Nederland zijn er 200.000 mensen omgekomen, waaronder een significant deel van de Joodse gemeenschap. Als iemand hún dag wil afpakken voor politiek gewin.. ja, dan vind je het CIDI op je pad. Deze organisatie die zich inzet voor vrede en veiligheid voor het Joodse volk vroeg de heer Voorberg beleefd om uit te wijken naar een andere dag voor zijn bootvluchtelingen-PR-stunt. Volkomen redelijk, toch?

Nou, niet als je het Anne Fleur vraagt. Die stelt gewoon botweg en domweg een wedervraag. Volgens activiste Anne Fleur heeft het CIDI immers geen enkel recht van spreken omtrent Dodenherdenking:

afd-tweet

In tweets die daarop volgen legt Anne Fleur uit wat ze ermee “bedoelt”. Ze trekt Israël en “zionisten” de discussie in, terwijl dat echt in de verste verte niets te maken heeft met het thema: met Dodenherdenking herdenken we de Joden die gestorven zijn in de Holocaust. Israël heeft er echt helemaal niets mee te maken, want Israël bestond anno 1940-1945 nog helemaal niet.

Met haar opmerkingen begeeft Anne Fleur Dekker zich op zeer glad ijs: het zijn de eerste stapjes op weg naar het worden van een walgelijke antisemiet in de traditie van Abou Jahjah en rapper Appa, die bij alles wat met Joden te maken heeft (of soms zelfs dat niet) constant refereren aan Israël en zogenaamde zionisten, ongeacht of het nu behulpzaam is voor een discussie of niet.

Anne Fleur gaat dit tweetal nu achterna met een trieste aanval op het CIDI – een Joodse organisatie die kennelijk niet mag pleiten voor het in ere houden van die ene avond dat heel Nederland stilstaat bij de waanzin van de holocaust. Want zionisme, en zionisten moeten hun bek houden. Echt: te triest voor woorden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. DutchDropveter

  Linkse mensen kunnen geen domme vragen stellen, je bent gewoon een fascist en racist als je ze niet begrijpt! toch?

 2. Vabis

  ‘want Israël bestond anno 1940-1945 nog helemaal niet.’

  Bovenstaande is niet correct, de huidige staat Israël bestond toen niet maar het land Israël bestaat al sedert de geschiedschrijving.

  Overigens weet ik wel zes miljoen redenen te bedenken waarom het CIDI met de dodenherdenking heeft te maken, maar ik ben bang dat dit niet zal doordringen in het pindabrein van die linkse sloerie.

 3. HaZ

  Vooral zo doorgaan, dekkertje……

 4. poison

  Anne Fleur heeft niet goed opgelet op school. Tja, dan blijf je dom hé.

  1. van Urk

   poison@ Wordt dit onderwerp op linkse antisemitische scholen nog wel gegeven dan? Als men veel moslims in de klas hebt durft men het woord Jood en holocaust niet meer te benoemen.

   1. Peter Selie

    Als men veel moslims in de klas hebt durft men het woord Jood en holocaust niet meer te benoemen. Hangt er van af wie het zegt, een links geïndoctrineerde leerkracht of een kansparel, de laatste maak natuurlijk veel meer kans op bijval van de andere parasieten in de klas en de juf die wordt ter verantwoording geroepen om haar kwetsende uitspraken, misschien wordt een berufsverbot overwogen voor de in en in slechte juf (Kuch)…

   2. poison

    Deze materie onderdeel van geschiedenislessen op de basisscholen moeten zijn.

    1. poison

     Sorry. Deze materie zou verplicht onderdeel van geschiedenislessen moeten zijn op iedere basisschool.

 5. corfo

  Doodzwijgen dat stupide kind van Dekker. Geef haar géén podium waarop zij haar achterlijke vragen kan stellen c.q. stomme opmerkingen kan maken.
  Dat kind is niet wijzer, blijkt duidelijk uit haar vragen/opmerkingen.

 6. Ritter

  In extreem linkse hoek , extreem rechtse hoek en in islamitische kringen is er veel Jodenhaat. Op het gebied van Jodenhaat kunnen ze elkaar de hand schudden.

  Overigens word er aan deze snotneus van 22 jaar veel te veel aandacht gegeven door de media. Het beste is haar te negeren.

 7. Ni28

  Je kunt haar geen blondje noemen maar wel dom.

  1. poison

   Ja, dat is een goeie.

 8. Adriaan

  Dat meisje wordt met de dag krankzinniger. Hulp is niet meer mogelijk. Ik ga er maar de humor van inzien.

 9. Marija

  DDS hou aub op uw lezers te sarren met deze twee onbenullen:
  Simons en Fleur Dekker.

 10. henk vintage

  Die predikant Rikko Voorberg begrijpt er al helemaal niets van.
  Slechts 2,5% zijn echte vluchtelingen die in Turkije al veilig waren en willens en wetens het risico hebben genomen de Middellandse Zee over te steken.
  De overige 97.5% zijn immigranten die hetzelfde risico hebben genomen.
  Er is er niet een immigrant gedwongen om naar Europa te komen.
  Dat is nou het verschil met de holocaust, de Joden zijn systematisch uitgeroeid.
  Dus bootvluchtelingen betrekken bij de dodenherdenking van 40-45 is een gotspe.

 11. IJscoman

  Anne Fleur is niet dom. Ze is ontzettend, ongelooflijk en hemeltergend STOM!

  Anne Fleur is een achterlijke nitwit zonder enig historisch besef en met een veel te grote bek. Wat wil je ook van zo’n meisje uit 1995: nog helemaal onvolgroeid, onvolwassen en uitsluitend barre onzin kletsend.

  Anne Fleur ga je mond spoelen met zeep en daarna voor straf meteen naar je kamer waar je je de rest van de avond moet schamen in een donker hoekje.

  I

 12. Ego-non-solus

  Had dit topic nog niet gezien. Daarom met excuus aan lezer herhaling van mijn reactie bij topic Sylvana.

  Gegeven haar leeftijd en gebrek aan intelligentie (op school tijdens geschiedenisles ook niet goed geluisterd?) zal Anne Fleur denken dat Dodenherdenking gaat over een in haar jeugd gestorven hondje. In dat licht bezien snijdt haar opmerking over het CIDI hout.

  Verder eens met de teneur van alle reacties hierboven: DDS geef dit soort mensen a.u.b. niet langer een podium. Het etaleren van zoveel domheid is al schrijnend genoeg voor hen zelf maar ik hoef het niet weten, echt niet.

  1. van Urk

   Het is nu eenmaal moeilijk voor dit soort linkse schapen te lezen en of te begrijpen wat het officiele gedenkschrift voor 4 mei inluidt: “Tijdens de nationale dodenherdenking herdenken wij allen-burgers en militairen-die in het koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties”.

 13. TheGrimReaper

  Beste Heer Engelbart,

  Was deze topic nu ECHT NODIG?
  Moest ik nu ALWEER lezen wat een oneindige domme koe die “Anne Zeur Mekker” nu feitelijk IS?
  Dankzij u is mijn avondeten in recordtijd weer tevoorschijn gekomen; bij deze mijn hartelijke dank daarvoor.

  *sarcasme modus uit*

  Mvg,

  TGR

 14. veluwen5

  Dit verschrikkelijke kind is heel erg ziek in haar hoofd.
  Een jaartje in een GGZ instelling wil wel eens helpen!!!!

 15. Likoednl

  Een typische actie van linkse moslimknuffelaars om Nederlandse Joden zelfs niet 1 dag te gunnen om hun ruim honderdduizend familieleden te herdenken die vermoord zijn alleen omdat ze Joods waren.

 16. nienke

  Wat een intelligentie 0,0 geen kaas gevreten van de tweede wereld oorlog, je zou je toch dood moeten schamen.
  Waarschijnlijk is ze zo dom dat ze zich er niet eens meer voor schaamt.

 17. Ritter

  Voor Anne Fleur Dekker:

  Faces of Israel
  https://youtu.be/FEHBIkR-On4

 18. Seneca

  vermoedelijk zijn dit acties om de dodenherdenking evenals zwarte piet, kerstmis, 2e paasdag en 2e pinksterdag in een kwaad daglicht te stellen en in te wisselen voor suikerfeest, offerfeest, keti koti en noem maar op. het past wel in de nederlandse mentaliteit van weg met ons.

 19. mening66

  Zie haar ogen en de blik van waanzin drijft eruit.
  Verder moet deze psychopaat geen enkele aandacht krijgen.
  Sluit haar op in een gesloten afdeling.

 20. FlorisDeVr1es

  Anne,

  je bent officieel het domste van het gehele linkse dorp. Te dom om te poepen, dus koken kan helaas ook al niet aan je toevertrouwd worden. Misschien kun je je nog nuttig maken met afval sorteren aan de lopende band? Is toch al je hobby, lekker groen bezig zijn? Of bang dat je handjes dan vies worden?

 21. guardian66666

  Wat een wight.

 22. Bes Tolen

  TE. De bedoelde joden zijn niet in Nederland omgekomen. Veruit de meeste elders, oostelijker. Veel andere Nederlanders zoals dwangarbeiders (50.000 doden) zijn omgekomen in Duitsland. Veel Nederlanders zijn in Indonesië en daar buiten omgekomen. In Nederland zelf zijn enkele honderdduizenden Nederlanders, stel 350.000 tot 400.000, omgekomen door de hongerwinters en ontbering (minstens 300.000), bombardementen, als militair, liquidaties. Na de oorlog zijn ook nog veel mensen overleden door de oorlog.

 23. Verlazques

  In zekere zin heeft ze wel een punt, ik lees “met de dodenherdenking herdenken we de Joden die gestorven zijn in de Holocaust” en dat is niet waar. We herdenken alle doden. De vermoorde en gëxecuteerde verzetsstrijders, ga eens bij de woeste hoeve kijken, zigeuners, homo’s , zwakzinnigen enz.

 24. Ruud562

  Ja, de dodenherdenking op 4 mei, waarin de échte Nederlanders de gevallenen in WOII herdenken, ligt onder vuur dankzij policor links gedachtegoed. Net zoals het met Zwarte Piet is en zal vergaan! Ja, het gaat ‘goed’ met Nederland…..!

 25. LieverKipsLeverworst

  Ze is een beetje dom, maar een klein beetje scheel vind ik wel geil. Hmmm…

 26. hitje89

  Sfeurana

 27. Horizon

  Oh oh, Anne Fleur Dekker de domste teef mogelijk op deze aardkloot.
  Een geschiedenis tegenspreken met overmaat aan info en waar bijna de gehele wereld
  deel van hebben uitgemaakt, ja ja het ook wel heel lang geleden he Anne.
  Focus je Linker Oog wat beter op de gebeurtenissen dan mis je wat minder.

 28. tarquesh

  Ik heb ze eens gezien op TV. Naar aanleiding van dit artikel even wat gegoogled.
  En ze komt inderdaad links over. Ze is wel radicaal links bemerk ik.
  En dat is ook een politieke richting die miljoenen onschuldige mensen het leven heeft gekost.

  Hun ideale wereld kan toch nooit berijkt worden, omdat democratie dit soort mensen geen kans van slagen geeft. Gelukkig zijn wij allen veilig, dus democratie is echt zeer belangrijk om het met hand en tand te verdedigen.

  Liever rechts en links dan rechtsradicaal en linksradicaal.

  En al die flauwekul wat ze over Thierie Bodet verspreid, Thierie is een vernieuwer en hij geeft kleur in het Nederlandse landschap. Hij is een soort politieke Mozart.
  En dat zegd een midden politieke democraat zoals ik.

  Maar dit wil ik nog:
  De maximum snelheid afschaffen op Nederlandse autobanen.
  Meer woonvrijheid door ruimtelijke ordenings wetten te versoepelen.
  Meer Europa, zonder milieufantasie, realistische duurzaamheidsinitiatieven wel stimuleren.
  Auto’s met grote motoren mrb afschaffen, dit i.v.m. prestige.
  Een lager btw tarief op dure consumptie goederen.
  Mensen aansporen meer vliegvakanties te boeken, shiphol mag uitbreiden.
  Die flauwe milieuzones opheffen.
  In iedere provincie ten minste 1 Ferrari dealer. Al dan niet met subsidie.
  Meer miljarden naar defencie.
  Meer tevreden burgers.
  Nederland, autoland.

 29. Ecoshaarlem

  Is dat mens nog steeds niet opgenomen en opgesloten, reden misschien dat er te veel soortgenoten opgenomen moeten worden,en er niet voldoende psychiatrische deskundige zijn voor dit soort besmettelijke ziekte, hoop dat er snel een plaatsje voor haar vrij komt!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.